Help - Search - Members - Calendar
Full Version: CASCO nu acopera furt total
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
aliviu
Am facut asigurare full CASCO la o masina noua, cu fransize 0.

Pe de alta parte, am montat pe ea o alarma VIPER cu pornire motor. Ca sa functioneze pornirea motorului din telecomanda, o cheie trebuie sa stea intr-un modul bypass, in interiorul masinii. Asta inseamna ca, in caz de furt total, eu nu pot prezenta decat 1 cheie asiguratorului, nu 2 asa cum prevede contractul. Asiguratorul m-a anuntat ca din acest motiv masina nu este asigurata la furt total.

Nu mi se pare corect. Ce solutii exista ?
klm
Iti mai faci o cheie.
Watcher
Mie mi se pare corect punctul de vedere al asiguratorului , deoarece cheia aceea montata in bord in fapt anuleaza imobilizatorul masinii, ceea ce usureaza enorm furtul.
cod
O cheie de la masina trebuie sa stea in interiorul masinii? Foarte interesant. Poti sa detaliezi dece?

Ca sa-ti raspund la intrebare: Daca contractul de Casco cere prezentarea a 2 chei, atunci e o solutie sa mai faci una. Daca contractul cere prezentarea tuturor cheilor, nu prea ai solutie....

P.S: A raspuns Watcher la intrebarea mea. Totusi, alarma nu ar trebui sa si "imobilizeze" masina la fel de eficient ca si cheia de contact?
mike.omega
Intr-adevar, CASCO nu despagubeste furtul daca nu prezinti cele 3 chei si talonul masinii!
Faptul ca tu ti-ai montant alarma ce te obliga sa lasi o cheie in masina e strict problema ta, celor de la CASCO putin le pasa si nu prea pot sa-ti faca vreun favor biggrin.gif
T u d o r
Modulul de pornire motor nu poate functiona daca nu relationeaza cu transponderul din cheie. Solutia e sa-ti mai faci o cheie. smile.gif
mike.omega
Sigur nu exista alarme cu pornirea motorului de la distanta care sa nu necesite cheie lasata in masina?

PS: daca-ti mai faci o cheie, vezi cum faci sa nu te lauzi pe la asigurator whistling.gif
T u d o r
Nu cred ca exista, imobilizatorul s-ar opune la orice tentativa de a porni motorul fara ca el sa "citeasca" transponderul. Oricum, eu nu am auzit de vreuna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.