Help - Search - Members - Calendar
Full Version: intentie achizitie octavia 1
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda > Octavia 1
mikipet
salutare! sunt pe cale de a-mi schimba actuala masina(cale ce se dovedeste a fi cam anevoioasa:renoul se vinde cam greu), am fost si am ramas hotarat pe skoda octavia a fi urmatoarea in primul rand datorita raportului pret calitate si cam tot in acelasi rand datorita existentei minunatelor motorizari turbo benzina.
deci un lucru e clar:motorizarea:1,8 t. am fost zilele trecute la reprezentanta si ochii mei erau atintiti asupra o2 dar cand am aflat ca trendul 1,8 tfsi ajunge la 18200 euro am multumit frumos dealerului,am luat cu mine pliantul si am plecat..mai mult de 14000 max 15000 euro NU SE POATE,NU AM. ajungand acasa mi-a incoltit gandul la o1 care chiar mi se pare o masina simpla ,eficienta si fiabila. am observat ca 1,8 t incepe de la 12400 euro,pe configurator,am mai adaugat climatronicul(fara clima automata nu mai vreau masina ca..deh asa m-a obisnuit renoul whistling.gif )scaune reglabile,stergator parbriz spate,cotiera si abs si am ajuns la 13000 cip ceea ce nu stiu daca nu trece de 15000ddp .am renuntat la culoare metalizata,rosu este ok,de asemenea la geamuri electrice:nu le vad rostul daca am climatronic rolleyes.gif ). intrebare: 1.este ok? 2.care este legatura sau diferenta dintre octavia 1 si octavia tour? multumesc anticipat!
DORU
Salut !

Avand in vedere ca ai ales motorizarea 1.8T pt noua ta Octavia Tour, mi-ai devenit brusc si iremediabil f simpatic !

Dpdv personal, alegerea este buna: motor f capabil, probleme cunoscute, placeri maxime.
Tour este urmasa Octaviei 1. Diferente: alti furnizori, alt loc de asamblare, dotari suplimentare mai putine ca numar, dar tot acopera toate segmentele de cumparatori.

Daca nu te deranjeaza sa ne cunoastem personal, ti-as putea fi de ajutor pt o configurare a masinii si nu numai. Te ajut cu placere s-o comanzi si apoi s-o folosesti. Posed Octavia 1 (cu motorul ales de tine) de ani de zile. Acum, alegerea este a ta. Eu - asa cum spuneam - ma ofer sa te fac fericit. Doar din pasiune pt acest minunat motor !

Sa auzim de bine !
mikipet
merci mult doru,ti-am trimis PM
DORU
Multumesc si eu !
Nasturel
Salut! Asi dori sa cumpar Octavia Combi Tour 1,9TDI.
Poate stiti un dealer cu care se poate negocia.
Nasturel
Am fost la showroom-ul din Ploiesti si am plecat dezamagit.
DORU
Nasturel, ti-am raspuns la mesaj privat !
Nasturel
Multumesc! Am sa te sun. Dar sa treaca.....NATO.
DORU
OT: O s atreaca numai Summit-ul, NATO nu dispare asa usor.. laugh.gif
daniM
M-ar interesa un Tour de 1.6 benzina,cu geamuri electrice,"drumuri grele",un pret?gri satin-si pentru O2 Trend tot 1.6.please!
DORU
Ti-am trimis mesaj privat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.