Help - Search - Members - Calendar
Full Version: incident auto cu asigurare
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
krondet
intr-o intersectie, o persoana cu Logan vireaza la stanga. Aproape de iesirea din intersectie este lovit de o skoda ce vinea in viteza. In procesul verbal de contraventie se stabileste vina Loganistului, pentru ca nu a acordat prioritate de dreata (ambele intrari in intersectie avnd acelasi semn - cedeaza trecerea)
Loganistul introduce contestatie la judecatorie.
pe acest motiv, Omniasigul refuza sa plateasca skodarului reparatiile la masina (pe RCA-ul loganistului), autovehicolul fiind retinut de firma ivas, pana la plata reparatiilor efectuate.
Evident, skodarul promoveaza actiune in pretentii IMPOTRIVA LOGANISTULUI, in baza art.998-999 (raspunderea civila delictuala) ninja.gif precum si cerere de interventie in interes personal (in procesul de contestatie la proc vb ohmy.gif
o judecatoare decide conexarea dosarelor whistling.gif amesteca raspunderea contraventionala cu raspunderea delictuala .... no.gif
Mariustom
Fiind vorba mai mult de chestii ... juridice, am mutat topicul în aria respectivă wink.gif thumbsup.gif
klm
Si ce scop are topicul tau?
Vrei reactii de genul: "Bai, ce nashpa!" sau ai o nelamurire clara?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.