Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alternator-distributie
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
daddy0307
buna ziua tuturor... mai nou de cateva zile am observat ca atunci cand pornesc motoru si e rece in zona alternator curele se aude un mic scartait... aces sunet se aude doar cand e rece motoru ..daca merg ceva cu el se aude normal. mi se pare ciudat ca se aude ca am facut distributia acum 15 000km. se poate sa se auda de la partea alternator ca nu am schimbat cureaua sau intinzatorul. sau oare vreo rola de la distributie?
george73315
Si eu am avut ca o vibratie cand plecam de pe loc cu motorul rece(fabia 1.9sdi) si a trebuit sa schimb rola unisens,intinzator si curea alternator-480 ron cu tot cu manopera.Asta dupa ce anul trecut am schimbat distributia si atunci am schimbat si o rola de la alternator ca scartaia-un scartait ,suierat regulat cu o frecventa de3-6 suieraturi pe secunda,dar atunci nu m-am mai dus dupa factura asa ca nu stiu nici daca a-s fi avut garantie.(de data asta am si factura si scrie si ceva de garantie,la piese si la manpera).Mai merge si asa,in cel mai rau caz ramai fara curent-adica directia si franele,plus ca te stiu vecinii cand pleci de acasa dimineata rolleyes.gif Noroc la reparat
daddy0307
la mine nu se aude asa tare tre sa ai urechea formata sa auzi un scartait usor.. dar apoi de vecini nici nu mai vb... se aude numai daca asculti atent in partea aia
george73315
Eu prima data cand a scartait am mers asa vreo 7-8mii pana am schimbat si distributia,asa ca nu-ti face probleme
klm
Sunetul apare in perioadele reci tocmai datorita temperaturilor joase; dupa pornire dupa ce iese socul automat si se pozitioneaza in turatia de relanti normala (la mine pe la 850 rpm) dispare si sunetul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.