Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Lincoln MKZ
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
Laurentiu_007
Ce parere aveti de masina asta? Cred ca e cea mai faina masina americana pe care am vazut-o in ultimii ani. Si este si singura pe care mi-as dori-o. yes.gif
http://www.lincoln.com/mkz/home.asp
20krpm
desi intrebarea pare a nu avea legatura cu topicul - citi ani mai ai pina iesi la pensie, Laurentiu? smile.gif serios, masina asta o cumpara numa... anumiti oameni. tata cred c-ar fi teribil de incintat de ea wink.gif
f1anatic
QUOTE (f1anatic @ Apr 16 2008, 09:38 PM) *
Adica Ford Fusion...ha ha ha hai sa fim seriosi.

Cred ca ai vrut sa zici Cadillac CTS
http://www.cadillac.com/cadillacjsp/model/...s&year=2008

respectiv CST-V
http://www.cadillac.com/cadillacjsp/model/....jsp?model=ctsv

cu toate ca si STS sint misto

Dany_s
E o masina foarte reusita. E de vreo 2 ani pe piata oricum, nu e un model nou.

N-am mers, dar am auzit numai de bine pana acum. Exteriorul si interiorul mi-au placut, mai putin designul interior care mi s-a parut ciudat pt o berlina, insa ca si dotari si materiale e foarte ok.

Masina este un pachet atractiv una peste alta. Pret competitiv (si se poate negocia mutl la ele), poate avea AWD, are un v6 modern de 263 cp.

Lincoln e intradevar in general cumparata de oameni mai in varsta dar ce conteaza pana la urma? Important e sa-ti placa masina, nu sa cazi in tot felul de clishee.
20krpm
yeah, de-acord cu dany_s. n-am vreo parere impotriva masinii respective, dar gindind statistic cred c-as evita sa ma asez la stop in spatele uneia.
Laurentiu_007
In general imi plac lucrurile care celor mai multi nu prea le plac. Iar un argument in favoarea asta ar fi faptul ca imi place f mult marca Volvo cool.gif . Pe nimeni de pe forumul asta nu l-am auzit sa spuna asta. smile.gif


Off topic:
20km/h, incep sa ma obisnuiesc cu stilul tau usor flegmatic la dresa mea. Nu este prima data mi se pare ca te comporti astfel cu mine (cred ca sti la ce ma refer).
klm
CITAT(Laurentiu_007 @ Apr 17 2008, 08:51 PM) *
imi place f mult marca Volvo cool.gif . Pe nimeni de pe forumul asta nu l-am auzit sa spuna asta. smile.gif

O spun eu acum wink.gif
Otto73
QUOTE (Laurentiu_007 @ Apr 17 2008, 03:15 AM) *
Ce parere aveti de masina asta? Cred ca e cea mai faina masina americana pe care am vazut-o in ultimii ani. Si este si singura pe care mi-as dori-o. yes.gif
http://www.lincoln.com/mkz/home.asp

E o masina confortabila si silentioasa.
Mai sunt multe masini americane frumoase (mai ales cand isi baga coada si cate un designer italian) dar adevarul ca totul depinde de gusturi.
Americanii in ultimii 2 ani au facut un pas mare din pct de vedere al designului privind unele modele sau concepte ce vor aparea in viioir.
Nu mai sunt ei asa de conservatori atat din pct. de vedere al designului cat si al motorizarii si transmisiei, ca au vazut ca au cam luat-o pe coaja la ei acasa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.