Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pornire greoaie la rece
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
florin82141
salutare la toata lumea.am un vw passat 1.9tdi 101 cp din 2002 si la la putin sub 0 grade a pornit in 3 pistoane sau cel putin asa mi sa parut.masinuta are 170.000 aproape si merge de nota 10,cu o mica exceptie acuma.a pornit in 3 pistoane parca si fum alb la greu.sa folosesc ceva aditivi de curatat injectoare ceva?sau ce sa fie? teehee.gif
moga
"sau ce sa fie?" . . . cel mai bine la un tester si bujiile incandescente controlate.
Succes!
crysty_cyc
schimba bujiile. asa pateam si eu pana aum 2 saptamani. La pornire dimineata (cand era motoru rece) se "balbaia" si de doua ori mi s-a aprins si martoru de la bujii, stergandu-l cu testeru.
florin82141
am rezolvat treaba cu pornirea.am schimbat demitmetrul,pompa de inalta sau cum ai zice si cand ce sa vezi.......nu era decat senzorul de apa care cat de frig ar fi fost afara el indica ca motorul este super cald.si din aceasta cauza nu mai dadea comanda la buji si asa mai departe.MECANICI DE DUMINICA.(inca ceva......cica ar fi fost de vina la pornire,axa cu came) teehee.gif teehee.gif teehee.gif teehee.gif .au invatat mecanica pe animale???????????????????????????????
REL_1980
QUOTE (cucuci @ Oct 31 2008, 11:10 AM) *
eu stiu ca nu ... dar nu bag mana-n foc.

SI UE AM ACEEASI PROBLEMA CU PORNIREA LA RECE.PORNIRE GREA SI FUM ALB LA GREU.DE O LUNA SUNT CU MASINA IN REPREZENTANTA SI TOT IMI SCHIMBA BA INJ PD ,BA POMPA TANDEM SI TESTE PESTE TESTE SI TOT NU II DAU DE CAP.PASSAT 1,9TDI 115CP PD
cucuci
tu ai incercat sa schimbi senzorul de la temperatura?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.