Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce jante merg pe octavia?
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Cauciucuri/Roti
doru_ionescu
salut baieti! sunt nou pe aici si asi vrea sa stiu si eu de pe ce alte modele de masini se potrivesc jantele pe octavia 1.am vrut sa modific sa pun jante de BMW cu farsa dar m-am razgandit.parca imi place viata. smile.gif acum am ramas cu ele si stau in dubii.credeti ca e destul de sigur cu farsa sau sa-mi caut alte jante...
DORU
Jantele standarrd sunt pe 15". Poti pune si 16" sau 17". Distanta intre prezoane sa fie 5x100. Pt jantele pe 15 si 17 ai nevoie de ET 38 plus 6J, la cele pe 16 merge si ET42 la 6.5J. Poti incerca si 17" cu 7.5J. Toate aceste jante le-am probat pe masina mea si sunt OK.

Recomand jantele originale de fabrica sau unele de firma, stifturile nu prezinta siguranta.
doru_ionescu
mersi pt raspuns dar de 300-400 euro asi avea ce sa-mi iau? borbeturile sunt bune?din cate am auzit ei produc si pentru cateva firme de masini.nu stiu exact care sunt.asa vb lumea de la ei.asi vrea ceva pe 15 si sa incapa cauciucuri de 195.raman pe dimensiunea de fabrica.ai idee cam cat ar putea sa ma coste jantele fara cauciucuri sau merita sa fac economie la bani si sa ma orientez catre cava second?
DORU
Recomand un set jante aliaj de la Skoda, noi sau SH, dar din surse de incredere. Sunt solide si sigure.
Incearca pt inceput catalogul accesorii Skoda si site-urile de profil cu anunturi de piese/accesorii auto...
doru_ionescu
pffff .... m-am interesat azi la Skoda de un set de jante noi de la ei.....nu m-au convins preturile.cred ca o sa raman cu borbetul.mai ieftin si nu am auzit nimic de rau.mai intreb,da cei de la skoda au preturi prea mari ... 900 RON janta de skoda modelul in 5 spite pentru O1.... poate daca primesc vreo prima de sarbatori imi fac un cadou de mos . biggrin.gif oricum daca nu ne mai auzim sarbatori fericite tuturor si mare grija la volan . va multumesc pentru sfaturi... sa ne auzim bine si la anul....
thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.