Help - Search - Members - Calendar
Full Version: top lac service alt service de cacat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
ROSERVICE
Traiasca Romania si service-urile de cacat!
Am fost la "din lac in put" sau "top lac service" la sediul nou. Am doar 1 bara de schimbat din fatza + grilajul (plastic negru) , deci o nimik toata. Daca imi permitea legea le schimbam eu. Buun, ma programeaza duduia cam peste 2 saptamani. Zic , hopa e de bine, totusi in 2 saptamani scap, nu ca la BDT (2-3 luni). Neah, nu-i asa. Vine mandea cu masina, o lasa pe data programata, vb cu duduia si primeste raspuns ca a doua zi (vineri) mai pe la pranz e ok, dar ca sa sun dimineatza. Sun a doua zi dimineatza: CANCI, ca nu e gata, "suna-ti dvs. luni si o luati atunci. Sun luni, nu e gata, ca au comandat gresit grilajul, "nu stiu cand va fi". Ca sa nu mai zic ca am sunat de 20 de ori, iar tolomacii de acolo habar n-au de nimik fara sefu de service: "nu pot sa va dau un raspuns, sefu de service n-a venit inca". Normal, era Luni, a stat omul la o bauta duminica si e greu sa se scoale. (Nota bene: primul telefon l-am dat la ora 10.30, deci nu la ora 7 AM). Sa inteleg ca angajatii nu se duc nici la buda, daca nu e sefu? Pai ce faci cand e asta beat mort (se pare ca in firma aia se poarta betia, paznicul m-a "traznit" cand a incercat sa-mi vorbeasca, si era dimineatza) sau bolnav sau in concediu. Revii la anu'?
cristi002
Din fericire eu am avut o experienta foarte placuta cu service-ul Top Lac Auto. Am avut de vopsit masina si de inlocuit o aripa spate, plus alte mici reparatii. Am fost foarte multumit, mai ales ca cei de la Top Lac folosesc o vopsea foarte buna Glasurit, nu au existat diferente de culoare sau alte asemenea probleme. Timpul de reparare a fost scurt iar reparatia masinii de calitate. Plus ca preturile sunt ok. Recomand cu toata increderea Top Lac Auto.
vvvv
9 sept 2019 .azi am fost si eu la top lac, mai exact cei din bd. timisoara
pentru o revopsire, finisare etc a unui plafon de tip mcv--plafon care nu prezenta cine stie ce indoituri.
suma ceruta a fost fix 3.000 lei.
mi s-a motivat faptul ca e o suprafata mare de revopsit si de aici suma ceruta .
nici nu vreau sa ma gandesc cat mi-ar fi cerut pentru revopsit toata masina.
din punctul meu de vedere, sunt de evitat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.