Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Logan și cutia de viteze automată
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
adi.mitrea
Dacia ia în calcul introducerea de cutii de viteze automate pe gama Logan, însă o decizie concretă în acest sens va fi luată în momentul în care va exista cerere suficient de mare pentru această dotare, a declarat, agenției MEDIAFAX, directorul de marketing al producătorului auto, Rafael Treguer.

În fine, articolul complet e AICI.

Personal nu cred că ar avea succes un Logan sau Sandero echipat cu așa ceva, deci e foarte posibil ca o asemenea dotare să fie disponibilă pentru Germania de exemplu...
mike.omega
Cutie automata cat de desteapta, cat de fiabila?! smile.gif Ca la ce mester mare e romanul....
Ideea in sine nu rea, sunt destule doamne sau persoane in general care prefera o cutie automata in locul uneia manuale, pentru ca o prefera si gata biggrin.gif Cu o campanie de marketing bine gandita ar putea lansa pe piata o asemenea versiune insa vanzarile nu vor depasi vreun record, asta-i clar tongue.gif
G e o r g e
in trafic aglomerat o automata este peste o manuala . apoi daca pun automata pe 1.4 si o sa mai vrei sa si pleci de la semafor cu ac pornit cu 4 persoane in masina ...
adi.mitrea
Păi asta spun și eu... Ai nevoie de motoare mai fâșnețe (chiar dacă de cilindree mică) să poți pune automată pe ele.

Că e mai confortabilă în oraș, asta clar.

Dacă va exista o asemenea opțiune, probabil va fi disponibilă doar pe vârfurile de gamă 1,6 16 valve sau 1,5 dci de 85 de cai. Sau poate pe acel 1,6 16 valve de 133 Cai Putere pe care l-au anunțat pentru la anul.

Interesantă ar fi o automată și pentru Dacia SUV, Mă gândesc că cine alege asemenea mașină sigur se gândește și la o cutie robotizată!
Marius*
Eu cred ca ar fi un pas foarte mare, inainte, pt Uzina din Pitesti. Si mai cred ca aceasta decizie este impusa de cererea pietei si de concurenta.
Sa nu uitam ca Daewoo a oferit transmisie automata pt majoritatea modelelor. wink.gif
In legatura cu cutia, Renault are cutii de viteza automate destul de fiabile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.