Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme tehnice
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
terminator_trei
[size="4"][/size]

Am un Opel vectra b din 1998 cu motor x20dth.Problema este ca mi se aprinde la bord in partea stanga un bec cu un fulger pe el si imediat scade puterea motorului.pot sa apas pedala pana la fund nu mai are vlaga.de obicei se aprinde cand stau la semafor si dupa 5-6 metri se stinge.Ce sa fie oare???
deadhorus
QUOTE (terminator_trei @ Jul 10 2008, 10:06 AM) *
[size="4"][/size]

Am un Opel vectra b din 1998 cu motor x20dth.Problema este ca mi se aprinde la bord in partea stanga un bec cu un fulger pe el si imediat scade puterea motorului.pot sa apas pedala pana la fund nu mai are vlaga.de obicei se aprinde cand stau la semafor si dupa 5-6 metri se stinge.Ce sa fie oare???Incearca sa-i intrebi pe baietii de pe clubopel.
narcis6
Am un opel astra caravan 1.7 CDTI 2004 Diesel.Porneste greu sau usor iar dupa pornire ramane aprins un indicator luminos de pe bord ,Abgas, multa vreme de functionare dupa care se stinge.Ma puteti ajuta cu o solutie??? multumesc
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.