Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Transforma orice masina intr-un Hibrid Poulsen
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini Hibride
f1anatic
Se va muta la Masini Hibride dupa ce lumea ia cunostiinta.
http://www.poulsenhybrid.com/poulsen.html

Ce parere aveti ?






Intre timp... pe la noi prin sat au crescut preturile imbecil de mult. Cu un dollar in doar 3 luni. Cu un dollar jumate in ultimele 6 luni.
James Kilowatt
Eu de cand mi-am luat dieselul (ianuarie) pretul la motorina a crescut cu 20%.
Iar la GPL a SCAZUT cu 7-8%

Nu scrie in linkul ala daca face franare cu recuperare de energie....
Si nici daca motorul termic incarca bateriile
Si nici daca pornirea si oprirea motorului termic se face manual sau automat.... probabil e manual.
Dupa mine nu e un hibrid, ci o masina normala dublata de una electrica.
FAR EASTERN
QUOTE
Nu scrie in linkul ala daca face franare cu recuperare de energie....
Si nici daca motorul termic incarca bateriile


JK, nu face nici una nici alta, pentru ca sistemul este pentru transformarea unui vehicul traditional in PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle). Asta insemnand ca trebuie ca acumulatorii sa fie alimentati periodic de la o sursa de curent. Dar cred ca stiai ce inseamna, nu? smile.gif

Oricum, mi se pare o idee buna si, ce e mai important este ca decizia este in mare masura in mana posesorului masinii. Nu mai pot fi tot felul de conspiratii. Vrei sa faci economie(cred ca asta e primul motiv), cumperi un kit Poulsen si il montezi.
Ma intreb cum o fi cu schimbatul anvelopelor la rotile alea din spate.
ozz86651
Plug in hybrid nu e deloc ce spui tu acolo. E un hibrid normal ca al tau, dar cu baterii/motor mai mari astfel incit poate merge si numai pe electric, si care poate fi incarcat de la priza. Astfel cind pleci cu el de acasa e complet incarcat si in cazul unor excursii scurte nu intra deloc motorul cu benzina sau intra foarte putin. De asemenea poti sa opresti benzina in centrul orasului si sa mergi numai pe electric.
Daca insa n-ai avut unde si timp sa-l incarci fundtioneaza fix ca un hibrid normal.
James Kilowatt
Nu cred ca un kit de cateva mii de dolari ajunge sa transformi o masina intr-un hibrid veritabil. Mai trebuie si sa si opresti sa sa pornesti motorul termic automat, si din mers (deci trebuie cumva sa poata cupla/decupla cutia de viteze), ideal trebui si o CVT, etc. Si posibilitatea de a incarca bateriile cu motorul termic, altfel nu e hibrid, e doar dubla propulsie.
Si franare cu recuperare de energie....
In link nu scrie nimic de astea...
FAR EASTERN
@ozz, dar nici hibrid normal nu e. Prius este Full Hybrid, iar ce rezulta dupa instalarea kitului Poulsen nu e nici pe departe, nici macar un hibrid normal...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.