Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Din ciclul "Am Toyota deci sunt si destept si modest!"
Masini.ro Forum > Discutii generale > Combat zone
Pages: 1, 2, 3, 4
_Constantin_
Adevarat sau nu, corect sau nu, fun sau nu, eu inchid acest topic, il scot de la stick si va explic de ce:

1. Daca va aduceti aminte acum 2 zile noi am avut o intalnire si nu am de ce sa raman cu un gust amar in gura.
2. E absolut irelevant ce crede cineva despre mine, mai ales ca nu ma cunoaste.
3. Da, eu sunt si educat, inteligent si toate calitatile mentionate mai sus si cred ca cel putin 90% din posesorii de Toyota de pe forum sunt la fel, in aceiasi categorie incluzand dealtfel si alti membri, chair daca nu impartasim viziuni comune ... ii respect si pot recunoaste ca sunt niste oameni de isprava.
4. Ca moderator imi reverv si eu dreptul de a-mi mentine aria intr-o anumita armonie, daca cineva considera altfel ... exista versus, offtopic.

PS: oricand voi participa la un versus de imagine JAPO VS GERMAN dar nu voi accepta sa fiu ironizat sau ridiculizat de cineva care nici macar nu se prezinta. pinch.gif



LE: mike ... cand am afirmat asta ... ma refeream la forumul nostru.
mike.omega
OK, am priceput!
Am sa mut topicul in Combat Zone, poate acolo va avea un viitor mai stralucit unsure.gif

Later edit: Topicul se va redeschide daca "initiatorul" mai are ceva de spus sau daca alt Admin doreste acest lucru, mie imi este indiferent smile.gif
admin
Logan RULZZZ!
James Kilowatt
QUOTE(Toparceanu @ Mar 18 2008, 12:12 AM) *
Sunt un cititor pasiv al acestui Forum, nu doresc sa ma inscriu si nici sa ma arunc in dezbateri furtunoase si prin urmare imi cer scuze de locul postarii. Luati-o ca pe un mic semnal de alarma, o sugestie, etc. daca doriti sa purtati dezbaterea ulterior probabil ca Admin o va face mutand respectiva postare.
Ca si posesor de Toyota Avensis m-am pierdut prin forumul Toyota in cautarea unor pareri care sa-mi confirme (sau infirme) daca anumite aspecte sunt normale la masina ce o detin.
Prin pelegrinarile mele am dat de titlul "Ce fel de oameni conduc Toyota ?"
Citind toate cele postate pe acolo am inceput sa am deja un sentiment de dezgust si o oarecare repulsie cand ma gandesc ca fac parte dintre cei care se auto intituleaza, destepti, inteligenti, calculati, educati, ori Buricul pamantului doar datorita faptului ca, conduc Toyota.
Decizia de a achizitiona aceasta masina a fost rezultatul unor conditii si factori de moment, nicidecum de mandrie, inteligenta, etc. masina este doar ok, nu este fun to drive , este banala din fata pana in spate, nu exceleaza in design, calitatea materialelor, ori tehnologie. ma duce de la A la B si o face in mod onorabil insa niciodata nu mi-a dat o oarecare senzatie de placere sau mandrie. Cu alte cuvinte este banala, si nu as spune niciodata NU unui Audi, BMW sau Corvette, masini care atunci cand le-am condus le-am "simtit".
Dar nu despre asta era vorba. Ideea era ca acest forum era candva echilibrat, se purtau pe aici dezbateri furtunoase, se duceau dueluri tehnice (nu prea bine moderate ce-i drept) dar abia asteptam sa citesc dovezile cu care veneau unii si altii, lupta indarjita intre sisteme, istorie, tehnologie. Da, ii apreciam pe cei de atunci caci se vedeau eforturile deosebite prin care combatantii isi expuneau ideile, modurile de gandire erau diferite dar aveau acelasi scop: de a destrama postarea adversarilor.
Din pacate nu se mai vad aceste lucruri, usor usor ati maturat cu ei pe jos, fiecare si-a luat sacul in spinare si si-a cautat un loc unde informatia lui va fi apreciata. Era un proverb"Cel mai destept cedeaza". Eu unul insa regret ca nu mai pot beneficia de un asa forum ca cel din trecut unde pana si in mediul de la serviciu se purtau discutii despre anumite lucruri.
masini.ro era ceva de referinta, imi placea sa citesc pe aici, erau pareri si pro si contra dar care ma puneau pe cautari, dialogurile dintre "unii" si "altii" erau atat de furtunoase incat nu-mi venea sa cred cata informatie exista si cate am putut invata si citi doar din aceste dezbateri. sa reamintesc factorul FUN care era la maxim?
Bine'nteles multi se bucura, le-a disparut adversarul. Nu uitati domnilor ca doar cei slabi se bucura de plecarea altora pentru ca nu sunt in stare sa-i infrunte.

Astazi gasesc ca totul s-a blazat, forum acesta ESTE JAPONEZ fara doar si poate, azi conduc o japoneza, maine poate voi conduce o masina franceza sau germana, depinde de buget, oportunitati si nu in ultimul rand de Cel de Sus.

Dragi Toyotisti, la voi nu se gasesc decat fraze in care va laudati unii pe altii, va pupati si va felicitati reciproc de alegerea facuta, sunteti destepti, frumosi si inteligenti nevoie mare. Cu toate acestea postarile voastre nu aduc nimic care sa denote nu stiu ce tehnologii sau inteligente supreme asa cum va autointitulati, marea majoritate a postarilor sunt doar linguseli si felicitari pe care vi le impartasiti cu franchete si fara falsa pudoare unul altuia cu atata abundenta ca deja da in ridicol. Nu zic, poate multi aveti cunostinte tehnice avansate dar masina asta este simpla si de tehnologie veche, se stie ca Toyota pune in masinile sale doar ceea ce este simplu si usor de intretinut. Deci, nimic interesant ori care ar aduce in arena discutii aprinse.

Nu mai continui ca n-are rost. Cand se termina leas-ul, ura si la gara ca eu unul nu ma consider chiar atat de avansat ca domniile voastre si nici nu doresc sa fiu incadrat in stiu eu ce tipare...

Cu stima,
un simplu inginer


Eu citez integral mesajul....

Sunt curios. Unde ati vazut insulte la adreasa toyotistilor?
Care din fraze vi se pare inexacta, sau exagerata?
Care paragraf ar fi trebuit sa fie cenzurat de catre moderatori fiind impotriva regulamentului? Cu citate daca se poate, nu cu impresii vagi.

Putine din posturile contra care au urmat au incercat sa aduca argumente impotriva ideilor, si nu a personajelor. Nu le-am numarat, insa sunt mai putin de jumatate.

Reactia unei parti a toyotistilor de pe topicul asta ma face sa cred ca in mare domnul respectiv are dreptate. Evident, nu se poate generaliza, nu toti toyotistii sufera de complexul asta de superioritate, nu toti au sarit in sus urzicati cand li s-a atras atentia ca au inceput sa semene a secta. Proportia e poate comparabila cu cea a TDI-istolor cocalari.
A subliniat-o si mike, exista comunitati cel putin la fel de stranse ca cea Toyota fara sa fie la fel de exclusiviste si fara sa se simta buricul pamantului. In "gasca Daewoo" fac inca parte tipi care au schimbat marca de mult, care n-au nevoie de o marca sau o masina care "sa-i reprezinte" si care reusesc sa n-o ia personal cand li se spune ca "daewoo sucks". Unii dintre ei conduc toyote si participa in continuare la reuniunile Daewoo. Sunt convins ca mai exista si alte comunitati stranse la fel de stranse ca "cea mai unita grupare auto monomarca din Romania".

Genul asta de convingeri cu "cea mai cea" e normal sa starneasca ironii.

Una dintre ele e postata chiar pe topicul despre cel fel de oameni conduc toyota. Mi se pare geniala pentru ca nu-mi dau seama daca e sau nu voita biggrin.gif Oricum, pe topicul respectiv a trecut (aproape) neobservata.

QUOTE(vasile105196 @ Jul 13 2007, 08:50 AM) *
din cate am observat eu foarte multi conducatori de toyota sant itelectuali,adica doctori , avocati si oameni de afaceri,a-s mai spune dupa profil psihologic ca sant oameni destul de cumpatati la bani ,au ales o marca care satisface mai multe cerinte:siguranta,confort ,dotari la preturi rezonabile si mai ales ca n-au timp s-a stea prin service,deci in mare parte oameni destepti


Pe de alta parte, intelectualilor si altor oameni (in mare parte) destepti li se reproseaza destul de des non-combatul. Raspunsurile de genul "eu nu mai citesc topicul asta" se traduc prin "accentuez faptul ca sunt mai destept, si deci cedez. S-ar putea sa nu am argumente, insa nu te priveste". Un om simplu, neintelectual, si (in mare parte) mai putin destept pur si simplu renunta sa mai citeasca, insa nu are nevoie de aplauze si admiratie pentru asta.


@Si offtopic
Dl Toparceanu are dreptate si in alta privinta, discutiile aprinse bazate pe argumente au cam disparut.
Hoinar
JK, din cate retin eu, persoana respectiva a spus undeva ca nu e roman decat prin adoptie, asa ca eu as ierta greselile de orice fel din exprimare. thumbsup.gif
ozz86651
Daca omul are dreptate sau nu in mesajul initial nu discut ca nu stiu... nu am citit topicurile la care se refera.
Ce insa mi se pare ciudat e halul in care v-ati oparit din cauza unul mesaj la urma urmei beningn. Mare parte din raspunsuri exagerate, patetice, pompoase si ridicole.
Dati-o dracu mai oameni buni, e un *acat de masina, o tabla, un fier, un obiect, destul scumpa e drept pentru oameni cu venituri normale... Parca aveti 15 ani, desi la 15 ani majoritatea au trecut de faza brusli il bate pe vandam.
20krpm
pe mine m-a distrat teribil topicul asta, mai ales ca am "prins" si istoria lui, de la radacina. moderatorii n-au stiut ce sa faca cu el, l-au mutat de colo colo de parca era un cartof fierbinte, si p-orma l-au trosc-pleosc-inchis. nu-mi venea sa cred - topic care genereaza citeva pagini in 12 ore - inchis, pentru ca vezi Doamne lipseste individul care l-a pornit. nu ideile conteaza, ci omul.

in alta ordine de idei, sa devii fan al unei marci precum toyota, honda, ford, care isi focalizeaza tehnologia spre a produce cit mai multe exemplare la un pret cit mai scazut, mi se pare sa tintesti la un nivel ridicol de scazut.
HalbaSus
Topicul a ajuns in final acolo unde ii era locul... ma tem doar sa nu fi ramas fara combatanti smile.gif

AZAZEL
QUOTE(20krpm @ Mar 30 2008, 06:06 AM) *
in alta ordine de idei, sa devii fan al unei marci precum toyota, honda, ford, care isi focalizeaza tehnologia spre a produce cit mai multe exemplare la un pret cit mai scazut, mi se pare sa tintesti la un nivel ridicol de scazut.

sunt de acord cu acest domn.

fara sa vreau sa jignesc, am observat o chestie apropo de ceea ce spunea initiatorul topicului. toparceanu spunea ca toyotistii au format o comunitate care isi adreseaza unii altora dulcegarii, laude, isi aproba intens inclinatiile catre ceva samd.

de ex: constantin si-a luat o mica bestie, o toyota yaris cu multi cp. un mic drac. au curs 3 pagini cu laude si aprecieri de parca constantin is luase cel putin un lamborghini murcielago.
stau si ma gandesc ca daca un alt membru care nu avea nimic in comun in trecutul sau cu toyota si-ar fi luat un murcielago , nu ar fi curs atatea pagini cu felicitari. nu mica mi-ar fi fost mirarea sa fi sarit cativa sa-i spuna ca-i naspa masina si in scurt timp alt toyotist i-ar fi spus intr-un mod elegant ce-i drept, ca este prost. dar sa-si fi luat un toyotist un murcielago. doamne, doamne !!!
si sa va zic o mica intamplare: cand mi-a venit masina, TeDeI, intamplarea a facut ca in aceeasi seara sa mergem sa ingurgitam ceva la city mall si apoi sa mergem la un film. atat de mult s-a batut aici pe forum cu tedeistii cocalari incat atunci cand am ajuns la mall ma simteam aiurea. ma gandeam ca zice lumea :uite-l si pe asta si-a luat masina si vine cu ea la mall. aveam aceasta stare naspa in loc sa fiu mandru. si in mare parte pt asta va multumesc si unora dintre voi.
mike.omega
De ce sa-i stricam omului bucuria? smile.gif Eu cand am vazut ce plastice are pe usi masina aia, mai exact manerul usii, am zis ca nu-i adevarat!

@Azazel: nu vad motive sa nu te simti mandru de masina ta, e munca ta pana la urma! Orice ar spune X si Y, tu pana la coada ai un A4 nou-noutz! thumbsup.gif
S O R I N
Toti cei care au scris pe topicul lui Constantin se cunosc intre ei si poate au legat si prietenii in afara acestui forum.

Dar tu nu poti intelege aceste lucruri si le vezi ca pe niste linguseli...

Intreabare pt tine,daca un prieten de al tau si ar lua masina noua nu i ai ura ceva de bine ? sau ar fi prea mare invidia ca are ala si nu ai tu si nu ai

putea suporta acest lucru...

Probabil ca toti ( ma repet) stiu prin cate etape a trecut el pana sa si ia aceasta masina si probabil acum se bucura alaturi de el ,pt ca si a luat

ce si a dorit...

De aia nu prea te suporta multi pe forum-ul asta ca mai dai tu de astea din top...si nu prea sunt putine

Mesaj adresat lui mariuskkkkkkk...

P.S. Probabil, daca te felicitau si pe tine la fel cum l au felicitat pe Costica pt noua masina era mult mai bine presupun si nu mai aveai aceste iesiri...
_Constantin_
Acelasi lucru a fost si cu Andrei cand si-a luat masina. Sunt masini "rare". E normal sa fie asa. Nu o sa vezi pe nimeni cu gura cascata la un A8 pe cand la un Renault 5 Turbo care scoate flacari pe esapament ... o sa fie coada la poze. Eu nu am nimic cu nimeni dar nu e frumos ce ai zis ... suna a altceva decat o remarca dar ... Nu-mi pasa de nimic ... De nimic ... Sunt fericit ...

PS: E ultima data cand mai intru in mizeria asta de topic si ca anunt ca AM TOYOTA SI SUNT SI DESTEPT SI MODEST
Andrei Suzuki
Azazel,e numai problema ta daca tu te simteai nasol din cauza la ce a zis unu sau altu.
Daca tu stiai ca nu faci parte din acea categorie despre care se tot vorbeste,n-avea nici o treaba.Dar..cine stie.
klm
Uite de aia nu-mi iau eu Bentley sau Hummer ca am vazut ca numai presupusi interlopi sau dandiaconesti se plimba cu de-alea si eu este intelijent.
CITAT(_Constantin_ @ Mar 18 2008, 08:48 PM) *
3. Da, eu sunt si educat, inteligent si toate calitatile mentionate mai sus si cred ca cel putin 90% din posesorii de Toyota de pe forum sunt la fel

Procentul mentionat de tine in cazul posesorilor de Toyote nu poate fi extrapolat la nivelul intregului forum si implicit in cauzul posesorilor de VW sau Opeluri?
James Kilowatt
Halba are doua TDI-uri si nu cred ca l-a facut careva pe aici cocalar.
Insa nici nu-mi aduc aminte sa-l fi auzind explicand cuiva ca singurul diesel din lume e 1.9tdi, sa moara dusmanii mei, ca singurele masini sunt cele VAG si ca e mai bun un audi cu juma' de milion de km decat orice alta masina noua, baga-mi-as ghiulu-n ea.
HalbaSus
Acest forum nu este reprezentativ pentru piata auto din romania... Toti cei de pe acest forum sunt pasionati auto si au o cultura auto peste medie (nu ma leg de chestii de genul inteligenta, studii, cultura, etc... astea sunt mai greu de demonstrat).

Utilizatorul de rand (care nu e pasionat de masini in mod special) cumpara pe baza notorietatii unei marci, pe baza recomandarilor prietenilor/cunostintelor/rudelor sau pe baza experientei personale. Avand in vedere ca masinile japoneze au intrat mai tarziu pe piata auto din romania... e evident ce isi vor lua: masini europene. Indiferent ca e avocat sau manelist, atat timp cat singurele marci auto despre care are un minim de informatie sunt: opel, vw, audi, bmw, mercedes... asta isi va cumpara. El despre toyota stie doar din reclame... despre honda si suzuki crede ca fac doar motociclete, iar de subaru nu a auzit deloc.

Mai nou situatia incepe sa se schimbe in cazul toyota, care datorita mediatizarii intense a devenit cunoscuta si de utilizatorii "nepasionati".

FAR EASTERN
Good point! thumbsup.gif
T u d o r
C'mon... oameni buni, vorbim de CEL MAI MARE PRODUCATOR auto din lume! Cat de exclusivist poate fi? Eu si inca 10 milioane care si-au luat doar anul asta Toyota. biggrin.gif

Toyota, VW, Reno, Ford... marci cu productie de masa. Cel putin, eu asa le vad. In Romania e corecta afirmatia ca esti mai "altfel" daca iti iei o Toyota, e posibil si sa fii chiar mai destept datorita acestui fapt, pentru ca sunt masini bune, care suporta o comparatie cu orice alta marca din segmentul de pret.

Cu ce nu ma impac eu... e chestia asta cu "TDI...Frate!!!". unsure.gif Crede cineva ca in Germanica e moda asta cu pompe duze rulz? Ca daca ai Passat esti coca? Sau ca in America sau alta parte din Europa toyotistii sunt mai inteligenti si mai frumosi decat posesorii altor marci?

Haideti sa lasam naibii prostiile astea, cum zicea cineva mai sus sunt niste fiare care ne servesc mai bine sau mai rau. Jur ca nu ma consider mai prost pentru ca nu am ales o Toyota!. biggrin.gif

Da' sa vedeti ce destept o sa fiu cand mi-oi lua Honda... teehee.gif
adrian_flavius
Tudor, subscriu...am mai scris ca sunt impotriva oricarui fanatism, si o sa-mi sustin punctul de vedere...spiritul "de gasca" mie mi se pare ok, nu sectar...pana la urma, suntem uniti de aceeasi masina...cu bune si rele, cativa ani suntem legati de ea, si e normal sa se dezvolte anumite afinitati...mai ales ca au fost si intalniri, oamenii sunt saritori, te ajuta atunci cand ai nevoie...sau cand nu stii ceva...

Ce ne-a deranjat (pe mine, cel putin) era "cererea" dlui Toparceanu, catre noi, sa-i dam subiecte "fierbinti"...si referirile (subtile, ce-i drept...am apreciat inca de atunci "tehnicile"...) la cum ne batem noi pe burta unii cu altii, si cat il scarbeste pe el treaba asta...stiu ca (poate), pentru unii este deranjant atata familiarism, dar eu il consider un plus pentru aria/forumul asta... daca tot are nevoie de "subiecte", si daca tot este inginer, de ce nu se implica? de ce nu vine el cu subiecte "fierbinti"? de ce nu propune subiecte interesante, chestii de actualitate, unde sa se poata argumenta "tare", asa cum ii place lui? De ce ne cere noua acest lucru? Mie mi se pare aiurea sa ceri de la altii ceea ce tu nu esti in stare sa oferi...

Il deranjeaza masina, cu toate problemele ei...pai scrie, frate, ca ai atatea arii la indemana...pune tu topic-uri pe forum, cu diverse probleme pe care le-ai avut cu ea, nu astepta sa scrie altii, ca poate gasesti si tu raspunsul la ce te macina...orice subiect, pana la urma, cade in desuetudine...orice chestie repetata prea des devine rutina...pentru ca nu (prea) sunt probleme mecanice sau de alta natura la masini, toti cei care stau pe aici, pe forum, mai discuta una-alta, sa tina legatura... doar de dragul de a face parte din comunitate...si pentru ca au gasit parterneri de discutii.

Pana la urma, am inteles scopul lui, nu era unul chiar marsav, omul vroia "actiune"...imi cer scuze cu aceasta ocazie pentru unul din posturi, in care cred ca l-am atacat mai dur, si direct la persoana...n-o s-o mai fac, pentru ca nu-mi sta in caracter...o sa ma limitez la idei...dar tocmai ideea de a cere altora ceea ce tu nu esti in stare sa faci imi repugna...nu am facut-o niciodata, si nu am de gand sa incep acum...nu ma intelege gresit, nu ai cum sa te pricepi la orice, dar, atata timp cat toata lumea se identifica, are o "identitate" pe forum, sa vina unul anonim, care nu are curajul sa spuna cine este (nu ca ar conta prea mult, forumul oricum te "mascheaza"...), si sa te ia la treispe-paispe, mie nu mi se pare ok...deloc... inseamna ca omul ala nu ne respecta destul de mult incat sa spuna ce il deranjeaza, dar de pe o pozitie egala cu a noastra...nu e ok...si totul da in jignire...da, si eu am recitit postul lui initial, nu am gasit jigniri explicite, dar tonul general si contextul este unul de batjocura...cine spune ca nu-i asa, ma ofer sa-i citesc eu cuvintele scrise, cu intonatia corecta...si o sa vada cat de batjocoritor poate parea textul respectiv...

Cu stima, va salut pe toti (pe el refuz, inca, s-o fac, pana in momentul in care se va prezenta ca si noi, dandu-ne dreptul sa stim cine/ce este si de pe ce pozitie ne judeca...)
Dany_s
QUOTE( T u d o r @ Mar 31 2008, 07:11 AM) *
Sau ca in America toyotistii sunt mai inteligenti si mai frumosi decat posesorii altor marci?



laugh.gif Nu, din contra.....Toyota e considerata masina de mosi de clasa medie. De aia Toyota a si introdus marca Scion in america, pt a atrage clientela tanara. Pasionatii auto americani chiar nu-s fani Toyota si critica foarte mult marca pt ca nu mai produc si masini precum Supra (si mai nou Celica si MR2), masini pt pasionati.

T u d o r
Scion e marca de masini? ohmy.gif Credeam ca e un fel de IKEA... ca face mobila. laugh.gif
Dany_s
QUOTE(AZAZEL @ Mar 30 2008, 01:51 PM) *
de ex: constantin si-a luat o mica bestie, o toyota yaris cu multi cp. un mic drac. au curs 3 pagini cu laude si aprecieri de parca constantin is luase cel putin un lamborghini murcielago.
stau si ma gandesc ca daca un alt membru care nu avea nimic in comun in trecutul sau cu toyota si-ar fi luat un murcielago , nu ar fi curs atatea pagini cu felicitari. nu mica mi-ar fi fost mirarea sa fi sarit cativa sa-i spuna ca-i naspa masina si in scurt timp alt toyotist i-ar fi spus intr-un mod elegant ce-i drept, ca este prost. dar sa-si fi luat un toyotist un murcielago. doamne, doamne !!!
si sa va zic o mica intamplare: cand mi-a venit masina, TeDeI, intamplarea a facut ca in aceeasi seara sa mergem sa ingurgitam ceva la city mall si apoi sa mergem la un film. atat de mult s-a batut aici pe forum cu tedeistii cocalari incat atunci cand am ajuns la mall ma simteam aiurea. ma gandeam ca zice lumea :uite-l si pe asta si-a luat masina si vine cu ea la mall. aveam aceasta stare naspa in loc sa fiu mandru. si in mare parte pt asta va multumesc si unora dintre voi.


Constantin e un membru vechi si indragit pe forum. Si-a luat masina noua si e normal sa-l felicite multi oameni. E ciudat ca chiar si tu ai facut exact ce acuzi aici! Eu unul de exemplu l-am felicitat insa daca ai observat am mentionat ca masinutei lui ii statea mai bine alt motor. Nu stiu daca e singura critica din cele cateva pagini, insa ea exista. Sau trebuie cineva sa faca masina cu ou si cu otet ca sa fie acolo si ceva de rau pe topicul lui?
Dany_s
QUOTE( T u d o r @ Mar 31 2008, 09:11 AM) *
Scion e marca de masini? ohmy.gif Credeam ca e un fel de IKEA... ca face mobila. laugh.gif


LOL, da e marca de masini de-a lui Toyota. Face Scion TC care e un coupe compact foarte reusit parerea mea si care a prins foarte tare la tineri si masina aia cubica Xb (stil care e foarte intalnic in Japonia, toate marcile au astfel de modele) care mie mi se pare oribila dar a prins bine pt ca e ieftina, practica (fiind "cube e fparte incapatorare) si consuma putin. Astea-s masini care in Japonia se vand sub sigla Toyota. Dar pt America au creat aceasta noua marca si a fost o decizie foarte buna.
Watcher
QUOTE
masini precum Supra (si mai nou Celica si MR2), masini pt pasionati

Pentru pasionatii de viteza si tuning poate.
Cred insa ca exista mai multe pasiuni legate de masini decat pasiunea de ricer. Sper de fapt ca daca nu ma atrage deloc supra si stilul ala de masina, totusi ma pot recomanda ca pasionat de masini ninja.gif

Ca sa zic un pic si pe subiectul initial (oarecum): de nenumarate ori am facut constatarea ca a fost o decizie desteapta Avensisul, si toate mi s-au intamplat mie sau unor persoane apropiate. Si este vorba despre tot felul de intamplari, de la calitatea materialelor, la fiabilitate, la garantie, la trecutul prin gropi, etc.
AZAZEL
era logic ca daca fac niste observatii intru in gura oamenilor(japonezilor) si fiecare va intelege din ce scriu doar ceea ce vrea. asa s-a intamplat si cu initiatorulacestui topic. omul a facut niste observatii foarte pertinente cu care sunt de acord in mare parte si cu care multi de aici sunt de acord dar nu se obosesc sa scrie.

QUOTE(Andrei Suzuki @ Mar 30 2008, 11:45 PM) *
.Dar..cine stie.


eu zic sa stai linistit. sunt persoane aici care m-au cunoscut prsonal.

QUOTE(S O R I N @ Mar 30 2008, 09:19 PM) *
De aia nu prea te suporta multi pe forum-ul asta ca mai dai tu de astea din top...si nu prea sunt putine

daca nu esti cu noi esti impotriva noastra. astea sunt mesajele care le adreseaza "japonezii". orice remarca, orice observatie, orice lucru poate prost dar care este nelaudat pica rau in fata posesorilor de japoneze.

QUOTE(S O R I N @ Mar 30 2008, 09:19 PM) *
Mesaj adresat lui mariuskkkkkkk...
P.S. Probabil, daca te felicitau si pe tine la fel cum l au felicitat pe Costica pt noua masina era mult mai bine presupun si nu mai aveai aceste iesiri...


eu nu inteleg de ce caracterizezi a fi postul meu ca fiind o "iesire" ! nu traim intr-o tara libera si democrata? trebuie sa am aceleasi opinii ca si multi dintre voi? cine nu este cu voi este impotriva voastra? nu inteleg!!!
cat despre felicitari eu zic sa stai linistit. ma felicita din priviri lume pe care nici nu o cunosc.

in fine, ma las batut ! daca initiatorul acestui topic mai are ceva de spus atunci sa spuna si sa explice.
S O R I N
Nu am fost singurul care ti a atras atentia asupra celor scrise de tine.

Asa ca gandeste te, daca mai multi iti spun anume lucruri ar trebui sa ti pui niste intrebari...

Crezi ca esti singurul rasarit de pe aici si restul sunt niste fraieri ?

Mai mediteaza...
AZAZEL
QUOTE(S O R I N @ Mar 31 2008, 06:33 PM) *
Crezi ca esti singurul rasarit de pe aici si restul sunt niste fraieri ?


de unde dom'le ai tras tu concluzia asta; eu sunt un om cu picioarele pe pamant care isi stie lungul nasului.

QUOTE(S O R I N @ Mar 31 2008, 06:33 PM) *
Nu am fost singurul care ti a atras atentia asupra celor scrise de tine.

sunt opiniile mele. conforme sau nu cu realitatea , asta nu o poate spune decat cineva impartial. ce ma deranjeaza este ca am fost facut albie de porci iar asta confirma opinia lui "toparceanu" care nu este deloc gresita : tratati pe cei din exteriorul "grupului" vostru cu superioritate. si ma mir ca tu Sorine ai impresia ca altii va trateaza cu superioritate. asta este un paradox care se bate cap in cap cu "acuzele" lui toparceanu.

Bavaria
Si eu sunt tot cititor pe aici.
Am zis ca nu scriu dar observ in permanenta aceasta deviere voita pe care "japonezii" o fac in nenumarate posturi: se trece de la un subiect la altul in mod subtil pentru a distrage atentia de la ideea in sine, si culmea, si acesta devine un topic al laudelor si sustinerii reciproce.

Citind trag cateva concluzii:

A. citat SORIN:
"Toti cei care au scris pe topicul lui Constantin se cunosc intre ei si poate au legat si prietenii in afara acestui forum.
Dar tu nu poti intelege aceste lucruri si le vezi ca pe niste linguseli...
Intreabare pt tine,daca un prieten de al tau si ar lua masina noua nu i ai ura ceva de bine ? sau ar fi prea mare invidia ca are ala si nu ai tu si nu ai putea suporta acest lucru..."


Stimabile, topicul respectiv ataca faptul ca sunteti prea copilarosi si aveti tendinta de "cine nu-i ca noi nu-i cu noi, cine n-are Toyota nu-i destept, etc" nicidecum de laudele aduse masini lui Costache. Nu reiese din contextul d-lui Toparceanu ca este impotriva laudelor de pe aria "Totul despre masina mea" si nici nu cred ca tintea spre asa ceva. Acolo este normal sa il feliciti pe om, este topicul destinat masinii sale. Aici vorbim de topicul "ce fel de oameni conduc Toyota". Si nici dl Azazel nu a deviat de la subiect cum o faci dumneata.
Inca nu ati dovedit ca sunteti in stare sa "luati un dus rece" cum spunea cineva pe aici fara sa sariti la gatul celui ce va sta impotriva.... Ceea ce imi da de gandit si RECONFIRMA postarea lui Toparceanu.


B. Initiatorul topicului vorbea de laudele si linguselile reciproce pe care vi le aduceti in mod repetat si care dau in penibil. Iata ca pana si in topicul de fata, in loc sa dovediti obiectivitate ati decurs tot la sustinerea reciproca "de gasca".

C.citat tot SORIN: "De aia nu prea te suporta multi pe forum-ul asta ca mai dai tu de astea din top...si nu prea sunt putine

Mesaj adresat lui mariuskkkkkkk..."


Eu sincer sa fiu, nu te cunosc nici pe dumneata, nici pe AZAZEL dar faptul ca deja l-ai desconsiderat sau ai incercat sa implementezi in subconstientul fiecaruia ca "Azazel sucks" ma face sa te tratez cu un oarecare dispret deja. Atitudinea de superioritate de care dai dovada este desgustatoare. yucky.gif

D. Domnule Flavius Adrian, dupa ce ai confirmat regula "Toyota Rulez" noi suntem destepti iar voi nu, ai incercat in urma unor reactii pertinente (ca de ex. al D-lui James) sa "te dai pe brazda". The damage was done however... sad.gif
Si daca imi permiti, nu se spune "desuetudine" ci desuetitudine.

Nu in ultimul rand, daca initiatorul topicului este inginer, asta nu inseamna ca este in domeniul auto. Daca citesti si recitesti, si recitesti, vei constata ca omul "invata lucruri noi de pe aici deci nu este in domeniu. Si in domeniul alimentar exista ingineri...
la urma urmei, cu ajutorul inteligentei si logicii perfecte care va caracterizeaza puteati realiza ca omul citea pe aici ca sa gaseasca raspunsuri la intrebari, deci clar ca nu-i in domeniu...

Toparcene, jos palaria !

Azazel, sa stii ca si omul reprezinta masina. Maniera de a o conduce, modul in care o intretii, pe scurt gradul de civilizatie pe care il emana ansamblul "masina-sofer" au multe de spus. Prin urmare eu te felicit pentru "TeDeI" si cred ca la baza deciziei tale au stat si Sufletul si Inspiratia, nu doar Ratiunea, Inteligenta si Modestia. Nu de alta dar in acest caz iti luai Toyota. laugh.gif

PS Nu am nimic cu Toyota, insa in urma reactiilor de aici am tras aceeasi concluzie cu Toparceanu si am acelasi dezgust...

Stimati Toyotisti sau alte adunari monomarca:
Nu masina face omul ci faptul ca ai un caracter remarcabil. Si credeti-ma pe cuvant un om de caracter da dovada de o oarecare flexibilitate.... cool.gif

Toate cele bune tuturor.
AZAZEL
acest domn este raposatul IMPULSE un infocat fan BMW.
mai ales ca si-a luat numele de BAVARIA.
S O R I N
Multumesc de aprecieri... smile.gif

Mai bine nu intru in polemica cu unu care se inregisteaza pe forum si primul mesaj este asa cum este .

Sa fi sanatos.

P.S Stii proverbul cu cine cedeaza...

P.S.2 Nu e azazel ,nu e cine spui tu ! Lasa ca mai stim si noi cate ceva....
_Constantin_
Eu nu va pot spune decat atat ... daca cineva care e avid de informatie si doreste sa comunice sta sa analizeze subtil miile de pagini scrise pe aria noastra si singura concluzie care reuseste sa o enunte este legata de auto-adulatia noastra care la un moment dat e exagerata, recunosc, inseamna ca a ratat esenta forumului.

@klm ... noi te-am facut pe tine prost sau manelar sau cocalar? NU CRED. Aici vorbim de o mare masa de posesori din Romania, unde fie ca vreti sau nu sa recunoasteti, Toyota, Honda, Mazda au o clientela PUTIN mai selecta decat oceanul de Passaturi din 2001 cu 120.000 km tinute in garaj de un batranel care mergea cu ea doar la piata. Hai sa nu fim ipocriti. De-a lungul timpului userii s-au cernut si indiferent de masina ... au ramas oameni de calitate. Mai apar si specimene ciudate dar dispar repede.

Numai bine.
mike.omega
QUOTE(AZAZEL @ Mar 31 2008, 07:00 PM) *
acest domn este raposatul IMPULSE un infocat fan BMW.
mai ales ca si-a luat numele de BAVARIA.

Tu abia acum ti-ai dat seama?! teehee.gif

AZAZEL
QUOTE(_Constantin_ @ Mar 31 2008, 07:04 PM) *
@klm ... noi te-am facut pe tine prost sau manelar sau cocalar? NU CRED. Aici vorbim de o mare masa de posesori din Romania, unde fie ca vreti sau nu sa recunoasteti, Toyota, Honda, Mazda au o clientela PUTIN mai selecta decat oceanul de Passaturi din 2001 cu 120.000 km tinute in garaj de un batranel care mergea cu ea doar la piata. .


constantine, momentul in care vor ajunge manelele sa rasune la maxim si din masinile japoneze nu este prea departe. eu am auzit duduind la maxim intr-un rav4 si intr-un land cruiser lalaielile unor tuciurii.
toata treaba consta in faptul ca japonezii trebuie sa faca masini mai comerciale, masini care sa atraga toate clasele de cumparatori.
si sa stiti un lucru: cocalarii nu cumpara masini japoneze pt ca ei in general vor masini premium. ei la randul lor vor sa para niste oameni premium si este evident ca nu sunt. acesti cocalari ar vrea sa-si asocieze imaginea unei masini premium cu imaginea lor iar in romania nu gasesti show room-uri cu masini premium japoneze. premium-ul japonez nu este promovat in tara noastra si asta este vina importatorilor iar daca lexus era mai bine promovat aici, cu siguranta gaseai manele duduind in lexus GS. plus ca nemtii cu marcile lor au fost primii veniti pe teritoriul romaniei dupa revolutie. este normal ca romanii sa stie de masini nemtesti. TDI se cumpara in romania SH pt ca se cumpara multe TDI-uri noi in germania iar cand nemtii nu le mai folosesc le dau romanilor care sunt mai saraci.

si nu este deloc mai selectiva mazda , toyota sau honda ci sunt prosti japonezii pt ca nu vor sa scoata mai multi bani din romania. Eu , in calitate de cumparator, nu voi putea cumpara niciodata o masina japoneza pt ca nu imi ofera in totalitate ceea ce am eu nevoie iar asta nu este vina mea.

noua mazda 6 mi se pare un model comercial si cu un design care ar prinde bine la manelisti. imediat vor suna manele in mazda ca abia te vei putea tine.
T u d o r
That's the man! That's the man! banana.gif Sorine, te inseli de data asta, CHIAR e Impulse. biggrin.gif Nu se poate sa nu-i recunosti stilul care l-a facut celebru atat in tara cat si peste hotare. thumbsup.gif

Impulse, lasa prietene resentimentele si intoarce-te la matca. Multi ti-am dus dorul, chiar si dusmanii tai au recunoscut-o. biggrin.gif Iar noul tau nick e foarte nimerit, propun sa fie retinut cel vechi si urcat in hall of fame (flame? whistling.gif ), alaturi de tricoul cu nr 23 de la Chicago Bulls. thumbsup.gif

Ontopic: Foarte corecta observatia lui Azazel legata de predilectia pentru premium a cocalarilor.

Obs la postul lui Bavaria ( teehee.gif ): Totusi se spune desuetudine...
Bavaria
Ai dreptate. thumbsup.gif

Si nu, nu ai dreptate, Ma confunzi!

bavarezu'
T u d o r
Man, daca te confund crede-ma ca inghit pe nemestecate un 530i acum, pe loc. biggrin.gif
mike.omega
Aham, cum sa nu!
Macar zi daca acolo se vinde bine toyota, ca site-ul lor e mai misto decat asta de aici smile.gif
AZAZEL
QUOTE( T u d o r @ Mar 31 2008, 07:45 PM) *
Man, daca te confund crede-ma ca inghit pe nemestecate un 530i acum, pe loc. biggrin.gif


este un 530xi din cate imi amintesc eu. a tinut seria 3 max 2 ani si apoi si-a luat un 530 xi.
mike.omega
La cat ninge in zona unde sta Impulse, un 530xi se impune de la sine thumbsup.gif
AZAZEL
off topic: plec la mall ca un cocalar ce ma aflu ca vrea sotia sa-si ia niste pantofi. va las pt 2 ore si sper sa nu va omorati.
T u d o r
Azazel, te-ai dus cu Audi-ul sau cu Focus-ul? teehee.gif
James Kilowatt
Constantine, parca te laudai ca nu mai ai ce cauta pe mizeria asta de topic smile.gif Chiar eram curios cat o sa rezisti.

@Bavaria
Welcome back smile.gif

@Azazel
Nici a ta nu are carnet? wink.gif Si.... doua ore doar pentru pantofi?! Ori esti norocos, ori foarte optimist biggrin.gif

Si ca sa revenim la topic, eu tot n-am vazut inca nici un toyotist care sa puna degetul pe citatul deranjant din mesajul initial.
T u d o r
Pune-l tu, ca nici eu nu ma prind. biggrin.gif
Dany_s
QUOTE(Watcher @ Mar 31 2008, 09:38 AM) *
QUOTE
masini precum Supra (si mai nou Celica si MR2), masini pt pasionati

Pentru pasionatii de viteza si tuning poate.
Cred insa ca exista mai multe pasiuni legate de masini decat pasiunea de ricer. Sper de fapt ca daca nu ma atrage deloc supra si stilul ala de masina, totusi ma pot recomanda ca pasionat de masini ninja.gif

Ca sa zic un pic si pe subiectul initial (oarecum): de nenumarate ori am facut constatarea ca a fost o decizie desteapta Avensisul, si toate mi s-au intamplat mie sau unor persoane apropiate. Si este vorba despre tot felul de intamplari, de la calitatea materialelor, la fiabilitate, la garantie, la trecutul prin gropi, etc.



In primul rand tre sa stii ca, cuvantul "ricer" l-ai folosit gresit aici. "Ricer" e unul care aduce modificari estetice de prost gust (hood scoop fals, body kit gigantic, eleron mare si inutil, viniluri etc) masinii lui, in general compacte ieftine, de cele mai multe ori Honda Civic. Sau poate descrierea asta ti se pare ca merge si pt o Toyota Supra. Lucru care mi se pare deplasat insa inclin sa cred ca pur si simplu nu stiai ce inseamna si te refereai la pasiunea pt masini sport.

Daca nu te atrage Supra si acest gen de masina, sigur ca te poti numi in continuare pasionat de masini. Dar in viziunea mea nu mai raman prea multe categorii de "pasionat". Ar mai fi pasionat pt off-road, oameni pt care Toyota face inca multe masini capabile, Fj Cruiser, Land Cruiser si 4runner. Sau pasionat pt masini luxoase si performante, unde divizia Lexus are de asemenea multe oferte.

Dar cam aici se opreste pasiunea, cel putin in acceptul meu de "pasiune" auto. In rest Toyota nu face masini pt pasionati. De fapt, cele 2 categorii mai sus amintite sunt , zic eu, mici, majoritatea asocieaza pasiunea auto cu motorsport, deci cu masini sport. De asta si imaginea Toyota in america de masini pt mase, pt toate lumea, masini fiabile si relativ ieftine dar plictisitoare pt ca au scos masinile sport din gama lor de produse. Yaris, Corolla sau Camry/Avensis nu-s masini care sa reflecte pasiunea pt auto.

Asta nu inseamna ca nu exista pasionati care detin asa ceva, exista dintr-o multitudine de motive, in general financiare si rationale. Cred ca multi aici visam sa avem si o masina sport in garaj, dar putini ne permitem asta.
Dany_s
QUOTE(AZAZEL @ Mar 31 2008, 12:56 PM) *
off topic: plec la mall ca un cocalar ce ma aflu ca vrea sotia sa-si ia niste pantofi. va las pt 2 ore si sper sa nu va omorati.


daca nu pui si un video mergand cu masina, in care sa-i tai pe toti, sa-i flashuesti in timp ce rasuna la maxim Hadrian din boxe , nu te credem biggrin.gif
ozz86651
QUOTE
in alta ordine de idei, sa devii fan al unei marci precum toyota, honda, ford, care isi focalizeaza tehnologia spre a produce cit mai multe exemplare la un pret cit mai scazut, mi se pare sa tintesti la un nivel ridicol de scazut.


TOATE marcile fac asta, anume incearca sa produca un anumit tip de masina la un pret cit mai mic. Chiar si marcile tip "artizanat" vor sa faca totul cit mai ieftin (la standardul respectiv, evident), nu neaparat ca sa reduca pretul ci ca sa le ramina lor cit mai multi bani.
In general e stupid sa fii fan al oricarei masini, pentru ca toate companiile de masini sint in afaceri strict pentru bani. Daca as fi patron sau CEO la o companie din asta m-as ineca cu cafeau de ris citind forumurile de fani. Cum sa pui botul la o simpla marfa pe care io ti-o bag sub nas ca sa fac un ban?

Problema e ca mie diferenta intre masinile premium de segment mediu si alea de duzina dar de segment superior mi se pare foarte mica. Multe din ele impart, oroare, acleasi platforme si motoare la un pret mult mai piparat. Urc intr-un BMW nou si mi se stringe pielea pe mine la cit de naspa e la interior varianta de baza. Macar la un civic nou nu mi se face rau de la mirosul de cauciuc... Merc C klasse la ora asta e rusinos, plastice multe aparent mostenite de la chrysler si inauntru e mai mic ca un Civic. Adica lux canci, dinamica canci, spatiu canci, pe ce dai >35k? Audi de prea multe ori e un VW mai luxos... De jaguar, volvo nu mai zicem nimic samd.

PS: Bavaria + teoria conspiratiei = Impulse biggrin.gif
T u d o r
Eu cred ca pasiune pentru o masina inseamna istorie. Daca masina aia are o tradite in spate care pe mine ma impresioneaza si imi misca niste coarde sensibile la nivel de mansarda, atunci pot face o pasiune pentru ea. Mi-e destul de greu sa fiu pasionat de o masina noua. Desigur, unele imi plac mai mult decat altele, dar pasiune inseamna altceva. Pasiune inseamna sa refaci un AC Cobra, un Mustang, un Corvette clasic. Sa faci ceva pentru pasiunea ta. O masina care te misca nu te poate doar duce de la A la B, indiferent ce marca e ea.
Watcher
Danny:
QUOTE
n primul rand tre sa stii ca, cuvantul "ricer" l-ai folosit gresit aici. "Ricer" e unul care aduce modificari estetice de prost gust (hood scoop fals, body kit gigantic, eleron mare si inutil, viniluri etc) masinii lui, in general compacte ieftine, de cele mai multe ori Honda Civic. Sau poate descrierea asta ti se pare ca merge si pt o Toyota Supra. Lucru care mi se pare deplasat insa inclin sa cred ca pur si simplu nu stiai ce inseamna si te refereai la pasiunea pt masini sport.

Am dat search pe gogle images dupa "Supra". Uite rezultate si zi-mi daca am folosit gresit termenul sau nu:



Azazel: desi ideile care descriu succesul masinilor germane par corecte, totusi ai omis un "argument" pro-german pe care SIGUR il stiai si pe care cred ca l-ai evitat: "nemtii fac lucruri bune frate, masina nemteasca e lucru german domne, etc"

James (si altii care au zis ca nu e nimic deranjant in mesajul initial)
QUOTE
Si ca sa revenim la topic, eu tot n-am vazut inca nici un toyotist care sa puna degetul pe citatul deranjant din mesajul initial.

Daca chiar tineti sa facem analiza pe text, hai sa re-citim mesajul initial si sa vedem daca e ceva deranjant in el sau nu:
1) cred ca este destul de evident ca titlul topicului este ironic, adica nu reflecta parerea autorului, ci contrarul. Care va sa zica, parerea autorului este 'am toyota deci sunt prost si fudul'. Mi se pare suficient de deranjant. Dar sa continuam
2)
QUOTE
Citind toate cele postate pe acolo am inceput sa am deja un sentiment de dezgust si o oarecare repulsie cand ma gandesc ca fac parte dintre cei care se auto intituleaza, destepti, inteligenti, calculati, educati, ori Buricul pamantului doar datorita faptului ca, conduc Toyota

Am o senzatie de dezgust si repulsie fata de posesorii de toyota de aici de pe forum - clar, nimic jignitor, e o chestie care sunt convins ca fiecare dintre noi o ia ca pe un compliment cand o aude (de altfel in fiecare zi cred ca e cineva care ne zice ' ma desgusti')
3)
QUOTE
Din pacate nu se mai vad aceste lucruri, usor usor ati maturat cu ei pe jos, fiecare si-a luat sacul in spinare si si-a cautat un loc unde informatia lui va fi apreciata. Era un proverb"Cel mai destept cedeaza"

Daca cineva sustine ca asta nu inseamna "astia care ati ramas sunteti prosti" sunt curios ce altceva intelege acel cineva daca aia destepti au cedat si si-au luat sacul in spate, fiind maturati de cei care au ramas.
De altfel, e universal acceptat ca singurul motiv pentru care cineva renunta la o disputa este ca e mai destept. Niciodata cineva care NU MAI ARE ARGUMENTE nu o sa cedeze, corect? (daca cumva ati zis ca NU E CORECT rationamentul, atunci, cand cineva renunta, cum stii de ce a renuntat? mai ales daca ultima replica inainte ca acel cineva sa renunte a fost un argument ???)
4)
QUOTE
Bine'nteles multi se bucura, le-a disparut adversarul. Nu uitati domnilor ca doar cei slabi se bucura de plecarea altora pentru ca nu sunt in stare sa-i infrunte.

Lasand la o parte ca logica ce apare aici ('cei puternici si care au argumente pleaca si cei slabi care nu sunt in stare sa ii infrunte raman si se bucura' ninja.gif ) este cel putin slaba, mesajul e acelasi , care chiar este deranjant: 'astia care sunteti acum aici sunteti slabi'.
5)
QUOTE
Dragi Toyotisti, la voi nu se gasesc decat fraze in care va laudati unii pe altii, va pupati si va felicitati reciproc de alegerea facuta, sunteti destepti, frumosi si inteligenti nevoie mare. Cu toate acestea postarile voastre nu aduc nimic care sa denote nu stiu ce tehnologii sau inteligente supreme asa cum va autointitulati, marea majoritate a postarilor sunt doar linguseli si felicitari pe care vi le impartasiti cu franchete si fara falsa pudoare unul altuia cu atata abundenta ca deja da in ridicol

Cu bold am subliniat o ineptie. Desi citesc destul de des aria Toyota nu imi aduc aminte ca vreunul din 'noi' sa se fi autointitulat o tehnologie suprema whistling.gif , nici macar nu imi aduc aminte sa se fi trezit cineva intr-o dimineata si sa fi postat, 'BAAAAA, io sunt inteligenta suprema'. Poate mi-a scapat mie. Ziceti voi care nu vedeti nimic jignitor cand s-a scris asta pe aria Toyota.

Intreg paragraful are un ton foarte acid, cu directie la persoane si nu la idei si se termina cu 'sunteti ridicoli'

Care va sa zica sa recapitulam mesajul: Sunteti prosti, fuduli, ma dezgustati, ati ramas numai voi dupa ce desteptii au cedat, sunteti slabi (intelectual), a autointitulati tehnologii supreme si sunteti ridicoli. Da, chiar nu imi dau seama de ce s-a gasit cineva sa raspunda deranjat de dl Toparceanu. Mi-este absolut imposibil sa inteleg, e clar ca Toyotistii sunt niste natarai suparaciosi care cauta hartza cu oricine zice ceva de 'fuhrer'.

ozz86651
Pai gasim taranisme in orice marca de masini, de la Bentley cu spinners si RR roz la Toyota Corolla cu eleroane gigantice... La urma urmei daca ma intrebi pe mine atit Maybach cit si RR sint masini de cocalari bogati. Bling, shinny, perdelute si chestii care mie imi par prost gust. Asta e piata, ce sa-i faci.

Asta nu insemna ca Supra nu e (sau a fost) o masina foarte respectabila si capabila. Problema ei e accesibilitatea, de asta ai ocazia sa vezi porcarii mai des ca la masini exclusiviste.

QUOTE
adica nu reflecta parerea autorului, ci contrarul. Care va sa zica, parerea autorului este 'am toyota deci sunt prost si fudul'.


Ai lipsit la lectiile de logica intr-a 9a. Contrariul lui "Am toyota deci sint asa si pe dincolo" este "Din faptul ca am Toyota NU rezulta ca as fi asa pe dincolo"... cu alte cuvinte faptul ca am masina X (oricare ar fi X, de obicei) e o informatie in mare parte irelevanta cu privire la calitatile mele de om.

PS: ok, sa spun drept eu cred ca si postul initial poate fi al lui Bavaria/etc... poate era oleaca incediar, e si ce? e internet domle...
Dany_s
QUOTE(Watcher @ Mar 31 2008, 06:36 PM) *
Danny:
QUOTE
n primul rand tre sa stii ca, cuvantul "ricer" l-ai folosit gresit aici. "Ricer" e unul care aduce modificari estetice de prost gust (hood scoop fals, body kit gigantic, eleron mare si inutil, viniluri etc) masinii lui, in general compacte ieftine, de cele mai multe ori Honda Civic. Sau poate descrierea asta ti se pare ca merge si pt o Toyota Supra. Lucru care mi se pare deplasat insa inclin sa cred ca pur si simplu nu stiai ce inseamna si te refereai la pasiunea pt masini sport.

Am dat search pe gogle images dupa "Supra". Uite rezultate si zi-mi daca am folosit gresit termenul sau nu:





da, l-ai folosit gresit

ma indoiesc ca primele rezultate n-au fost cu Supra stock dar oricum ce arati tu in acele poze sunt niste Supre modificate de niste riceri. (da, inclusiv aia oranj din F&F). Am mentionat ca in GENERAL ei aleg masini compacte pt impopotonarea lor, dar sunt destui care aleg si alte genuri de masini, inclusiv masini sport de gen Supra.

asta e Supra



daca tot vroiai sa pui o poza cu o Supra modificata, trebuia macar sa alegi una frumos facuta, ca asta de exemplu:

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.