Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Seat Ibiza
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > SEAT
Ionescu26943
Imi cer scuze daca acest post este Off Topic, dar cu functia "Search" nu am gasit nimic legat de problema pe care vreau sa o expun in continuare.
Deci, doresc sa-mi instalez niste senzori pe parcare si ma confrunt cu urmatoarea dilema (vreau sa fiu informat inainte de a trece la achizitionare sistemului si nu dupa, ca in cazul in care nu sunt multumit de unele aspecte legate de acest gadget sa nu imi para rau ca l-am achizitionat):
1- In primul rand as dori sa stiu de unde se culge alimentatrea electrica a circuitului (de pa lampa de mers inapoi sau fe la orice alt puct prevazut cu o tensiune de 12 V, in acest din urma caz circuitul ar fi alimentat in permanenta ceea ce nu mi se pare OK)
2. Cum mascati firul care vine de la unitatea centrala de comanda la diplay-ul amplasat pe bord? (nu-mi plac firele la vedere, mai cele de pe bord)
3. Cat de precisa este functionarea unui astfel de gadget? Se merita sau cu banii astia fac altceva?
Ma adresez, in primul rand, celor care si-au instalat singuri un astfel de dispozitiv, cat si celor care au oarece experienta in domeniu. Multumesc.
RUE
eu am pus de la metro ceva sensori type r. sunt la selgros cu 120 ron acum.
montaj la firma cu 100 ron.
ii am din dec 2006. isi fac treaba dar nu bat 3 m, cam de la 1,5 m.
alimentarea e de pe marsarier.
firul e tras frumos pe sub chedere si alte alea si se vede doar max 10 cm care vine in afisajul prins pe oglinda.
a durat cam o ora instalarea. se recomanda mersul cu spatele cu viteza f mica pt a detecta la timp, oricum cand dai cu spatele te uiti inainte pe unde si ce obstacole ai. detecteaza si pietonii cand trec prin spate.
daca pornesti motorul in marsarier are vaertizare un bipait, la fel daca bagi din greseala (la unii poate e cazul).


bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.