Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Drive Test cu Hover Cuv
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Masini made in China
Pages: 1, 2
noreen
QUOTE(adi.mitrea @ Jan 15 2008, 10:09 AM) *
În mare parte sunt de acord cu tine.

Cum Peugeot-ul tău este și Ford și Citroen, așa Great Wall este și Mitsubishi, adică japoneză. Mă îndoiesc foarte tare că un Pajero din anii 2.000 ar fi mai sigur... Oricum, în seria de filmulețe postate de tine se vede că mașinile GW se comportă MULT mai bine decât ale altor constructori din Țara Soarelui Răsare.

Eu văd acest Hover Cuv ca pe o mașină solidă, și dedicată celor care vor mai mult mecanică și simplism, nu kilometri de fire și integrate. Un nostalgic al vremurilor 4x4 din anii 1990-2000 nu prea mai are ce găsi în afară de Land Cruiser și Patrol, și alea rare (chiar și noi) și scumpe.

Nici Logan-ul nu este o mașină excelentă, dar are raport calitate/preț bun. Cam asta oferă și Hover Cuv. Până acum nu am văzut la volanul vreunui GW vreun manelist. Adică MULT mai mulți vezi în ML, X5, Navara, Tuareg, Cayenne...

Oricum invitația celor de la Banat Motors mi se pare o chestie de bun gust, ceva ce ar trebui să facă toți dealerii de mașini din țara asta. Care sunteți pe aproape, profitați. Pe cuvântul meu că te distrezi la volanul lui Hover Cuv, mai ales dacă-l bagi pe arătură! thumbsup.gif


Vis a vis de cei de la Banat Motors... Mie mi-au oferit drive test la domicilu ! Am sunat la ei si mi-au spus ca daca nu am timp sa merg pana la showroom , vin ei la mine. Dupa ce mi-am luat masina m-au sunat sa-mi spuna ca trebuie sa-mi fac schimbul de ulei si l-am primit gratis (pentru ca am fost printre primimii clienti ). Sunt ei mici si la inceput dar sunt sufletisti. Prefer o firma ca asta care sa ma respecte ca si client decat sa pazesc usile service-urilor la greii din industrie. Am vazut deja vreo 6-7 masini prin oras. Inseamna ca le merge binisor pentru inceput ! Eu unul le doresc mult succes. Este loc pentru toata lumea !
T u d o r
Noreen, te rog nu mai posta consecutiv, incarci inutil pagina si nu poti fi urmarit. Ai buton EDIT la postul initial, poti completa. smile.gif Bine ai venit pe forum.
Ma bucur sa aud de clienti CUV multumiti, pana la urma asta e scopul unei maisni, sa ne multumeasca.

Am doar o observatie de facut. Testul NCAP despre care vorbesti e cel din link-ul pus de mine mai sus, la inceputul topicului? Daca ala e, sa stii ca nu e oficial, e unul facut de chinezi, la viteza inferioara. Eu il astept pe cel oficial EURONCAP.
noreen
QUOTE( T u d o r @ Jan 10 2008, 10:01 PM) *
Zoster, nu esti acelasi cu banatmotors, Florin de la banatmotors si alte variante de nume care contineau invariabil acest nume de dealer auto, nu? Unde ai mai vazut tu aici, pe forum, publicitate la un dealer auto? Neplatita, ca doar nesimtirea noastra n-are limite, nu? In orice loc civilizat exista reguli, pe care TOTI, fara exceptie de vechime, le respecta. Daca insul cu pricina a insistat sa nu se conformeze.. ce-ai vrea tu? Sa se faca rabat pentru el de la regula?!

Daca te-ai fi uitat cu atentie, aici sunt membri vechi care lucreaza la diversi dealeri si care au ajutat pe altii cu sfaturi bune si chiar la cumpararea masinii. Dar nu au facut reclama firmei lor, nici prin nume si nici in alt fel. Doru, care este chiar moderator, e cel mai bun exemplu, dar mai sunt si altii.

Dar sa te inregistrezi pe forum pentru a face publicitate gratuita firmei tale... asta e chiar penibil. Daca nu vezi asta in posturile celui in cauza... nu pot spune decat ca nu vrei s-o vezi. Desigur, in conditiile in care nu ai nimic de-a face cu insul respectiv, in caz contrar e si mai grav din punctul de vedere al bunului simt. Si te rog sa nu mai postezi consecutiv, exista butonul "edit", foloseste-l cu incredere.


Servus !
In calitate de utilizator nou pe forum mi-as dori sa cunosc si eu regulile. Am vazut mai devreme anumite discutii aprinse referitoare la cei care vor sa-si faca reclama. Nu vreau sa pic in aceeasi extrema. Ce anume este voie si ce anume nu este voie. Daca sunt utilizator de Hover pot sa-mi dau cu parerea si despre alte marci ? Daca cineva este deranjat de ceea ce spun sunt atentionat cumva ? Ca utilizator de Hover il cunosc pe dealer-ul din TM. Am voie sa spun ceva despre el ca persoana ? Atat cat stiu !!! Multumesc pentru sprijin ! PS : Tudor ! Am vazut mesajul tau ! Scuzele de rigoare ! Ma descurc ma greu cu tehnologia si inca nu-mi dau seama exact cum functioneza forum-urile. Un amic mi-a spus ca daca vreau sa aflu mai multe despre masini sa intru pe forum ! Asa am ajuns la voi ! Daca mai fac boacane va rog sa ma corectati ! Nu sunt din rea intentie ! Multumesc de intelegere !
T u d o r
http://www.masini.ro/forum/content/Regulam...261/Regulament/ - acesta e regulamentul. Citeste-l, e de bun simt si in rest, comportamentul civilizat e bine venit aici.

Bineinteles, poti discuta despre ce subiect doresti, in conditiile in care respecti regulamenul. Experienta fiecaruia dintre noi e importanta si ajuta pe altii.
mike.omega
@Tudor: si trebuia un post kilometric in care sa citim un roman intreg?!
Las ca asa macar putem urmari ce are de zis noreen.
Ca o completare la acest topic. In CT este un Hover CUV, taxi, domnul de la volan pe langa obiceiurile de taximetrist si-a insusit si obiceiurile de posesor de SUV adica forteaza depasiri si treceri de pe o banda pe alta si i se care ca e regele soselelor, sper sa nu dea peste careva mai "rege" ca el tongue.gif
C Z R
Mama ce s-au inmultit CUV-urile astea, WOW, Hover asta e chiar cumparat sau mi se pare mie??? Numai azi fara exagerare am avut in fata masinii, in trafic, numai putin de 6 de diferite culori, si cateva pe care le-am vazut in mers. Masina asta o sa se inmulteasca si o sa bata loganul??? hai ca pe asta nu o cred smile.gif) dar deja imi place tot mai mult, crd ca m-am obisnuit cu ea... wink.gif
Zoster
QUOTE( T u d o r @ Jan 24 2008, 01:04 AM) *
Nimeni nu si-a pus problema sa te lase acumulatorul in situatia unui (Doamne fereste!) accident. De caroserie ne-am facut griji. Pana nu vad un crashtest oficial si mai ales independent cu CUV-ul... imi permit sa raman sceptic. Istoria masinilor chineze ma obliga sa fiu circumspect.

Poate acum o sa ma credeti:
"03.02.2006 - China is following in the footsteps of the United Sates, Australia and Europe in the field of vehicle testing with the launch of the New Car Assessment Programme China (NCAP China). NCAP China will develop its own assessment protocol and testing methodology based on the Euro NCAP model. It will be an independent programme providing comparative star ratings for the vehicles it tests.

China’s largest automobile club, the China Automobile Association (CAA) and Tsinghua University have formed a partnership to usher in the initiative. In a joint statement Xie Weiche, Vice President of Tsinghua University and Mr Richard Harding, CEO of CAA said, “NCAP China will give the Chinese automotive industry its own world-class vehicle safety standards, supporting the Chinese industry’s international inspirations.”

It has been estimated by international experts that in countries where NCAP programmes have been established, car safety improvements have reduced the number of severe injuries resulting from road crashes by some 30%.

Launching the programme Harding said that in order to succeed in a global market “China needs a world-class consumer-based vehicle safety standard that builds confidence in the safety of cars sold and driven in China, as well as manufactured cars sold internationally. To enter the international market, China’s auto brands must break market entry barriers. That is one of the objectives of NCAP China.”

Major NCAP programmes including Euro NCAP, US NCAP and Australian NCAP have sent a letter of support welcoming NCAP China and setting out the qualities that will make it a success – fairness, transparency and independence."
Sursa o puteti gasi aici
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.