Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fotbal
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Sport & Hobby
Augustyn
fotbalul ramane sportul rege!
Ovidiu3
Rege de ce? Pentru spectacol? Pentru fair play? Sau pentru blaturi? Gusturi si gusturi. Vorba aia: nu te poti c-c- pe gustul omului. Poti in schimb sa te c-ci in gura lui sa-i schimbi gustul.
Augustyn
de ce nea ovidiu nu esti pasionat ?
Asta macar il avem si noi mai dezvoltat asha cum e
si eu ash prefera sa avem in loc de fotbal arene cum sunt cele de la daytona pentru car racing dar daca nu-s ne multumim si noi cu ce avem
Ovidiu3
pe mine poersonal fotbalul nu ma prea incinta si cu atit mai putin fotbalul jucat la noi. Mi-e scirba de toate mijmashurile din fotbalul rominesc.
RAZVAN2
DE CE CREZI CA FOTBALUL ESTE TOT REGE? UNI INVESTES BANI IN FOTBAL DEGEABA SI PERFORMANTE?
[addsig]
Augustyn
stai tu linistit ca din fotbal se scot bani mai mult decat se baga si apoi oricum ar fi el vazut cu blaturi aranjamente etc ramane cel mai raspandit si iubit sport de pe Glob
Paul2
Fotbal= 22 de ciobani care isi rup picioarele pe un teren in fata la alti 3000 de ciobani din arene.
RCS
Sa nu fim rautaciosi si sa-i numim fotbalisti (unii dintre ei stiu totusi footbal motiv pt.care multi au ajuns unde au ajuns) iar ceilalti nu sunt ciobani ci spectatori care in lipsa de alte sporturi (legat de sporturile cu motor la noi in tara nu prea ai unde sa mergi sa vezi ceva in afara de campionatul national de raliuri si cateva concursuri de motociclism + cateva de karting iar calitatea si spectacolul este undeva de nivel mediu din cauza materialului de concurs) romanii merg ci mic cu mare la footbal (nu atat pentru spectacol cat mai mult pentru lipsa unui alt sport care sa-i faca concurenta footbalului). Legat de sporturile de motor din cate stiu eu in Romania sunt doar trei piste de karting (arad, bacau si mai una dar nu stiu unde sigur (tg.mures ?) )
Paul2
pista de karting mai este/era la cluj numai ca n halul in care a ajuns nici cu masina nu mai poti sa intri .. plus ca s-a injumatatit si o jumatate a fost prelauta de altcineva care intradevar a refacut-o dar este proprietate personala (cred) si este folosita pt karting de amatori.

Si vreau sa imi cer scuze legat de acel "3000 de ciobani din arene" am exagerat dar nu imi schimb parerea fata de cei 22 din teren.
RCS
Decat sa le spui ,,ciobani'' mai bine spune-le ,,imitatii de fotbalisti'' (suna mai cool).
Paul2
"imitatii de fotbalisti" suna OK .. dar ca sa fim un pic mai adracului le zicem "imitatii total nereusite de fotbalisti" pe scurt ITNF
RCS
Suna o.k. !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.