Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Consum pentru peugeot 307
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 307/308
Petrutzzz
Salut ! As dori sa achizitionez un peugeot 307 si vreau sa aflu consumabilele ! Vreau pentru urmatoarele modele : 307 HDI 2.0 de 110 cp si 307 HDI 1.6 de 110 cp . Ambele pe motorina ! Cat consuma oras/afara/ mediu !

Astept raspuns ! Ms !
T u d o r
Dintre cele doua modele, alege-l cu siguranta pe cel de 1.6 HDI. E mai ieftin ca si taxe, mai ieftin la impozit, etc. Plus ca e mai modern. Consumul meu real a fost pe vara 6.2 mediu, acum, iarna, a urcat pana pe la 6.8%. In conditiile in care eu merg destul de repede afara si destul de mult in oras, pe distante scurte.
Afara ia, la stilul meu de mers, peste 5, daca "dau" in ea chiar 6. Am reusit si consum de 4%, dar prefer sa nu repet experienta. biggrin.gif Pur si simplu nu e de mine... In oras probabil se duce pe la 7.5, nu am facut niciodata un conum strict urban. Motorul trage foarte bine o caroserie compacta, e silentios si are curba de cuplu destul de liniara. Am mers si cu un 2.0 de 110 cai, e mai zgomotos si mi s-a parut si mai slab. Modelele careau fost motorizate cu el au avut o problema cu volanta, problema rezolvata odata cu primul facelift, cel la interior. Si consumul era mai mare cu 0.5 litri la suta, dar aici depinde si de stilul de condus.

Una peste alta, alegerea mea ar fi, fara indoiala, 1.6 hdi. smile.gif

Servisarea costa, in functie de service, de la 286 lei (eu am platit atata la revizia de 15000) la Rm. Valcea, pana la infinit. biggrin.gif Depinde foarte mult de dealer, am auzit si vorbe urate despre Eurial, de exemplu. Fiind second, nu ai treaba cu locul unde faci revizia, asa ca poti schimba uleiul, filtrele si alte consumabile unde vrei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.