Help - Search - Members - Calendar
Full Version: service-uri Skoda
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
omul vesel
Ce parere aveti despre service-urile Skoda? Eu sunt din Focsani si as dori sa aflu cum se prezinta reprezantanta de aici Ivas. Daca sunt buni specialisti, cum se poarta cu clientii, daca te lasa sa stai langa masina, daca te lasa sa aduci piesele tale.
Marius*
Din cate stiu eu, service-urile din gama VAG nu accepta sa lucreze cu piesele clientului, sau daca acepta nu ofera garantia lucrarii.

DORU
Service-ul IVAS din Focsani este deschis de curand (vara anului trecut, mi se pare). Am avut o singura remarca la adresa lor...una cel mult neutra, sa zicem. Este cazul sa-i vizitezi tu si sa-ti expui pct de vedere aici.
omul vesel
Am fost la ei de 3 ori cu Octavia Tour, masina fiind noua sunt obligat sa ma duc la Skoda. Nu am o parere proasta dar nici buna. Isi fac treaba ca mecanici, nu te lasa sa stai langa masina motivand siguranta clientului. Daca esti mai insistent cred ca ii poti convinge, daca totusi nu reusesti au o sala de asteptare foarte mare din care se vede tot service-ul. Practic poti urmari tot ce se intampla cu masina ta. Partea proasta este, pentru mine, ca nu sunt orientati catre client, sunt cam din "topor". Inainte de Octavia am avut un Clio, la Renault erau mult mai interesati ca, clientul sa stie toate informatiile despre masina, si mult mai profesionisti. Masina scartaie pe undeva, am fost la ei la 45 000 la revizie, au zis ca au uns tot ce credeau ei ca scartaie, dar dupa cativa km a inceput din nou. La 60 000 probabil o sa iau un mecanic la drive test sa auda si el. Am schimbat la ei parbrizul crapat din cauza unei pietre. Am dus masina vineri dimineata si am putut s-o iau sambata dimineata, teoretic, ca cei de la asigurari nu au dat acceptul de plata, asa ca a trebuit sa mai astept.
Cam atat pt moment.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.