Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Volvo recunoaste un defect de fabricatie,cine urmeaza?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
iulian_1976
...
Volvo cheama in service 80.000 de automobile S40 si V50
Compania auto suedeza Volvo a chemat in service peste 80.000 de masini la nivel mondial, din cauza aparitiei unor puncte de coroziune la dispozitivul de actionare a pompei de benzina.
....http://www.dailybusiness.ro/stiri-auto/volvo-cheama-in-service-80-000-de-automobile-s40-si-v50-9884
...ce i-a facut sa recunoasca acest lucru?
AZAZEL
pana imi vine audi A4 conduc un S40. Astazi am fost sunat pt acest lucru sau pt ceva la sistemul de franare. in baza lor de date este telefonul sotiei si ea a primit mesajul iar ea mi l-a transmis cu multe inexactitati. posibil sa fie chiar pompa de motorina de care se spune in articol
Laurentiu_007
Mi se pare foarte bine ca au facut rechemari fara sa ii preseze cineva. Fata de Mercedes care acum cativa ani avea mari probleme cu franele pe SL si Clasa E, iar in loc sa faca rechemari au incercat sa cumpere mass media, mi se pare un gest ok ce au facut cei de la Volvo. Asta este. Toti gresec. Iar acest lucru mi se pare in primul rand o apreciere pe care Volvo o are fata de clienti.
Azazel, te-as ruga sa ne dai mai multe informatii dupa ce vi fost cu masina de la rechemare.
adi.mitrea
În România este vorba de 30 de mașini, cele mai multe fiind S40. Tot respectul pentru Volvo pentru această atitudine. De altfel, și asta înseamnă să vinzi mașini premium. Customer care.

Dacia a făcut un gest similar, bazat pe observațiile lor, dar și ale clienților. Păcat că după gestul Dacia s-au auzit hăhăieli pe la colțuri de genul "A și ruginit Loganu'"
AZAZEL
vineri este programata masina pt revizia de 30k . de asemenea se va verifica si ceea ce au propus ei. din pacate masina este a ALD-ului si se va duce cu ea la service un reprezentant al lor. voi vedea ce imi vor transmite ei oficial
AZAZEL
mi-au adus masina inapoi. piesa care a fost schimbata este o supapa/valva de ......."unisens" . asta este ceea ce mi s-a comunicat. ce este acea valva, de ce s-a defectat, care este rolul ei, din pacate nu am aflat.
ozz86651
Vad ca unii tot o iau in tragic in anul 2008 si n-au inteles ca asta e o prcatica banala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.