Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Clio Campus Tiptronic
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Sir_Johnny25
De curand am dus campusu la revizie intr-un service si mi-a schimbat filtrele de benzina,de polen,ceva chestie la directie....etc.
Deci masina e automata...La pornirea de pe loc de cand am scos-o din service parca nu e la fel de rapida daca o calc, in 1-a pana la 2000 rpm parca vibreaza ....parca as porni cu frana de mana whistling.gif sau ceva de genu...in schimb daca ridic picioru de pe frana si astept 1-2 sec sa miste ea un pic si calc acceleratia nu are nici o problema.
Am impresia ca nu mai e la fel de rapid ambreiaju sau nu primeste benzina cum trebuie....poate fi ceva problema cu filtrele de benzina?
Dupa ce se pune in miscare nu mai are nimic merge perfect si in a 2-a de la 1000 rpm,iar la turatii mari la fel No Problem.....Toata problema e la pornirea de pe loc,vibreaza si e cam lenta.
Inainte de service NU facea asha pornea tare in 1-a cum lasam frana si era nervoasa .
Deci, oare ce pisici are?
Sir_Johnny25
Apropo motorul e Otto de 1,2 ,16 Valve,75 cai
Sir_Johnny25
Asta e Forumu lu Peste....
mike.omega
Daca te-ai gandi un pic cam cate automobile Renault Clio cu cutie automata(Tiptronic) s-au vandut la noi, ti-ai da seama si cam care ar fi sansele ca unul dintre utilizatorii(frecventi) ai acestui forum detine asa ceva smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.