Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Supercar made in Slovacia
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
adi.mitrea
http://www.k1roadster.nl/gb/tekoop.php

Slovacii produc in serie un supercar adevarat!
Marti, 29.04.2008

K1 Roadster este primul supercar slovac produs in serie, acesta fiind deja vazut pe strazile Principatului Monaco.
de Catalin Dinu

Dupa doi ani de studii si dezvoltare, K1 Roadster a intrat deja in productia de serie (30-40 de unitati anual) si este comercializat in Europa. Supercar-ul dezvoltat in Slovacia beneficiaza - spun dezvoltatorii sai - de finisari impecabile si de o infatisare atragatoare. Nou-intratul pe piata dispune de abilitati sportive si se poate transforma si in coupe targa sau cabriolet printr-un ingenios sistem de vitrare amovibil.

Noul supercar are designul caroseriei de provenienta slovaca si motorizarea de origine Ford. Este vorba de un motor V6 de 3.0 litri care dezvolta 242 CP si 300 Nm, cu posibilitatea de a mari puterea pana la 320 CP. K1 Roadster poate ajunge la viteza maxima de 250 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde, lucru la care contribuie si masa de doar 992 kg distribuita in raport 48/52 fata/spate.

Din exterior se poate observa motorul amplasat central si ansamblul arc-amortizor al suspensiei de pe fata care trece de nivelul capotei, caracteristici care ii confera roadster-ului un aspect agresiv. Design-ul sportiv este completat si de rotile cu dimensiuni de 215/45ZR17 pe fata si 265/35ZR18 pe spate. K1 Roadster mai beneficiaza de un interior configurat pentru perfomanta si de un portbagaj de 203 litri.

http://www.automarket.ro/stiri/slovacii-pr...arat-11378.html
adrian_r5
... deci pina la urma cum e cu supercarul asta ? ... e "made in Cehia" dar il produc in serie slovacii ?
adi.mitrea
Buna observatie, am avut eu capul vraiste cand am postat. Si acum nu pot modifica titlul... Rog un moderator sa scrie titlul topicului corect, Slovacia in loc de Cehia.

Pana una alta, apropos de origini, site-ul pleaca cu extensie olandeza whistling.gif
Baby Blues
Draguta masina. Astfel ne dam seama ca se mai misca unii in timp ce noi stam pe loc. Interiorul parca este putin cam ciudat dar nu urat. Motorul pare s dezvolte cam putini cai dar raportat la masa masinii se pare ca iese ceva frumos . :DPretul il stie cineva?
adrian_flavius
uite un american care vinde unul mai vechi...vad ca pe timpul ala avea motor de Honda... 47 900 de dolarei... http://www.kitcars.com/Classifieds/AdDetai...ssified_id=6525
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.