Help - Search - Members - Calendar
Full Version: * 2007 Ford Shelby GT vs. 2008 Subaru Impreza WRX STI Video
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
f1anatic
http://www.edmunds.com/apps/vdpcontainers/...e=Performance#3

Batut, despuiat, violat, cu banii luati si facut de rusine in public.
Cistigatorul a invins la 44 din cele 46 de categorii.
Invinsul a pus-o de hara-kiri.
http://www.edmunds.com/apps/vdpcontainers/...e=Performance#3

R o b e r t
astia au comparat un V8 muscle car cu un sport de 2 litri... au spus ei la inceput ca puterea e aproape la fel, dar sasiul e complet altul... si toata lumea stie ca muscle car sunt groaznice in curbe... mai exact la manevrabilitate. astept un test 2007 STI vs. Evo X biggrin.gif
Dany_s
nici nu stiam de existenta acestui Shelby GT. Inafara de cei 19 cp si niste mici chestii cosmetice, ce altceva are in plus Shelby-ul fata de un Mustang GT stock?

Intreb pt ca mi se pare ciudat ca ambele costa la fel. Din cate stiu, in state un stang GT e ~ 28 mii. Daca STi-ul e aproape 40....e clar ca e o differenta mare de pret.

In Canada un STI este la pret foarte aproapiat de un Shelby GT 500(adica 50 000$), care are 500 cp nu 319 si cu care probabil ca testul ar fi fost putin diferit.
Oricum, nu e un secret pt nimeni ca STI-ul ar trebui sa fie clar mai rapid in chestii de gen slalom, lateral g's, si sa fie mai bun in curbe si pe alte tipuri de carosabil decat Mustangul.
Cristi86127
Poze cu Ford Shelby GT la NBTA 2006
Imi place masina asta, arata bestial...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.