Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Peugeot RC Z va fi produs
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
T u d o r
Peugeot 308 RC Z Concept în producție

Peugeot va produce conceptul 308 RC-Z prezentat la Salonul Auto din Frankfurt de anul trecut. Anunțul va fi facut public la Geneva peste aproape 2 săptămîni. Mașina, un coupe 2+2 cu o lungime de 4.3m asemenea unui hatchback, împrumuta elemente de design de pe Audi TT si Nissan 350Z dar poartă indiscutabil imaginea unei feline Peugeot.

Versiunea ce va intra în producție probabil că va pierde o parte din designul îndrazneț dar oricum este o noutate pe care fanii constructorului francez o așteptau, avînd în vedere ca Peugeot și-a pierdut de ceva vreme apetitul pentru modelele sport. Conceptul folosea un motor de 4 cilindrii 1.6litri cu injecție directă ce dezvolta 218 cai. Întreaga mașina avea o greutate de 1220kg datorită utilizarii carbonului în constructie.Mașina va intra pe piața anul viitor și va avea un preț de plecare în jurul sumei de 23.000euro.




Paul46623
Cred ca primul lucru ce va disparea va fi luneta reliefata. E infiorator de scumpa de produs (iar procentul rebuturilor de turnare e imens).
Laurentiu_007
E foarte misto, dar mi se pare putin cam scump pentru un Peugeot.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.