Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bugatti Veyron Fbg par Hermès
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Supermasini
MotorCarN
Editie speciala a super-exclusivistului Veyron


Laurentiu_007
No coment! Este singura masina despre care atunci cand vreau sa vorbesc nu imi gasesc cuvintele potrivite. Este ceva inimaginabil, ceva extrem, unic. arigato.gif Iar acum, daca mai era nevoie, este si mai exclusivista.
cod
De ce ai face o editie speciala a unei masini care e practic inaccesibila pentru 99.(9)% dintre pamanteni? Ca sa se diferentieze intre ei cei 100 miliardari care au cumparat-o?

Eu le propun sa faca una cu pokemon, pentru a penetra mai bine piata japoneza. Evident, un pokemon de lux care sa mai creasca pretul masini cu 0.5 Mil Euro. Cine isi permite 1.5 milioane euro pe o masina isi permite si 2, fara sa saraceasca. Ideea este ca banii sunt dati oricum pentru a cumpara prestigiu, nu pentru placerea pe care ti-o aduce masina.
sami02ro
Cine in Romania si-ar permite o masina de 1,5 mil euro, si apoi inca multe alte miliarde sa-si faca drumuri sa aiba unde se bucura de ea?

Dar arata incredibil, sa recunoastem!

Atentie! Link-uri catre site-uri de profil auto sunt interzise. Ai warn, data urmatoare vei avea ban!

Tudor

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.