Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme cu pornirea!!!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
omul vesel
Am un Ford Focus tddi 1.8 90 CP din 2001 150 000km. Nu mai porneste. Intr-o zi am pus niste motorina mai proasta zic eu ( motorina pentru tractoare), si mergea numai in suturi, inecata, nu puteai accelera ca lumea. Zilele trecute a fost ger puternic, a pornit greu, dar a pornit, am facut vreo 15 km s-a oprit si nu a mai pornit deloc. Nu o fortez ca nu vreau sa-mi moara bateria. Pana acasa am dus-o tractata, cu ajutorul unui prieten care are tot focus tddi. Eu cred ca s-a infundat filtrul de motorina, sau poate injectoarele. Nu stiu ce sa mai fac.
In rest e o masina excelenta, nu am mai avut probleme mari cu ea, am schimbat doar consumabile.
Va rog orice sfat mi-ar fi de ajutor. Ce poate avea, cat de grav poate fi? Cat ma poate ajunge reparatia in cel mai rau caz?

Multumesc anticipat
Mariustom
Ai primit deja răspunsuri "dincolo" wink.gif, și poate altădată nu te vei mai zgârci rolleyes.gif
omul vesel
poate nicioadata
mai bine intrebi de 2 ori adica pe site-uri diferite ca sa stii ca primesti sigur un raspuns sau mai multe
Mariustom
Nu deranjează pe nimeni că întrebi și aici, te asigur, doar că față de răspunsurile postate acolo, chiar nu cred ce altceva s-ar mai putea spune.

Referitor la calitatea motorinei consumate, vreau să-ți spun că deși am acces (oarecum gratuit) la motorină din altă parte decât de la pompă, nu am băgat DELOC și nici nu vreau să bag, din aceleași motive spuse de alții wink.gif . Adică am alimentat doar de la MOL sau PetromV.

În cazul tău, ar fi cel mai bine ca doar filtrul de motorină să fie îmbâcsit.

Să ai noroc thumbsup.gif
omul vesel
Multumesc pentru sfaturi.
Nu se mai poate zice nimic. Am aflat care ar fi problema.
Mariustom
Și de ce nu ne spui și nouă ce ai pățit ?
omul vesel
Pai voi mi-ati spus care ar fi problemele, filtrul de motorina sau injectoarele. Nu am ajuns la service inca.Dupa ce rezolv va spun si cat m-a costat. Numai bine!!!
omul vesel
Am dus masina la un mecanic de cartier, care se pricepe totusi. mi-a zis ca trebuie sa schimbe filtrul de motorina si bujiile incandescente. Aici va intreb cati ani merg bujiile incandescente, precizez ca le-am pus acum 2 ani tot iarna si sunt originale Ford.Maine vin piesele, si sper ca tot maine o sa iau si masina.
.
Iuli110184
In legatura cu bujiile, nu cred ca au un termen limita in care sa se consume; asta depinde cred de mai multi factori, printre care cei electrici sunt majoritari. Spun asta din experienta proprie, si sa ma explic.
Am un focus 1,8 tddi de 90 cp din 2001, cumparat in iunie 2005 din Germania la 140000 km si acum are 185000 km si e tot cu bujiile cu care am cumparat-o.
Mai am un vw jetta din 1987 1,6 d, si e la mine in garaj din 03.2002, si nici la asta nu am umblat la bujii, tot cu cele cu care am cumparat-o functioneaza si acum, si are saraca TZ mii de Km (fara numar, cum ar spune interlopii, pentru ca are kilometraj mecanic si la 99999 se reseteaza).
Din cele constatate de mine si scrise mai sus, bujiile incandescente nu cred ca au un termen in care sa se "consume". Pot sa se arda si dupa 20000 km sau poate sa te tina si 100000 sa 5-6 ani.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.