În ediția din acest an a turului, Skoda participă pentru a cincea oară în istoria sa în calitate de principal partener al Turului Franței.

Noul Skoda Superb este automobilul oficial al turului, iar una dintre mașini va fi condusă de către președintele competiției, Christian Prudhomme.

În plus, noul Superb va face parte din convoiul publicitar care va străbate traseul. Pe lângă Superb, vor fi și alte modele actuale Skoda, în total 250 de mașini.

„Implicarea noastră în ciclism și în special parteneriatul cu Turul Franței face parte din strategia noastră pe termen lung. Dorim să ne alăturăm celor mai buni pentru a promova și a crește vizibilitatea mărcii, pe de o parte, iar pe de altă parte să demonstrăm calitatea superioară a produselor noastre. Ciclismul este un fenomen mondial, un sport practicat de milioane de oameni de toate vârstele și profesiile. Dorim să fim acolo unde se află potențialii noștri clienți și în același timp să susținem acest sport minunat”, a declarat directorul departamentului de comunicare organizațională al companiei ©koda Auto, Martin Lauer.

De asemenea, anul acesta ©koda Auto va fi partenerul a șapte echipe: CSC, Euskaltel - Euskadi, Gerolsteiner, Rabobank, Silence – Lotto, Milram și Credit Agricole, precum și al echipei de suport tehnic Mavic.

Chiar de la începutul parteneriatului încheiat cu Turul Franței, ©koda Auto a sponsorizat concursul de Tricouri Albe pentru cel mai bun ciclist sub 25 de ani. Contractul semnat între ©koda Auto și O.A.S. (Organizația Sportivă Amaury), organizatorul evenimentului, este în vigoare până în anul 2011.

sursa: Skoda

Pe lângă parteneriatul acesta, știu că Skoda se mai implică și în hochei pe gheață și chiar a donat echipament complet echipei de juniori ai naționalei noastre de hochei din România.

Un gest frumos și de lăudat aș zice thumbsup.gif