Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Felicitați pe forum absenții de câteva luni ?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3
FAR EASTERN
QUOTE (Arheopterix @ Jun 3 2008, 08:51 AM) *
Draga Far si draga Klm,

Nimeni nu va obliga sa urmariti posturile mele.
Faptul ca postez cea ce postez,e dupa ce am primit feed back pozitiv destul de numeros prin posturi si pmuri.
Faptul ca e cel mai vizionat (parca ) topic din forum cred ca zice ceva.

Far ,tu ai postat acum ceva zile o sumedenie de poze ,itre care si un Volvo S 60...fara nici o explicatie.
Crezi ca ai contribuit cu ceva la cunostintele cuiva?
Ai luat poze de pe net si le-ai trantit fara nici un rost.
Nu e treaba mea.Nu sunt administrator.DAr daca tot te legi de mine i-ti raspund oricand cu placere.

Incerc in topicul de retro sa postez lucruri care pe un om obisnuit ,chiar ala care citeste numai pagina de sport al unei reviste de sport,sa gasessca lucruri interesante.Forumul e mare cat China,nu te intereseaza ,nu citi si nu intra.
Sa te plangi de o situatie care e ca atare cu mult timp inainte sa ajungi tu e deplasata.

Dupa cat tin minte,domnul Klm,cand avea 10 posturi pe acest forum,sa luat de mine ptr postarea unei masini accidentate.Oare de ce ai in avatar o masina zob?

Problema cu voi e proasta crestere,increderea exesiva in intelectualul vostru indoielnic si cautarea de scandal .

Va urez o zi buna si nu cred ca ma voi intretine cu domniile voastre.


Arheopterix, n-am nimic personal cu tine si cum am mai spus, nici cu topicul tau. Daca ai avut un feed back pozitiv pentru ceea ce faci, pe PM, cine ar trebui sa ghiceasca? Mama Omida?
Iar aruncatul cu noroi e tot din cartea de istorie? De ce te accelerezi asa?

LE: pozele alea le am de foarte mult timp, de inainte de a fi deschis topicul TAU.
HalbaSus
http://www.masini.ro/forum/content/Off-Top...es/#entry271819

Ete topicul... se vor posta perle si chestii funny, dupa cum zicea si mike, greselile gramaticale evidente (litere lipsa, etc) nu sunt funny si nu vrem sa le vedem smile.gif.
Comentarii se vor putea face doar in limita bunului simt, chestii de genul "ce tare", "hahaha", etc sunt inutile si vor fi sterse.
ToRnada
CAND SUNT PUS LA ZID NU POT SA NU FIU IRONIC IN REPLICA MEA asa ca.....:

CITAT(mike.omega @ Jun 2 2008, 05:15 PM) *
@Hoinaritza: nu am facut eu acest topic, insa sunt de acord cu el smile.gif

In cazul in care ai uitat, chiar tu ai deschis acest topic:
CITAT(mike.omega @ Jun 1 2008, 11:08 PM) *
Am si eu o curiozitate smile.gif
Ii cunosti pe toti acesti membrii carora le urezi LMA sau doar aduni posturi?


CITAT(mike.omega @ Jun 2 2008, 05:15 PM) *
Am si eu o rugaminte: Pastrati-va sfaturile "de bine" pentru astia "micii"(de parca ne-am cunoaste...) pentru voi! Ca noi astia "micii" poate am realizat deja ce voi inca nici macar nu visati. Sper sa nu se simta cine nu trebuie
....Sorin: nu m-am referit la voi toti, ci la o singura persoana. Nu i-am trimis PM pentru ca acolo am fi degenerat si eu nu la asta vreau sa ajung. I-am oferit o replica la asa zisa lui superioritate


Poate ca ar trebui sa deschizi un topic nou sau sa iti faci un forum cu : "marile realizari ale unui copil de 20 de ani aflat in spatele unei tastaturi"...poate ai lua si un premiu
Daca mai exista dubii....EU sunt cel invinuit de superioritate teehee.gif in baza calculelor omului de stiinta mike-cel-mic.
Tu erai cel care batea cu pumnul in tastatura ca trebuia sa iti trimit PM si acum daca discutia o continui aici, sunt OBLIGAT sa iti dau replica tot aici, dupa cum bine a zis si Hoinaritza.
De ce sa degenereze discutia daca e prin PM?? sau nu esti in PM cel care vrei sa pari aici pe forum si acolo te desfasori?.....
Si ce e faza aia cu WARN 10%? Ai inceput sa ma urmaresti pe toate topicurile in speranta ca vei gasi ceva pentru care sa ma sanctionezi??Pai cere si vei primi. Nu te obosi sa cauti. Mi-am dat seama de foarte mult timp ca ma "simpatizezi"...asta din cauza ca nu am fost deacord cu tine si cu gandirea ta.

Gata ca discutia a degenerat total. Parerea unanima se poate citi clar printre randuri.
Multumesc celor care au avut curajul si si-au exprimat liber parerile. thumbsup.gif
Acelasi respect ptr. cei ce si-l merita,
...inca activ pe forum...ToRnada

LATER EDIT:
CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 07:51 AM) *
Draga Far si draga Klm...Problema cu voi e proasta crestere,increderea exesiva in intelectualul vostru indoielnic si cautarea de scandal.

'Arheopterix' CRED CA AI MERITA UN WARN, dar bineinteles ca nu il vei primi pentru ca esti mai "vechi".
In general cei luati in vizor sunt cei "noi". Deci ai facut inca o clasa.
Cum poti sa arunci cu noroi si sa acuzi de proasta crestere si sa ii mai faci si prosti pe deasupra daca nu ii cunosti?
RUSINE !!!:no: Pana acum s-a mai vorbit (scris) putin mai aprins si deseori IRONIC, dar tu ai depasit masura . RUSINE !!! no.gif
mike.omega
Ce nu stii tu, este ca eu am avut un schimb de PM-uri cu Hoinaritza in care i-am explicat ca posturile au fost mutate aici de Mariustom. Eu nici macar nu eram in fata calculatorului cand s-a intamplat asta smile.gif

Restul nu comentez ca nu are rost.
klm
CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 08:51 AM) *
Nimeni nu va obliga sa urmariti posturile mele.

CITAT(klm @ Jun 2 2008, 09:14 PM) *
Si fiindca asa s-a considerat ca e mai bine pt topic si forum n-am nimic de comentat (din cauza faptului ca eram ferm convins ca voi vedea numai poze cu copii care se joaca pe teava unui tun era sa pierd o masina foarte frumoasa - Toyota smile.gif ) - rosie si accesibila)

Deci nu mai urmaresc acel topic.
CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 08:51 AM) *
Dupa cat tin minte,domnul Klm,cand avea 10 posturi pe acest forum,sa luat de mine ptr postarea unei masini accidentate.Oare de ce ai in avatar o masina zob?

Tu ai postat o masina lovita de o femeie, poate ca eu am la avatar o masina peste care a cazut un stalp de telgraf, n-ai de unde sti ca nu-i asa!
CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 08:51 AM) *
Problema cu voi e proasta crestere,increderea exesiva in intelectualul vostru indoielnic si cautarea de scandal.

Uite ca aici incepi sa jignesti gratis, eu nu te-am jignit, nu mi-am exprimat nicio parere despre tine atat timp cat nu te cunosc si nu am vorbit niciodata fata in fata cu tine, deci cine da dovada de proasta crestere? Disputa dintre noi a fost pe idei iar daca este un mesaj in care te categorisesc in vre-un fel te rog sa mi-l arati si o sa iti cer scuze.
In afara de cele spuse mai sus iti transmit multa sanatate si fericire, daca nu vrei sa te intretii cu domniile noastre n-o face!
edit (am citit si ultimele mesaje): (daca mi se permite o mica sugestie) nu va mai spurcati, fratilor, ca asa nu ajungem nicaieri!
NGZ
Arheopterix, cred ca te-ai aprins cam usor. Nici Far, nici KLM si nici Tornada nu pot fi acuzati de proasta crestere.
Da' pana la urma e normal sa existe pareri diferite, ca asta este si farmecul discutiilor. Numai ca trebuie sa fie si o limita.
Mariustom
Of, of, of

Știu că există diferențe de opinii între gemeni, între îndrăgostiți, între cine vreți voi. Și nimeni nu obligă pe nimeni (încă biggrin.gif, mă refer la real life, nu la forum) să nu existe păreri diferite despre ce vreți voi (începând cu o poză și terminând ... cu o femeie, că altceva nu mi-a trecut prin cap biggrin.gif).
Așa și aici, există o libertate relativă în a vă exprima gândurile și părerile despre cam ce doriți. De ce relativă ? Pentru că încă trebuie să credem în bun-simț și respect față de ceilalți din jurul nostru smile.gif

Așa că, după ce am citit aici și în general (pe forum mă refer), doresc să aduc completări și explicații din punctul meu de vedere.
S-o luăm pe rând:
- în topicul cu felicitările, la un moment dat FAR EASTERN felicita pe cei ce-și aveau ziua de naștere în ziua respectivă.
Nimic rău în asta, e un gest frumos la fel ca și cel făcut cu urările de bine noilor veniți pe forum (nu e singurul ce face asta wink.gif ). Dar lui Mike și mie (cel puțin) nu văd "rostul" în a felicita pe cineva absent pe forum de câteva luni, de exemplu. Adică, mai explicit, cum e să feliciți pe cineva absent ? Definiția verbului (a) felicita precizează "A adresa cuiva cuvinte de laudă pentru ...", "A spune cuiva cuvinte de laudă, urări cu ocazia ...". Deci, se referă la cineva prezent, nu în lipsă. Dacă a lipsit câteva zile de pe forum, nu-i nimic să primească felicitările. Dar la cineva care nu a mai intrat de luni de zile ... . E ca și cum într-un cerc de prieteni, zici că feliciți pe cineva care nu-i prezent. Aia nu-i felicitare, e dorință și urare, felicitare e când îl suni și/sau vorbești direct cu el. De aceea o absență de câteva luni de zile de pe forum nu se potrivește cu acțiunea de a primi felicitarea/felicitările wink.gif. Și nu contează așa de mult numărul de posturi al celui felicitat. FAR a replicat cu "cand e vorba de a transmite cele bune cuiva, nu stau ca calculez considerentele, o fac pur si simplu." Aici nu e vorba de "a transmite felicitări" (prin altcineva, telefonic, prin SMS/scrisoare, etc) ci de "a felicita". Căci tu asta făceai, urai, felicitai, nu transmiteai urări sau felicitări. Deci discuția de la asta a început, nu de la urările de bine-primire făcute noilor veniți pe forum. Căci unii au făcut o confuzie sau o alipire a acțiunilor.
Așa cred eu ...
- discuția despre cei inactivi (absenți de cel puțin câteva luni) a fost aici, în care s-a explicat că politica privind baza de date a site-ului/forumului aparține proprietarilor, așa cum a explicat Mike acolo. Și nu am cunoștință (nu zic că nu e posibil) ca membri inactivi de pe vreun forum să fie șterși din baza de date. Dar asta e altă discuție străină mie și nu mă bag.
CITAT(ToRnada @ Jun 2 2008, 04:56 PM) *
1. care firma ca nu vad scris nicaieri pe forum chestia asta, si cu ce se ocupa ea ?
2. nu mai fi asa ironic ptr ca nu da bine cu calitarea de moderator....fii mai maleabil ca vei avea de castigat cand cresti mai mare.

Firma se numește Mirabilis Media iar unele info, legat de Masini.ro poți citi aici.
Nu e nici un concurs gen cine e mai tânăr sau în vârstă de pe forum, dar nici nu contează vârsta userilor atâta timp cât mesajele sunt obiective și cu bun-simț, o dovadă fiind Dragoș, din punctul meu de vedere
Dar acest limbaj ca cel bolduit nu dă bine unuia care vrea "să dea lecții de morală/comportament" altora. Greșesc ?
- am observat umorul din mesajele multora de pe forum (printre care și FAR EASTERN sau ToRnada) dar voi 2 acum vă cam ascundeți după umorul din mesaje și îi acuzați pe unii de lipsă de umor. Personal consider umorul ca și o femeie: plăcută și ... ne. Dar, în cazuri și chestii serioase așa cum a ajuns discuția din acest topic, nu mai poate fi vorba de ... umor biggrin.gif.
Și eu nu mă consider nici opac nici lipsit de umor. Din contră, câteodată am așa de multă că o dau și la alții
-
CITAT(ToRnada @ Jun 2 2008, 03:51 PM) *
...
Stresati mai sunt unii si mari se mai cred. Nu e buna atitudinea voastra. Moderatorii nu sunt facuti sa taie si sa spanzure ci doar sa indrume .....sau nu?!?!?!?
Astept sa imi sariti in cap de acum si ca deobicei sa imi stergeti mesajul...m-am obisnuit cu asta
Respect
ToRnada

Deci nu mă cred stresat chiar sunt, că au destui grijă de asta (mă refer la guvernanți, familie, etc), mare sunt (cei ce mă știu live pot confirma). Așa că pot avea cam orice atitudine, nu ??? biggrin.gif
Moderatorii "sunt făcuți" ca să îndrume și să decupeze, adminii ca să taie și să spânzure după cum dispun stăpânii. E clară departajarea funcțiilor ?
Referitor la "ștersul mesajului ca de obicei, așa cum ești obișnuit", poți fi mai explicit, te rog ? Că nu știu la ce te referi și doresc rezolvarea problemei. Și n-ar fi singura oară când acuzi așa ceva ...
-
CITAT( T u d o r @ Jun 2 2008, 04:15 PM) *
...
@ Far: Man, crezi ca in viata mea reala sunt moderator? laugh.gif Ca fac ordine si curatenie? ...
CITAT(mike.omega @ Jun 2 2008, 04:31 PM) *
...
PS: Zic si eu la fel ca si Tudor, in viata reala nu moderez/administrez nimic, si nici nu-mi doresc sa ajung sef, culmea! laugh.gif

Ba s-avem pardon !!! Eu și în viața reală sunt moderator și moderez/administrez. În modul cel mai serios: sunt moderatorul meu și al celor dragi din jurul meu și moderez/administrez treburile familiei. Că de-aia m-am însurat și am copil, și de aia nevastă-mea s-a măritat cu mine (așa cred smile.gif) ), ca să fiu un "stâlp", un sprijin. Sau, cum a zis zilele trecute nevastă-mea de mine, că-s chețul. Că ele trebuie să-și planifice timpul/viața după mine.
- pentru Hoinaritza și ToRnada (și alții dacă sunt): nu Mike a "deschis" acest topic. Acest topic a fost creat de mine prin decuparea primelor mesaje de aici din topicul cu felicitările. Întâmplarea face ca primul mesaj să fie al lui Mike, de aici și confuzia creată. Și am creat acest topic pentru că discuția era deja prezentă, dar era off topic acolo;
- nu sunt de acord cu limbajele gen: "Ce aveti ma cu omul", "vei avea de castigat cand cresti mai mare", "astia "micii" poate am realizat deja ce voi inca nici macar nu visati", "Problema cu voi e proasta crestere,increderea exesiva in intelectualul vostru indoielnic si cautarea de scandal", "Poate ca ar trebui sa deschizi un topic nou sau sa iti faci un forum cu : "marile realizari ale unui copil de 20 de ani aflat in spatele unei tastaturi"...poate ai lua si un premiu", "omului de stiinta mike-cel-mic". Acestea sunt luate doar din acest topic. Vă descalifică, indiferent de circumstanțe, părerea mea ...

În încheiere, consider acest topic util prin prisma prezenței și cunoașterii răului nu prin infirmarea lui.
Exact ca și certurile dintr-o căsnicie, fac împăcarea mai frumoasă și aduc culoare și rup monotonia

Toate cele bune vă doresc tuturor, fără nici o ranchiună și nici voi să nu aveți cu mine, că dacă da, vă invit la o băută că și așa îi duc dorul în loc de ... grijă
FAR EASTERN
QUOTE (Mariustom @ Jun 3 2008, 12:08 PM) *
Dar lui Mike și mie (cel puțin) nu văd "rostul" în a felicita pe cineva absent pe forum de câteva luni, de exemplu. Adică, mai explicit, cum e să feliciți pe cineva absent ? Definiția verbului (a) felicita precizează "A adresa cuiva cuvinte de laudă pentru ...", "A spune cuiva cuvinte de laudă, urări cu ocazia ...". Deci, se referă la cineva prezent, nu în lipsă. Dacă a lipsit câteva zile de pe forum, nu-i nimic să primească felicitările. Dar la cineva care nu a mai intrat de luni de zile ... . E ca și cum într-un cerc de prieteni, zici că feliciți pe cineva care nu-i prezent. Aia nu-i felicitare, e dorință și urare, felicitare e când îl suni și/sau vorbești direct cu el. De aceea o absență de câteva luni de zile de pe forum nu se potrivește cu acțiunea de a primi felicitarea/felicitările wink.gif . Și nu contează așa de mult numărul de posturi al celui felicitat. FAR a replicat cu "cand e vorba de a transmite cele bune cuiva, nu stau ca calculez considerentele, o fac pur si simplu." Aici nu e vorba de "a transmite felicitări" (prin altcineva, telefonic, prin SMS/scrisoare, etc) ci de "a felicita". Căci tu asta făceai, urai, felicitai, nu transmiteai urări sau felicitări. Deci discuția de la asta a început, nu de la urările de bine-primire făcute noilor veniți pe forum. Căci unii au făcut o confuzie sau o alipire a acțiunilor.
Așa cred eu ...



Bine spus, Mariustom, "asa cred eu ..."
Pentru ca definitiile din DEX nu fac precizarea cu privire la prezenta persoanei si nici la timpul actiunii.
Deci "ce crezi tu" nu este un argument pertinent.
Sunt sigur ca in existenta ta ca Super Moderator ai intalnit cazuri in care:
-noii veniti citeau forumul de luni de zile, poate chiar ani;
-membri care s-au inregistrat cu foarte mult timp in urma, au revenit "in activitate", absenta lor avand motive obiective, iar altii revenind chiar sub alt nick (dati-mi voie sa dau un exemplu: presupunem ca Impulse sau Impuls, si-a declarat data nasterii la inscrierea pe forum, nu ar mai trebui felicitat de ziua lui? Chiar daca a revenit sub alt nick, sau daca doar ar fi citit in continuare forumul?)
Mie mi se pare ca se face o discriminare nefondata, sau fondata doar pe ceea ce "se crede" si nu dupa ceea ce "scrie".

Mai bine bagati o setare in IPB-ul sau PHP-ul asta sau cum s-o fi chemand softul(si cum exista pe alte forumuri) care sa sterga userii dupa, sa zicem un an de inactivitate. Cu o notificare in prealabil pe adresa de mail sau ce alta varianta de contact or avea.
Mariustom
CITAT(FAR EASTERN @ Jun 3 2008, 12:36 PM) *
Bine spus, Mariustom, "asa cred eu ..."
Pentru ca definitiile din DEX nu fac precizarea cu privire la prezenta persoanei si nici la timpul actiunii.
Deci "ce crezi tu" nu este un argument pertinent.

Deci dacă tu poți să te adresezi/spui cuiva fără ca acea persoană să fie de față, atunci s-a schimbat limba română de cănd am făcut eu școală. Sau, am prea puține clase.
Cred că confunzi "A adresa cuiva ..." cu "A adresa altcuiva ..."
S-o luăm altfel: noi 2 vorbim. Eu, față de altcineva, mă adresez cuiva, ție. Dacă aș vorbi cu tine și aș zice de altcineva, atunci nu mă adresez celeilalte persoane, tot ție mă adresez.
Adică nu poți spune/adresa cuiva fără ca acea persoană să fie prezentă în discuție. Adică, tu când îi spui cuiva îi zici în gând sau prin altul ??? biggrin.gif
Offf, fir-ar ea de școală, că mult mi-a plăcut de ea ...

Nu știu de ce vii cu subterfigii gen nou-veniți după o lungă perioadă ca vizitatori sau la faptul că unii nu au mai postat de mult timp.
Concret, cazul arătat de mine se referă la cineva care nu a mai intrat/logat pe forum de luni de zile. Nu că nu a mai postat de luni de zile. Faci clar o confuzie.
Dai cazul lui Impuls/Impulse. Dacă el și-ar fi trecut data nașterii, dar de aprox 1-1,5-2 ani nu a mai intrat pe forum, atunci cui îi urezi felicitările ? Eventual lui Bavaria biggrin.gif
Adică, feliciți pe cineva care ți-a întors spatele și nu îi pasă de tine ? Nici nu știi ce a mai făcut de atâta amar de vreme ...

Iar se revine discuția despre baza de date ? Nu înțelegeți că nouă, moderatorilor și adminilor, ne e străină opțiunea asta ???
Habar n-am de ce tot insistați, dar în privința mea degeaba o faceți rolleyes.gif

Deci, dacă tu știi limba română altfel, aștept explicațiile, fără supărare.
Altfel, și tu cred că faci discriminare nefondată între ce crezi și scrii față de cum este corect. Sau, altfel zis, nu ai adus nici un argument pertinent în favoarea celor scrise de tine thumbsup.gif



ninja.gif
guerilla
baza de date a userilor de pe forum este identica cu cea a userilor de pe site-uri. este imposibil sa sterg un user inactiv de pe forum fara sa-i tai accesul la site-uri (toate site-urile din reteaua mirabilis). acum sper ca este clar.
NGZ
"S-o luăm altfel: noi 2 vorbim. Eu, față de altcineva, mă adresez cuiva, ție. Dacă aș vorbi cu tine și aș zice de altcineva, atunci nu mă adresez celeilalte persoane, tot ție mă adresez.
Adică nu poți spune/adresa cuiva fără ca acea persoană să fie prezentă în discuție. Adică, tu când îi spui cuiva îi zici în gând sau prin altul ??? biggrin.gif "

Mariustom, imi era cam neclar cum e cu adresarea/vorbirea directa/indirecta, da' acuma am inteles.
Revenind la "felicitari", cum ar trebui sa facem ? Daca dorim sa felicitam pe cineva trebuie sa analizam mai intai activitatatea pe forum a subiectului in ultimile luni ? Apropo care este limita ? Maxim cate luni poate sa fie inactiv potentialul felicitat pentru a putea totusi primi urarile noastre si nici noi sa nu fim apostrofati?
Chestia asta imi aduce aminte de intrebarea anului '90: Ce-ai facut in ultimii cinci ani ?
ToRnada
CITAT(Mariustom @ Jun 3 2008, 11:08 AM) *
CITAT(ToRnada)
..nu mai fi asa ironic ptr ca nu da bine cu calitarea de moderator....fii mai maleabil ca vei avea de castigat cand cresti mai mare.....

Dar acest limbaj ca cel bolduit nu dă bine unuia care vrea "să dea lecții de morală/comportament" altora. Greșesc ?

...am observat umorul din mesajele multora de pe forum (printre care și FAR EASTERN sau ToRnada) dar voi 2 acum vă cam ascundeți după umorul din mesaje și îi acuzați pe unii de lipsă de umor. Personal consider umorul ca și o femeie: plăcută și ... ne. Dar, în cazuri și chestii serioase așa cum a ajuns discuția din acest topic, nu mai poate fi vorba de ... umor

Referitor la "ștersul mesajului ca de obicei, așa cum ești obișnuit", poți fi mai explicit, te rog ? Că nu știu la ce te referi și doresc rezolvarea problemei....

Cu ce e gresita afirmatia mea? Nu e adevarat ca daca esti mai maleabil poti razbi mai usor in viata?? Zi ca nu e asa!!

Umorul e in sange si nu il pot scoate, dar uneori se transforma in ironie si mai apoi in ura si dispret. M-am oprit la a fi putin ironic. Nu cred ca in regulament e interzisa starea asta.....Ultima stare ar fi cea de plasma biggrin.gif laugh.gif ..asta ptr cei ce au mai dat si pe la cursurile/orele de fizica. thumbsup.gif
Personal consider femeia muuuuult mai mult decat placuta teehee.gif

Cu stergerea mesajelor e incheiata discutia; nu mai are rost deoarece mesajele au fost sterse si nu pot tine eu minte toate mesajele cum nimeni nu poate de altfel.....sau poate sunt unii care poate

Cat despre explicatia cu
CITAT(Mariustom)
Aia nu-i felicitare, e dorință și urare...... Aici nu e vorba de "a transmite felicitări" (prin altcineva, telefonic, prin SMS/scrisoare, etc) ci de "a felicita". Căci tu asta făceai, urai, felicitai, nu transmiteai urări sau felicitări. ....

sincer am ramas masca....nu gasesc nici un smile care sa exprime ceea ce simt, un smile care sa crape de ras...

si apoi ai mai continuat la fel de "explicit" : "S-o luăm altfel: noi 2 vorbim. Eu, față de altcineva, mă adresez cuiva, ție. Dacă aș vorbi cu tine și aș zice de altcineva, atunci nu mă adresez celeilalte persoane, tot ție mă adresez.
Adică nu poți spune/adresa cuiva fără ca acea persoană să fie prezentă în discuție. Adică, tu când îi spui cuiva îi zici în gând sau prin altul ??? "


Mai bine o lasai asa ca era mai mica buba, dar asa .....a cam crapat smile.gif)

CITAT(Mariustom)
Toate cele bune vă doresc tuturor, fără nici o ranchiună și nici voi să nu aveți cu mine...

Noi 2 nu am avut nici un fel de "dispute" din cate imi aduc aminte, ba dimpotriva, thumbsup.gif am colaborat bine si pe alt forum, in speta club ford... nu stiu exact daca am voie sa zic ....daca nu... anuntati-ma si modific mesajul.

Respect
ToRnada
ToRnada
CITAT(guerilla @ Jun 3 2008, 12:42 PM) *
baza de date a userilor de pe forum este identica cu cea a userilor de pe site-uri. este imposibil sa sterg un user inactiv de pe forum fara sa-i tai accesul la site-uri (toate site-urile din reteaua mirabilis). acum sper ca este clar.


Pai de ce nu ai spus asa de la inceput.
Batam saua ca sa priceapa calul cand cazul era clar.
Ti-a luat cam mult sa lamuresti problema asta ninja.gif

Totusi, daca un user are acelasi nick dar parole diferite de acces pe mai multe site-uri din retea, poate intra cu oricare din parole pe oricare din site-urile pe care e el inregistrat?!?!? Asta nu inseamna ca sunt dublate niste nick-uri? teehee.gif
T u d o r
Din ce stiu eu, un nick e insotit inseparabil de o singura parola. Stergand nick-ul, l-ai pus pe butuci pe user. biggrin.gif
ToRnada
CITAT( T u d o r @ Jun 3 2008, 01:21 PM) *
Din ce stiu eu, un nick e insotit inseparabil de o singura parola. Stergand nick-ul, l-ai pus pe butuci pe user. biggrin.gif

Ma refer la cazul cand, de ex. : "yaxio" e inregistrat pe masini.ro cu parola "cuba"...pe club ford cu "doso"
Nickul e acelasi pe mai multe site-uri thumbsup.gif acu am fost mai explicit?!?
A K U
QUOTE (ToRnada @ Jun 3 2008, 07:14 AM) *
Pai de ce nu ai spus asa de la inceput.


Ca sa iasa de-un combat micut rolleyes.gif

Eu, sincer, nu vad rostul unui topic "LMA". Felicitarile primite de la oameni cu care nu m-am vazut in viata mea inseamna un gest amabil, si asta e de apreciat, but it doesn't do a thing for me. Da' e bune pana la urma, ca uite, mai discutam si noi discutii p-acilea wink.gif
T u d o r
CITAT(ToRnada @ Jun 3 2008, 02:43 PM) *
CITAT( T u d o r @ Jun 3 2008, 01:21 PM) *
Din ce stiu eu, un nick e insotit inseparabil de o singura parola. Stergand nick-ul, l-ai pus pe butuci pe user. biggrin.gif

Ma refer la cazul cand, de ex. : "yaxio" e inregistrat pe masini.ro cu parola "cuba"...pe club ford cu "doso"
Nickul e acelasi pe mai multe site-uri thumbsup.gif acu am fost mai explicit?!?


Pai Guerilla a specificat ca nick-ul de pe masini.ro poate fi folosit si pe celelalte site-uri ale mirabilis media, nu pe orice site. Normal ca daca esti inregistrat sub numele Tornada si pe club Ford nu ti-ar afecta userul de acolo. Eu am fost destul de explicit? tongue.gif
FAR EASTERN
QUOTE (Mariustom @ Jun 3 2008, 01:29 PM) *
Deci dacă tu poți să te adresezi/spui cuiva fără ca acea persoană să fie de față, atunci s-a schimbat limba română de cănd am făcut eu școală. Sau, am prea puține clase.
Cred că confunzi "A adresa cuiva ..." cu "A adresa altcuiva ..."
S-o luăm altfel: noi 2 vorbim. Eu, față de altcineva, mă adresez cuiva, ție. Dacă aș vorbi cu tine și aș zice de altcineva, atunci nu mă adresez celeilalte persoane, tot ție mă adresez.
Adică nu poți spune/adresa cuiva fără ca acea persoană să fie prezentă în discuție. Adică, tu când îi spui cuiva îi zici în gând sau prin altul ??? biggrin.gif
Offf, fir-ar ea de școală, că mult mi-a plăcut de ea ...


Adica tu spui ca eu nu pot trimite un e-mail cuiva pana nu am confirmarea ca acesta e online.... Hm, nu stiam asta. Si nici o vedere de la mare decat daca stiu ca e acasa cand vine posta.... Mariustom, chestiile astea nu au nici o legatura cu gramatica. Se pare ca te-ai blocat. confused.gif Iar argumente trebuie sa aduci intai tu. Ca eu am intrebat primul. Nie-ne-ne-ne-ne-ne. yucky.gif

QUOTE
Nu știu de ce vii cu subterfigii gen nou-veniți după o lungă perioadă ca vizitatori sau la faptul că unii nu au mai postat de mult timp.
Concret, cazul arătat de mine se referă la cineva care nu a mai intrat/logat pe forum de luni de zile. Nu că nu a mai postat de luni de zile. Faci clar o confuzie.
Dai cazul lui Impuls/Impulse. Dacă el și-ar fi trecut data nașterii, dar de aprox 1-1,5-2 ani nu a mai intrat pe forum, atunci cui îi urezi felicitările ? Eventual lui Bavaria biggrin.gif
Adică, feliciți pe cineva care ți-a întors spatele și nu îi pasă de tine ? Nici nu știi ce a mai făcut de atâta amar de vreme ...

Acele "subterfugii" reprezinta argumentele pentru care eu am considerat sa SCRIU felicitarile, chiar daca adrisantii nu sunt activi de ceva vreme.

QUOTE (guerilla @ Jun 3 2008, 01:42 PM) *
baza de date a userilor de pe forum este identica cu cea a userilor de pe site-uri. este imposibil sa sterg un user inactiv de pe forum fara sa-i tai accesul la site-uri (toate site-urile din reteaua mirabilis). acum sper ca este clar.


Aici nu stiu ce sa zic. Cert este ca am vrut de vreo doua ori sa ma loghez direc pe masini.ro(nu pe forum), cu username-ul si parola de pe forum si nu am reusit.
guerilla
nick-ul de pe forum este asignat la userul de pe site. pe site te loghezi cu userul definit la inregistrare.

la gramatica nu ma bag ca nu ma pricep si dau skip la discutiile pe aceasta tema biggrin.gif
Mariustom
Of, off, măi, măăi

S-o luăm iar pe rând biggrin.gif:
@ NGZ: acea exprimare e o explicație mai băbească, spre a înțelege adrisantul. Iar ironia aia nu-și are rolul și locul. Așa cum cred că-ți cântărești cuvintele și-ți verifici mesajul înainte de a apăsa butonul "Adăugați răspuns" așa cred că e normal ca atunci când apare că-i ziua cuiva să mă uit să văd cine este, dacă a mai intrat pe forum în ultimul timp, nu doar să mă bag în seamă urându-i LMA cuiva căruia puțin îi pasă de forum, care este liantul dintre noi.
Ca o exemplificare, atunci când a fost ziua lui FAR și eu l-am felicitat cu toate că nu am avut nici un schimb de texte cu el și nu-l cunosc câtuși de puțin, dar a fost prezent și activ pe forum, fapt pe care l-am remarcat și apreciat și prin urarea făcută.

@ ToRnada: nu mă refeream la afirmația cu "a fi mai maleabil" ci la "cand cresti mai mare..." care de fapt era bolduită, atunci când mă refeream la limbaj și greșeală. Zi că nu ai greșit biggrin.gif
Acea bubă ... crăpată, am explicat mai sus, tot băbește ca acum, că era o explicație băbească. Asta așa, ca să storc bine buba.
Știu că am ... colaborat și dincolo, dar așa cum acolo nimic și nimeni nu mă oprește să fiu imparțial și să-mi spun punctul de vedere, așa și aici. Și mesajele mele nu sunt atacuri ci încerc să explic (băbește tongue.gif ) o anumită acțiune sau părere vis-a-vis de ceva.

@ FAR EASTERN: de ce ți se pare că m-am blocat ? De ce faci asemănări cu alte situații incompatibile cu cea descrisă inițial ? Ce are felicitarea directă de pe forum cu un e-mail sau vedere trimisă ? Eu m-am referit la faptul că i-ai trimis mp cu urarea de LMA celui inactiv ? NU ! Dar dacă făceai așa atunci nu era o urare/felicitare directă ca pe forum.
În privința argumentelor, dacă nici băbește nu ai înțeles, atunci ce să mai zic ? Că ți-a trebuit să citești de 3 ori ca să-ți fie funny în loc de util ... pinch.gif
CITAT
Acele "subterfugii" reprezinta argumentele pentru care eu am considerat sa SCRIU felicitarile, chiar daca adrisantii nu sunt activi de ceva vreme.
Slăbuțe argumente care nu sunt conforme cu realitatea wink.gif


Vă rog să nu vă străduiți să faceți concurență celor enumerați de mine responsabili cu stresul ... turned.gif


ninja.gif
FAR EASTERN
QUOTE (Mariustom @ Jun 3 2008, 05:21 PM) *
@ FAR EASTERN: de ce ți se pare că m-am blocat ? De ce faci asemănări cu alte situații incompatibile cu cea descrisă inițial ? Ce are felicitarea directă de pe forum cu un e-mail sau vedere trimisă ? Eu m-am referit la faptul că i-ai trimis mp cu urarea de LMA celui inactiv ? NU ! Dar dacă făceai așa atunci nu era o urare/felicitare directă ca pe forum.
În privința argumentelor, dacă nici băbește nu ai înțeles, atunci ce să mai zic ? Că ți-a trebuit să citești de 3 ori ca să-ți fie funny în loc de util ... pinch.gif


Pai n-are. Dar are cu ce ai spus tu, adica:

QUOTE (Mariustom @ Jun 3 2008, 01:29 PM) *
Deci dacă tu poți să te adresezi/spui cuiva fără ca acea persoană să fie de față, atunci s-a schimbat limba română de cănd am făcut eu școală. Sau, am prea puține clase.
Cred că confunzi "A adresa cuiva ..." cu "A adresa altcuiva ..."
S-o luăm altfel: noi 2 vorbim. Eu, față de altcineva, mă adresez cuiva, ție. Dacă aș vorbi cu tine și aș zice de altcineva, atunci nu mă adresez celeilalte persoane, tot ție mă adresez.
Adică nu poți spune/adresa cuiva fără ca acea persoană să fie prezentă în discuție. Adică, tu când îi spui cuiva îi zici în gând sau prin altul ??? biggrin.gif

Te-ai blocat pe idee, asta e.

LE: hai sa-ti mai dau un exemplu: imi dai un numar de telefon iar la un moment dat incerc sa te contactez si nu am alta solutie decat sa-ti las un mesaj in casuta postala. Ce fac? Sun operatorul sa-l intreb daca ai mai vorbit pe numarul ala in ultimele doua saptamani? Sau daca mai esti abonat la ei?
Care-i diferenta intre o adresare directa si una indirecta pe foum? Ca din explicatiile alea de semantica n-am inteles nimic.
AlexTM
Daca trimiti felicitari oricui, fara sa-l cunosti (virtual, zic, sa fi schimbat anterior ceva mesaje cu respectivul) doar ca ai observat ca e ziua lui de nastere intr-o lista,
... apai o faci doar ca sa te bagi in seama. Nu pot sa inteleg motivul si eu personal nu as aprecia astfel de gesturi.
FAR EASTERN
De unde revenim la vesnica idee despre pareri personale si gusturi.
Care, desi sunt la liber, nu prea poti sa ti le exprimi.

Din punctul meu de vedere nu mai am ce discuta pe acest subiect. Voi lasa mesajele de bun venit in seama moderatorilor/adminilor, daca vor avea chef sa le transmita sau macar in seama celor care vor da primii un raspuns in problema ridicata de noii veniti. Cat despre topicul "LMA", voi posta in continuare, tinand cont de avertizarea lui mike.omega.

...Mitica.
Arheopterix
Tornada,i-ai batut obrazul lui Klm cand a sfatuit un membru care avea o problema sa il unga intre fese? (presupunem ca stim de ce?).
Sa i-ti spun eu ce e proasta crestere;Sa te bagi unde nu stii despre ce e vorba si sa pretinzi ca stii.
Fareastern,daca citei putn topicul,vedeai cu nu numai prin pmuri erau pareri pozitive.Ci si posturi.Ce sa fac ca nu postez despre fotbal si manele? nu ma pricep la ele.
Am intrebat de nenumarate ori daca deranzej pe cineva.Si se pare ca voi doi sunteti singuri.

Motivul ptr care mai postez un cadavru sau doua,tine de faptul ca poate impiedic un conational naiv sa se inroleze si sa plece voluntar in vreun teatru de conflict ptr niste $.
Poate vede ca razboiul nu e picnic si pleaca mai bine la capsuni.
ToRnada
CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 10:44 PM) *
Tornada,i-ai batut obrazul lui Klm cand a sfatuit un membru care avea o problema sa il unga intre fese? (presupunem ca stim de ce?).

Limbajul asta de santier vad ca te caracterizeaza....RUSINE SA ITI FIE!!! no.gif
Cat despre fraza in sine....mai invata limba romana si apoi posteaza o fraza care are subiect, predicat.....si care sa exprime intr-adevar ceva....nu doar foaie verde hai sa scriu,,,,,,JALNIC wallbash.gif

Dar repet, in cazul tau nimeni nu observa limbajul si nu te sanctioneaza pinch.gif
Mariustom
Ăăăăăăăă, Mitică (FAR) hai să vedem cine-i blocat pe idee ???

Am tot încercat să fac să se-nțeleagă că atunci când zici LMA Xulescu, i te adresezi direct. Și înainte de a o face, e foarte simplu să te uiți în profilul lui, pe stânga, la statistici, unde scrie clar: A fost văzut pe ... (asta pt cei ce au setat în RO).
Asta înseamnă că atunci a fost ultima oară când s-a logat pe forum, nu când a postat ultima oară !
CITAT
De unde revenim la vesnica idee despre pareri personale si gusturi.
Care, desi sunt la liber, nu prea poti sa ti le exprimi.

Cine te oprește să nu ai o părere personală sau gusturi proprii ? Iar faci confuzie ? Că poate acea/acele păreri personale sau gusturi nu poți să ți le exprimi, asta-i altă poveste.
Să explic și asta: de câte ori nu ai avut o părere personală, când ai fost mai mic, iar părinții tăi te-au contrazis ? De ce crezi că dacă ai o părere sau un ... gust, trebuie s-o și pui în aplicare ? În viața reală faci și spui TOT ce vrei și ce crezi ? Indiferent dacă acea părere sau gust (care ție ți se pare OK) contravine realității din teren ?

Și de ce te eschivezi iar, referitor la:
CITAT
Voi lasa mesajele de bun venit in seama moderatorilor/adminilor, daca vor avea chef sa le transmita sau macar in seama celor care vor da primii un raspuns in problema ridicata de noii veniti.
?
Când și unde ți-am reproșat asta ? De ce faci confuzie între a ura LMA unuia absent pe forum de luni de zile cu un mesaj de bun-venit adresat unui nou-venit ?
De ce crezi că ești oropsit dacă îți cer să motivezi o acțiune care nu o văd ... la locul ei ?

@ ToRnada: nu sunt avocatul nimănui, dar îți cer să citești acest mesaj (al 3-lea mesaj din pagină) înainte de a acuza pe cineva că nu știe limba română. Asta pentru că citesc multe mesaje din acest forum. Și asta fără a căuta greșeli și la tine de exprimare. Toți greșim în gramatica limbii române (sau mă rog, aproape toți, ca să nu se simtă lezați unii tongue.gif), dar asta nu înseamnă că putem apostrofa pe oricine că nu scrie corect. Că dacă ar fi așa, puțini ar rămâne pe forum whistling.gif


ninja.gif
T u d o r
Tornada, Arheopterix nu a invatat limba romana ca prima limba. De asta nu are o exprimare corecta dpdv gramatical, a mai explicat si altcuiva asta, mai demult.

In alta ordine de idei, de ce nu va opriti voi din schimburile astea de replici care nu-si au rostul? Eu zic ca nu mai aveti nimic util sa va spuneti, iar jignirile reciproce nu va fac bine niciunora.
ToRnada
ALOOOOOO
TUDOR.....Cine s-a legat de greseli gramaticatle??? Ca fraza nu are sens....no comment.
Poate nu vedeti ce a scris.....e cu rosu!!!

CITAT(Arheopterix @ Jun 3 2008, 10:44 PM) *
Tornada,i-ai batut obrazul lui Klm cand a sfatuit un membru care avea o problema sa il unga intre fese? (presupunem ca stim de ce?).


'Arheopterix' Limbajul asta de santier inserat cu jigniri vad ca te caracterizeaza....RUSINE SA ITI FIE!!! no.gif
Sau poate asa se vorbeste in termeni medicali teehee.gif
Dar repet, nimeni nu observa limbajul si il sanctioneaza pinch.gif
klm
Arhe, nu inteleg de ce o iei atat de personal! Eu nu te-am atacat in nicio situatie, te-am contrazis atunci, si unde, aveam habar; am venit cu argumente, dovezi, legislatie, ce altceva mai voiai?!
Pentru ca vorbesti de proasta mea crestere iti ofer linkul cu unsul intre fese ca sa iti amintesti despre ce este vorba.
In ceea ce priveste acel topic intelege si tu odata pentru totdeauna: mi-am spus parerea, ceea ce ai postat tu acolo e off-topic, moderatorii nu ti-au atras atentia, asa cum au facut-o cu alti useri, sa faci un alt topic (intitulat de ex: Boambe si masini de ucis - lectie de istorie) unde puteai pune cate monstruozitati de tancuri, tunuri, aruncatoare de rachete voiai, topic care putea deveni cel mai vizionat. Punct!
Cat despre subiectul acestui topic: tot n-am reusit sa inteleg cu ce va deranjeaza urarile lui FE?! blink.gif
A K U
Eu zic sa luati o pauza, turnati-va niste apa rece dupa ceafa, beti un sprit cu gheata si reveniti la sentimente mai bune. Sau poate ar trebui inchisa din nou zona pentru cateva luni, ca ati inceput sa va atacati complet aiurea confused.gif
20krpm
bai astia care incercati sa temperati discutia, ia astimparati-va, ma, ca vin la voi si va trag de urechi. voi nu vedeti ca aici e o paruiala generala, de parc-ai pune 10 blonde aproape goale intr-un ring d-ala cu noroi? hello...? sinteti la "discutii generale", "combat zone", deci e perfect smile.gif
mike.omega
Paruiala intre blonde in ciocolata daa?! Te rog frumos! teehee.gif
drabisan
Ar merge si brunete in bere...parerea mea...
NGZ
Oamenii astea se lupta din greu starwars.gif si voua va arde de blonde in ciocolata ?!
Pai e corect ?
Legionaru'
CITAT(drabisan @ Jun 4 2008, 08:47 PM) *
Ar merge si brunete in bere...parerea mea...



Eu sunt pentru brunete.............adica pentru bere! whistling.gif
Arheopterix
Bai tornada,
Nu ai citit tu pagini colorate de sport,cate muzee am vizitat eu.
Nu are toata familia ta anii mei de scoala.

Amuzant e ca o ramura a familiei mele provine din Botosani.
Si mai amuzat e ca au emigrat acolo din Torino in 1881 si au proiectat primul vostru sistem de canalizare (care merge si azi).
Prima masina de la voi din oras a fost a unchiului mamei mele.
In 1913.
Ce faceau ai tai pe atunci?
Stiau sa scrie?
A cata generatie incaltata esti?

Au ajuns toti grajdari sa faca pe nebunii .
ozz86651
QUOTE
Nu ai citit tu pagini colorate de sport,cate muzee am vizitat eu.
Nu are toata familia ta anii mei de scoala.


Daca ai ajuns sa scrii asa ceva, nu ti-a folosit la mare lucru nici scoala, nici arborele genealogic.
HalbaSus
Arheopterix... stii bancul ala cu "radem, glumim, dar nu parasim incinta" ? Acum tu o cam parasesti...
Si daca erai ruda cu Karl Benz tot nu e un motiv sa faci afirmatii de genul asta. Suntem noi in Combat Zone, e adevarat, dar chiar si aici atacurile la persoana sunt permise in anumite limite... limite pe care tu le-ai cam depasit.
Te rog frumos sa-ti revizuiesti comportamentul (datorita faptului ca e prima abatere, si intr-o oarecare masura ai fost provocat acum nu vor exista alte sanctiuni).

P.S: Acest avertisment se indreapta nu doar catre Arheopterix, daca cineva (nu dam nume) va dori sa continue sau sa-i raspunda pe acelasi ton VA FI SANCTIONAT.

Ideea combat zone-ului e sa mai scapati de tensiune, nu sa va injurati familiile. E o mare diferenta !
FAR EASTERN
Urat, urat sick.gif ..... si cand te gandesti ca totul a pornit de la niste felicitari sincere......
Cred ca daca se injurau vreo doi,trei pe aici, da urat rau, nu asa, erau trecuti repede cu vederea. Ma rog luau vreo doua castane si gata.....
Pff, mai bine ma duc sa adun niste gunoaie de pe camp.... ca doar e Ziua Mediului.
Eu zic s-o lasam mai moale, macar azi, ca e sarbatoare mare.
klm
Deci (incep furtunos cu concluzia), dupa ce m-am ridicat de pe jos de ras nu stiu daca sa rad in continuare sau sa ma apuc sa plang, oricum nu-mi vine a crede ca am intrat in polemici cu o persoana care poate debita asemenea ineptii, totusi, probabil ca HalbaSus, care il stie de mai multa vreme, are dreptate si este doar o scapare, pacat ca se ajunge aici, tot vorba lui Halba, ideea acestei sectiuni este de a scapa de tensiune.
ToRnada
CITAT(Arheopterix @ Jun 4 2008, 10:37 PM) *
BLA BLA BLA


Acelasi limbaj grosolan care ne arata "scoala ta inalta"


ROG MODERATORII SA STEARGA ULTIMUL MESAJ AL LUI 'arheopterix' PENTRU CA MA SIMT OBLIGAT SA MA COBOR LA MINTEA LUI SI RASPUND PE ACELASI TON.
A K U
Ce ziceai, 20krpm? dry.gif
AZAZEL
QUOTE (Arheopterix @ Jun 4 2008, 10:37 PM) *
Amuzant e ca o ramura a familiei mele provine din Botosani.
Si mai amuzat e ca au emigrat acolo din Torino in 1881 si au proiectat primul vostru sistem de canalizare (care merge si azi).
Prima masina de la voi din oras a fost a unchiului mamei mele.
In 1913.
Ce faceau ai tai pe atunci?
Stiau sa scrie?
A cata generatie incaltata esti?


bai nene , ce tare esti !

am avut si eu un coleg in clasa a 5-a care avea o livada de banani si portocali pe bloc.
20krpm
QUOTE (A K U @ Jun 5 2008, 08:34 AM) *
Ce ziceai, 20krpm? dry.gif

uh... da-mi voie sa citez din mine teehee.gif :
QUOTE (eu insumi)
va zic colectiv la toti la multi ani de pe-acum, s-aveti multa sanatate si fericire, shmock shmock p-amindoi obrajii. acuma hai sa bem.
guerilla
QUOTE (20krpm @ Jun 5 2008, 05:23 PM) *
QUOTE (eu insumi)
va zic colectiv la toti la multi ani de pe-acum, s-aveti multa sanatate si fericire, shmock shmock p-amindoi obrajii. acuma hai sa bem.


cine aduce bautura? rolleyes.gifbiggrin.gif
ToRnada
CITAT(Arheopterix @ Jun 4 2008, 10:37 PM) *
BLA BLA BLA


Acelasi limbaj grosolan care ne arata "scoala ta inalta"


ROG MODERATORII SA STEARGA ULTIMUL MESAJ AL LUI 'arheopterix' PENTRU CA MA SIMT OBLIGAT SA MA COBOR LA MINTEA LUI SI RASPUND PE ACELASI TON.

mike.omega
Deja avem parte de clasici in viata, imi place thumbsup.gif
ToRnada
CITAT(mike.omega @ Jun 6 2008, 09:34 AM) *
Deja avem parte de clasici in viata, imi place thumbsup.gif

Imi place ca, comentezi doar ce vrei si nu iei nici o masura cu acest......ca sa nu ii spun pe nume turned.gif

Atunci ii dau eu WARN 50% ....sîc whoops.gif
AlexTM
Sint convins ca moderatorii au observat postul tau. Se vede si cu monitorul stins, ca ramin reminiscente pe ecran biggrin.gif

Dar de ce sa-l stearga? Lasa-l acolo.
air_wolf
LMA la toata lumea? whistling.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.