Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pentru cunoscatori de masini..o parere vreau si eu..
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
kryk
vreau sa imi iau de la bulgari o masina mai ieftina , bunicica cu un consum bunicel s care sa nu fie prea costisitoare la intretinere(consumabile si piese schimb in cazul in care se strica ceva).. miar placea un bmw seria 3 pana in `98 dar consuma si nici piesele nu sunt prea ieftine dar ca masina cred ca e destul de buna.. as vrea un golf 4 din primele apariti `98 , `99 , ca nu am bani de ceva mai nou.. sau mam gandit la un astra sau vectra tot pana in 2000.. multi spun ca opel astra este o masini bunicica si nici intretinerea nu este prea scumpa.. consum bun la 17 diesel.. asa ca astra este pe locul 1 .. daca are cineva placerea si putina cunostinta sa imi dea niste sfaturi as fi recunoscator .. si inca ceva cum este cu dieselul care este mai batran..cam 10 ani sa zic.. merita ? va multumesc !!!
FAR EASTERN
kryk, bun venit pe forum.
Din pacate eu nu prea te pot ajuta, dar sunt sigur ca avem colegi mai priceputi si cu experienta care vor binevoi sa-ti dea un raspuns satisfacator.
Numai bine!
A K U
Ar trebui sa-l bagi pe la Versus, acolo cred ca ai primi mai multe raspunsuri. A, si nu ne-ai spus cati bani ai vrea sa dai pe ea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.