Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In TM, Radiere din Buc HELP PLZ!!!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
kalan1234
Salutari, ma intereseaza sa intreb un conoscator...

Sunt din TM, Am o dacie din 2000, vreau sa o vand, are numere de bucuresti, ma intereseaza da pot sa faca radierea fara sa ma duc la bucuresti, daca da cum???

am auzit ca pot sa cer o hartie de la circa financiara ca nu am amenzi de platit si ca sunt la zi cu plata impozitului, si am inteles ca aceasta are o valabilitate de 48 din momentul ridicarii ei. (este adevarat?)

Vreau sa vand masina in TM si nu stiu cum sa rezolv problema cu Radierea pentru a ma putea scoate de la plata impozitelor HEL PLZ!!!
22nst
ok... in feb eu am vandut o masina...

am mers la un birou de acte (eu si cumparatorul) am facut contract de vanzare-cumparare, apoi am fost la circa financiara (unde ai domiciluiul, si unde platesti impozitele pt masina) si am cerut sa fie scoasa din evidenta pt ca o vand... am aratat contractul si ei mi-au eliberat un certificat pt ca i-am platit impozitul si nu am amenzi. acest certificat i l-am dat cumparatorului (parca... nu mai tin bine minte) si gata masina este radiata automat, nu trebuie sa te mai duci la politie.
el va circula cu nr tale de inamtriculare si cu talonul tau (ii vei scrie pe spate ca a intrat in posesia lui x in ziua y! asta este tot.
in 30 de zile el este obligat sa si-o inscrie pe numele lui (altfel plateste amenda)
kalan1234
Au sunt in TM, iar masina e cu numere de B, cu alte cuvinte, eu practic platesc impozitul in B, numai ca eu nu ma duc in B, asa ca ma intereseaza sa rezolv radierea, fara sa ma duc cu cumparatorul de mana pana in B ca sa pot sa radiez masina de pe numele meu!!! oricum persi pentru reply... sper sa primesc mai multe raspunsuri si mai detaliate...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.