Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cine ? Cind ? Unde? Cum ? De Ce ?
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1
f1anatic
Incep eu... E clar...trebuie sa ghicim Cine ? Cind ? Unde? Cum ? De Ce ? bazat pe o poza de la un Grand Prix de Formula Unu.
Diesel
Iti dau un pm cu un rezultat partial, ca de 20min rascolesc netul.

edit: Si am intarziat la o intalnire.
klm
Mika Hakkinen, 95 (sezonul de debut al aliantei Mercedes, McLaren), locatia pare a fi Monaco (la cum si de ce nu stiu ce ai vrea sa se spuna).

20krpm
retragere dupa 8 ture cu probleme de motor. rolleyes.gif succes in continuare la toata lumea.
Diesel
Eu nu pricep de ce casca e a lui Schumacher, asta e o poza din 99 http://atlasf1.autosport.com/99/jpn/preview/tytler02.jpg
d-asta i-am dat pm lui f1anatic si n-am scris direct
f1anatic
Nimeni nu a ghicit.
Alex-F1
As indrazni sa zic oarecum RUSINE celor care nu cunosc nici macar casca lui Schumacher.... confused.gif Da chiar - vorba lui "klm" - la intrebarile DE CE si CUM, ce-ar trebui sa raspundem? ninja.gif
klm
Am zis si eu ca e casca lui Schumacher (acum cand m-am uitat mai bine chiar e)! Chiar sunt curios sa aflu cand si de ce a mers cu acel monopost f1.
edit: cred, totusi, ca f1 ne-a dus in eroare in primul mesaj si nu e vorba de un mare premiu de f1.
f1anatic
Declar prima runda cistigata de mine (ca am pus intrebarea si nimeni nu a ghicit).

este vorba de David Coulthard, 1996, Monaco, si a folosit casca lui Schumacher.
http://www.grandprix.com/gpe/rr587.html
QUOTE
The grid proved to be confusing for another reason as well: there were two Michael Schumachers: one driving a Ferrari, the other at the wheel of a McLaren. Later it emerged that David Coulthard had borrowed one of Michael's helmets because of misting problems with his own.


20,000 rpm a gresit anul, dind link-ul la 1995, a gresit pilotul (nu Hakkinen) si a gresit abandonul. De fapt in cursa din 1996, David Coultahrd a terminat al doilea o cursa haotica in care doar 3 insi au terminat cursa, al 4-lea fiind la pits. Da, doar 4 masini au mai ramas in functionare la sfirsitul cursei.


Si pt. ca eu am citigat, eu voi pune a doua intrebare.
20krpm
sincere felicitari. sa ne mai inviti la jocuri din astea la care cistigi tu, desi pornesti ca favorit cool.gif
f1anatic
QUOTE (20krpm @ Jun 16 2008, 01:44 PM) *
sincere felicitari. sa ne mai inviti la jocuri din astea la care cistigi tu, desi pornesti ca favorit cool.gif


Hai ca esti FANI (funny). Cind am zis ca am cistigat, m-am referit la faptul ca ramin cel care pune poza in continuare. Oricum stiai prea bine la ce m-am referit dar a trebuit sa comentezi in stilul propriu.

Urmatoarea poza. Schimbam regulile. Trebuie cel putin 2 din cele 3 principale atribute (CIND, CINE, UNDE) sa fie recunoscute corect, pt a desemna un cistigator. Celelalte 2 ajuta la departajare.
Alex-F1
Frate ne zapacesti, jur... wacko.gif La prima privire as fi zis ca-i un screenshot dintr-un joc de PC! Iar la intrebarea CAND nu se poate raspunde intotdeauna corect, fiindca o poza poate fi facuta aceluiasi pilot/aceleiasi masini si in acelasi loc pe circuit in ani diferiti, elementele de identificare de la un an la altul fiind uneori minore, dar whatever..... confused.gif Circuitul probabil e Melbourne sau Adelaide..... ninja.gif Nah, asa pot sa bag si io o poza de pe net, de nu stie nici Schumi sa raspunda..... tongue.gif No offence please.... wink.gif
20krpm
QUOTE (Alex-F1 @ Jun 17 2008, 05:40 PM) *
La prima privire as fi zis ca-i un screenshot dintr-un joc de PC!

hint: aia nu-i masina de f1. sau o fi vreo chestie d-aia veche, simtek, footwork... ca alea nu mai stiu cum aratau. footwork parca erau albe cu un pic de albastru insa.
Oana
Australian GP
10 Mar 1996: Luca Badoer of Italy at speed in his Forti Ford during the Australian formula one Grand Prix at Albert Park, Melbourne.

http://www.f1rejects.com/teams/forti/profile.html
So the old cars went to Australia for the season opener with no major sponsor, but there was some backing from Replay, Roces, TAT and ITS. (...) Things went better in Brazil, as the team obtained Hudson sponsorship for the South American races
Alex-F1
Traiasca Google.....for everybody!!!!!! miner.gif
f1anatic
QUOTE (20krpm @ Jun 17 2008, 03:52 PM) *
QUOTE (Alex-F1 @ Jun 17 2008, 05:40 PM) *
La prima privire as fi zis ca-i un screenshot dintr-un joc de PC!

hint: aia nu-i masina de f1. sau o fi vreo chestie d-aia veche, simtek, footwork... ca alea nu mai stiu cum aratau. footwork parca erau albe cu un pic de albastru insa.



Vezi tovarase. Numele nu iti place sa il ai in public, dar sa contracarezi repede fara sa aprofundezi pro'lema o faci. Adica cauti oricind, orinde sa dai in mine chiar si subtil. Ambitia ta.
Cine stie ce-oi fi scris si pe urma ai editat. Dar ce conteaza. You are predictable.

Oana are dreptate. Oana, te rog sa cauti o poza.
Oana
@alex... sa stii ca e si asta o arta wacko.gif ia pune tu mana si cauta o poza pe care sa crezi ca nu o vor recunoaste altii, sa vezi cum e... sa nu mai zic sa incerci sa descifrezi o poza aruncata la modul asta...
pana la urma ce e bun in "competitia" asta e ca iti raman in minte episoadele astea... ca un fel de cultura generala in f1...
Oana

f1anatic
Oana ai un mesaj privat, la ora 18:35 (02:35 AM Romania) cu datele acestui pilot.
f1anatic
QUOTE (f1anatic @ Jun 17 2008, 06:34 PM) *
Oana ai un mesaj privat, la ora 18:35 (02:35 AM Romania) cu datele acestui pilot.

1982 Osella Squadra Corsi (motor Ford Cosworth)
sofer Ricardo Paletti # 32
HalbaSus
Da Riccardo Paletti e pilotul, 82 e anul... as zice ca e fix in cursa in care a murit (13 iunie).
f1anatic... vii cu urmatoarea ?
Oana
poza este chiar de la startul mp al canadei, cand a intrat cu 180km/h intr-un ferrari care nu a mai pornit... masina sa a luat foc si comisarii s-au chinuit 25 de minute sa-l scoata de acolo... era inconstient si a murit la scurt timp dupa ce a ajuns la spital... pe 15 iunie, adica la 2 zile de la cursa de la montreal, ar fi implinit 24 de ani...

"It was a dream come true for young Riccardo Paletti: in the eighth Grand Prix of the season he would finally make his first proper getaway from an F1 grid, as he would be starting amongst his heroes. His mother had come all the way to Canada to witness the start of a race that should have been a turning point in his career. But tragedy struck at the newly named Gilles Villeneuve circuit and Paletti was killed only metres after crossing the starting line. From dream to nightmare in just a couple of hundred metres."

... era cel de-al doilea accident mortal din acel an, dupa Gilles Villeneuve... nu stiu de ce mi-a ramas povestea asta in minte...
f1anatic
Da vin cu urmatoarea. Dar doresc totusi sa ne limitam la anii 1980+ nu de alta dar nu ii cunoastem decit prin reputatie pe ceilalti.
schumiallexx
mai vii cu raspunsul ala tongue.gif ?
Oana
ok, poza e inafara jocului, ca nici macar eu nu stiu raspunsul... am gasit-o intamplator pe net si pur si simplu nu-mi aduc aminte cand i s-a rupt lui kimi roata in stilul asta si a mai si zburat pe pista... le dau cuvantul fanilor lui kimi tongue.gif




cel care ma lumineaza poate sa vina si cu o poza ptr "concurs", ca sa nu pierdem timpul degeaba...
a3des
Pai ar trebui sa cautam in abandonurile din 2005-2006, care din pacate nu sunt chiar putine...

2005: san marino, germania
2006: monaco, us, ungaria, turcia, china
Oana
am gasit...
http://www.youtube.com/watch?v=nj8X18Py_JI
Oana
cine e pustiul?

indiciu... e in f1 acum
20krpm
woot.gif that is sweet smile.gif smile.gif
Alex-F1
QUOTE (oana87995 @ Sep 21 2008, 03:42 PM) *
e in f1 acum


....si tocmai a intrat in istorie.... whistling.gif
HalbaSus
Sebastian Vettel
Oana
cine mai doreste? cine mai ghiceste?

f1anatic
QUOTE (Oana @ Apr 10 2009, 06:20 PM) *
cine mai doreste? cine mai ghiceste?


1993 Sauber Mercedes; Karl Wendlinger poate la Monaco ?
Oana
partial corect... antrenamente monaco 1994
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.