Help - Search - Members - Calendar
Full Version: leasing si numarul de km,se plateste in plus depasirea?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
george73315
Va salut.Trebuind sa fac transferul de pe persoana juridica pa persoana fizica ma gandesc si la aspectul din contract referitor la nr. de km pe an si cei 0.25 euro pe km.Chiar se percep si cand?ar insemna ca un 30.000 km in plus dupa 5 ani sa creasca pretul cu 7500 euro.Si mi se pare imposibil.a patit cineva asa ceva,sau e doar daca nu mai vrei sa cumperi masina la sfarsitul leasingului.Va multumesc
Has
Doar daca nu vrei sa pastrezi masina esti obligat sa platesti suma respectiva.
20krpm
firma care iti ofera leasing-ul calculeaza valoarea reziduala (cea la care masina le revine inapoi la sfirsitul perioadei) in principal in functie de uzura masinii. asa ca e normal sa-ti impuna o limita de km pe an. intreaba-i daca nu cumva ofera mai multe valori reziduale - de exemplu pentru 15,000, 20,000 sau 30,000km pe an, si alege-o pe cea in care te incadrezi. sa *nu* cumperi masina la sfirsitul lease-ului mie mi se pare varianta cea mai avantajoasa - nu trebuie sa te zbati sa vinzi masina ca sa cumperi alta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.