Help - Search - Members - Calendar
Full Version: remediu zgarietura pe geam
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Exterior
cod
Buna,

Nu e o intrebare de tuning, dar banuiesc ca aici am cele mai multe sanse sa primesc un raspuns util.

Un vecin "binevoitor" a gasit de cuvinta sa-mi zgarie masina (audi-ul) cu un cui. Creativitatea abordarii a constat in faptul ca a zgariat incluziv geamul, nu doar portiera, asa cum fac golanii de rand.

Aveti vre-un sfat despre cum as putea remedia problema fara sa revopsesc usa sau sa schimb geamul?
HalbaSus
Daca zgaraietura de pe usa nu e adanca atunci poti incerca cu un polish... daca e adanca atunci e mai nasol, parca exista ceva creioane cu care poti sa corectezi (respectiv sa umplii) zgaraieturile mai adanci, dar nu stiu in ce masura sunt eficiente.
La geam stiu ca atelierele de reparat parbrize geamuri sunt foarte eficiente in tratarea "punctelor" cauzate de pietricele... nu stiu in ce masura pot trata problema zgaraieturii.

Se pare ca A3-urile atrag vecinii invidiosi, la A3-ul sotiei i-au dezumflat de vre-o 3 ori rotile, i-au furat 2 seturi de capace de ventil si i-au indoit un stergator. De masina mea nu s-a atins nimeni (bat in lemn).
Cristian37384
Ca sa nu mai deschid alt topic, ce stiti despre Expert detailing (rog a nu se considera reclama !!!!) privind repararea "ciobiturilor" din parbriz ???

A reparat cineva parbrizul la ei ,ati fost multumiti ??? Am o "bucurie" de ~ 1 cm in diametru,si nu stiu unde si la cine sa ma duc sa-l repar.Dupa cateva cautari

am inteles ca ar mai fi si Ager-ul,Gimarom,si parca Carglass,dar nu stiu la care sa ma duc si care ar fi mai bun din pdv pret/calitatea lucrarii.

Ceva sfaturi,indrumari,ar fi binevenite.

Multumesc anticipat .
cod
Ia uite ce spun cei de la expert detailing:

"Atunci cand soliciti polish-area unei zgarieturi pe geam trebuie sa iei insa in considerare faptul ca in urma fiecarei zgarieturi eliminate ramane asa-numitul “efect de lupa”. De aceea nu este recomandat sa se elimine prin acest procedeu decat zgarieturi superficiale, putine la numar."

Se pare ca eu voi ramane cu zgarietura mea pe geam (pana se indura altul de mine si imi mai face una, numai asa, ca sa merite sa le repar).

Zgarietura de pe caroserie e usoara, asa ca poate iesi la polish simplu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.