Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Manusi pentru sofat...
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
adrian_flavius
Sal'tare!

Scuze daca nu am pus eu topicul unde trebuie, rog admin-ii sa il puna acolo unde ii este locul, daca e cazul...

Problema pe care o supun atentiei: mi s-a pus pata pe o pereche de manusi din piele, fara captuseala, special pentru sofat...am vazut acum vreo cateva zile pe cineva care alimenta in fata mea la o benzinarie cu asa ceva...erau superbe...vreau si eu o pereche...daca stie cineva de unde pot cumpara asa ceva, ca eu am "sapat" pe net de mi s-a acrit si nu am gasit nimic...

Cu multumiri anticipate,
Mariustom
Ai PM thumbsup.gif
f1anatic
Si eu am cautat sa cumpar. Problema este ca daca pun linkul, nu cumperi tu de aici.
Alpine stars, OMP, Sparco, Bell, Shift, Oakley, Simpson

Sa cauti manusi care ori sint perforate ori sint facute cu fante ca sa nu transpire miinile iar materialul interior este absorbant. Si sa eviti pielea - cauta ori piele sintetica ori "suede" si cu neoprene/cauciuc/silicone pe partea care e in contact cu volanul.
Paul46623
Suede e piele intoarsa.
Andrei Suzuki
Nu stiu in ce masura te poate ajuta,dar in Bucuresti s-a deschis in Plaza Romania un nou magazin de manusi,italian,care cica vinde si manusi de condus de calitate f buna.
adrian_flavius
Multumesc tuturor pentru raspunsuri...imediat ce gasesc si imi cumpar, va anunt...condus placut tuturor... smile.gifsmile.gifsmile.gif
A K U
QUOTE(Andrei Suzuki @ Feb 12 2008, 05:04 AM) *
Nu stiu in ce masura te poate ajuta,dar in Bucuresti s-a deschis in Plaza Romania un nou magazin de manusi,italian,care cica vinde si manusi de condus de calitate f buna.


Manusi de la Giorgio Sermoneta. Site-ul nu e gata inca, ceea ce e cam nasol mad.gif
Seri
Eu am vazut la Real acum cateva luni niste manusi auto. Erau integral din piele perforata, subtiri, fara captusala, iar degetele NU erau taiate. Pretul era 60 RON.
guerilla
daca nu au captuseala nu sint bune. se largesc.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.