Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Felicitați pe forum absenții de câteva luni ?
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3
Mariustom
Air, ești offtopic.gif , există un topic dedicat dedicațiilor. Ăăăăăăă, și felicitărilor whistling.gif
thumbsup.gif
NGZ
Tornada, nu mai cere sa ce stearga mesajul ! E bina sa ramana acolo, sa vada lumea cum si ce despre dumnealui.
Ma mira lipsa de energie din interventiile moderatorilor. In alte situatii , in care jignirile nu erau nici pe sfert, se intervenea cu maxima hotarare. Acum insa ... Om fi noi pe "Combat zone", da' totusi...

f1anatic

Eu in general nu ma bag in aria combat, indiferent ca se discuta de BMW, Impulse, Subaru, zile de nastere, beri trezite sau ciocolate topite pe blonde platinate, iar sapt. asta am fost in delegatie si nu am avut timp de internet.

Am luat cunostiinta si despre vocabularul unora, si despre fixatia altora dar si despre despre doleantele si atitudinea celorlalti.

Din punctul MEU de vedere...limitele bunului simt, intr-o discutie ce a inceput de la anumite puncte de vedere contradictorii, au fost intrecute. Nu dau avertismente, warnings, banuri etc dar aici se inchide.
f1anatic
Si NU, nu mi se pare OK sa feliciti pe unii care sint absenti de luni/ani de zile, mai ales daca au si foarte putine mesaje la activ. Dupa cum a mai mentionat cineva, sa fiu eu ala "sarbatoritul", primul lucru pe care l-as crede este ca cineva isi bate joc de mine.

Cum o sa mai vad asa ceva, voi lua o decizie, de la caz la caz. Dar a se retine ca NU sint de acord in principiu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.