Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Maybach&Fulda
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
drabisan
Acum vreo 2 luni am facut misto grav de niste baietasi care aveau un 5ar (sau 7ar - nu mai tin minte exact) incaltat cu Fulda cu o gilma.
Imi cer scuze posesorilor de super-gume! Fulda e state-of-the-art, sint eu doar un aurolac circotas (care, pina la un moment dat nu facea diferenta intre Fulda si Fulga wink.gif )
Uitati ce poate sa comande Fulda...
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...lioane-de-euro/
adi.mitrea
Ăștia de la Fulda știu că sunt sub aripa Michelin, deci nu or fi chiar de căruță așa. Mi se pare că e marca low cost a grupului, dar asta nu înseamnă că au numai produse mediocre.

Cât despre gâlmă, știu episodul și știu când ai povestit despre asta. Poate că omul stricase anvelopa recent și nu a avut timp să o schimbe... whistling.gif
adi.mitrea
Nu știu de ce nu mai merge să modific postul anterior. M-am grăbit și am greșit.

Fulda e parte a Goodyear Dunlop, alături de Sava și Debica. Scuze.

Deci e e clar că mărcile de buget sunt Sava si Debica, Fulda fiind pe undeva pe la jumatate, dupa Goodyear si Dunlop.
Mariustom
offtopic.gif
CITAT(adi.mitrea @ Jul 14 2008, 12:40 PM) *
Nu știu de ce nu mai merge să modific postul anterior. M-am grăbit și am greșit.
...

Asta pentru că nu citești Regulamentul, sunt unele modificări, pct 6 se referă la situația descrisă de tine wink.gif whistling.gif
Din același motiv am în semnătură atenționarea referitoare la modificările Regulamentului thumbsup.gif


PS valabil pentru cei ce "se grăbesc": folosiți Previzualizarea, durează puțin timp și vă scutește de diverse greșeli unsure.gif
ninja.gif
adi.mitrea
Păi crezi că eu stau să citesc regulamentul de fiecare dată? L-am citit când m-am înscris, ce mai trebuie acum?

Ca la permisul de conducere... am luat examenul, ce mai trebuie să citesc codul rutier la fiecare 3 luni whistling.gif

Glumesc, evident.

Ideea era că greșeala nu era de editare ca să o pot elimina prin recitire ci era de informație. Câteva ore mai târziu am aflat, întâmplător, că am băgat Fulda în alt grup...

În fine, gata cu offtopicul din partea mea.

Să fie Fulda sănătoasă și aderentă! thumbsup.gif
ozz86651
Nu-i domle nici o scuza sa pui fulda pe o masina peste 25000. Nu mi-as pune eu pe civic d-apia pe una mai serioasa.
klm
Se vede ca suntem romani, nu-i nicio rusine sa iti pui o guma no-name atat timp cat practica demonstreaza ca e de calitate. De exemplu in urma cu 2-3 ani mi-am luat niste incaltari no-name (adica au unul dar nu e rasunator si mai sunt si turcesti) pentru mers; i-am folosit si-i voi folosi pana o sa faca gauri pentru ca sunt printre cele mai bune incaltari pe care le-am avut vre-odata (si am avut/am ceva incaltari); tin niste perechi de pantofi de 4 ori mai scumpi, foarte buni si acestia si cu nume rasunator in debara dressing tongue.gif deci practica a dovedit ca nu trebuie sa scrie Bridgestone pe pantofii mei asa cum nu trebuie sa scrie Adidas pe cauciucurile tuturor BMW-urilor.

ozz86651
Faci niste confuzii:
1. Sa faci pantofi nu-i nici o tehnologie, se pot face in orice tara de catre orice firma. Ca si tricouri, chiloti etc.
2. Daca ai gresit in alegere cel mult ti se dezlipeste talpa... daca ai gresit in alegerea unui cauciuc cel mult mori si iei si pe alti 20 cu tine si cel putin faci muci o masina de sute de mii de euro.
3. Practica? nu ma coafeaza sa fiu pilot de incercari pe cauciucuri no name, nu vreau nici o practica. Pantofi pot incerca fara nici o jena.
4. Pin la urma daca nu te roade asa tare numele de ce ai maybach si nu kia? Nu tot aia face? Atunci, daca te intereseaza brandul, de ce nu si la cauciucuri? Nu cumva ca nu se vede?
klm
ozz, e o metafora care vrea sa spuna ca performanta si calitatea nu se regaseste doar intr-un nume, la fel de bine poti muri si cu gume ciumege daca circulatia nu e adaptata conditiilor.
Eu sunt foarte pretentios in alegerea pantofilor pentru ca stau toata ziua incaltat (chiar de schimb 2-3 perechi/zi - de regula 2) asa cum si masina sta toata ziua pe cauciucuri.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.