Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROBLEME FORD MONDEO 2004 130CP TDCI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
olywer_p
Va rog sa ma ajutati....am un Mondeo TDCI din 2004 de 130 cp....si nu stiu ce sa-i mai fac...nici cei din service pe unde am fost.....a inceput prin a nu porni in toate pistoanele la cald dupa care isi revenea --la rece era OK.....cei de la Reprezentanta mi-au spus sa schimb injectoarele(usor de zis...SCUMP rau)--le-am curatat mi le-au pus si nu a mai pornit DELOC----le-am mai curatat o data inclusiv rezervor --pompa de presiune ,filtru nou---iara mi le-o infundat....le-am mai curatat o data si am schimbat si rampa de presiune(pe care nu am luat-o noua)....in sfarsit a pornit....a mers super...dar dupa 2 sapt mi s-a aprins in bord becul de la injectoare si cel de check....am mers la tester cu ea si.....eroare senzor presiune rampa si eroare presiune la toate injectoarele(care mi le-a sters ..a mers vreo 2 min bine si dupa aia si-a schimbat zgomotu motoru si iara au aparut erorile)------ SPUNETI-mi si mie ce sa-i mai fac?????
olywer_p
imi sune si mie cineva ce erori da pe tester daca ar fi dus senzorul de aliniere a axului cu came???
danmatyas
eu zic sa verifici senzorul de la axul cu came, ia-l de pe alt mondeo cu imprumut si vezi daca mai face asa. Daca continua, eu zic sa te pregatesti sa schimbi niste injectoare, parerea mea ca de-acolo se trag problemele. Cam 300 euro bucata din cate stiu eu..
leo91348
Salut, poate ai rezolvat problema, insa referitor la simptomele care le da senzorul de la axa cu came, acestea sunt
- se opreste motorul in mers
- nu porneste imediat, trebuie sa-l lasi cateva minute bune,
- cand icerci sa-l pornesti licare becul de la bujiile incadescente, licare deasemenea, inainte sa se opreasca motorul singur
Sper sa-ti fie de folos informatiile!
Referitor la problema ta,sincer nu stiu ce ar putea avea
S-auzim de bine!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.