Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Megane Sedan Privilege 1.6 110cp
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
alecsandru2006
Salutare!!

Intentionez sa-mi cumpar prima mea masina. Este un pas mare pentru mine pentru ca n-am mai cumparat niciodata o masina si nu-mi permit financiar sa fac o alegere gresita. Am umblat pe la dealeri si m-am hotarat la un Megane Sedan Privilege 1.6 110cp cu tapiterie de piele si radio cd cu MP3.

Va rog sa-mi spuneti daca gresesc sau nu.
Rog proprietarii de Megane Sedan sa-mi spuna daca sunt multumiti de masina.
T u d o r
Bine ai venit pe forum. smile.gif

Sedanul Megane e o masina foarte confortabila, silentioasa si dotata foarte bine. Ce pret mai are? Din cate stiu, e criticata servodirectia neintuitiva, dar mie mi-a placut. Chestie de gust.

Service-ul Renault e destul de scump. De unde esti?

Tapiteria de piele e aspectuoasa, dar nu cred ca la clasa asta vei gasi una de prea buna calitate. Eu personal nu as da banii pe ea, mai degraba ia xenon si ESP de banii aia, si cred ca tot iti mai raman. Iarna e rece rau, vara e fierbinte rau, se crapa cu vremea, etc. smile.gif

Alternative la pretul Meganului (cred ca in jur de 14000 DDP, fara dotarile optionale) ai C'eed, C4, 307, Astra. Fiecare cu plusuri si minusuri, poate ar fi mai bine sa ne spui tu ce asteptari ai de la o masina, cati km faci anual, cat vrei s-o tii.
petre 1
Salut,eu am Megan Privilege si vreau sa spun ca masina este super ok,este adevarat ca eu am obtat pentru 1.5dci.Tin sa il contrazic pe T U D O R,servo directia electrica este destul de buna(precisa),iar tapiteria de piele nu pare a fi de calitate slaba.(ar fi bine sa vb in cunostinta de cauza nu din auzite de la altii)
Intradevar cred ca ar fi foarte bine sa iei pachetul de faruri xenon nu vei regreta nici un moment ca ai cheltiut banii pe aceasta obtiune.
Bine inteles tu ai banii..... alegerea este a ta,dar tine-ne la curent si pe noi....bafta la shoping thumbsup.gif

http://www.masini.ro/forum/content/Totul-d...n-Sedan-1-5dCi/
T u d o r
Petre, am mers cu Meganul, exact modelul pe care il ai tu, deci as indrazni sa spun ca vorbesc chiar in cunostinta de cauza. Dupa cum am spus, asa zic "specialistii", in toate testele au criticat directia neintuitiva a masinii. Si daca citesti cu atentie, eu am spus ca mie IMI PLACE. smile.gif
In privinta pielii, am vazut si la masini mai scumpe si mai cu pretentii ca aceasta se crapa cu timpul, fara o ingrijire adecvata. Si bineinteles, mi-am exprimat parerea personala vis-a-vis de necesitatea acesteia, parere pe care am si argumentat-o. Si sustin in continuare ca un ESP si un xenon sunt mai importante decat pielea.

Desigur, aceste pareri mi le-am exprimat fara sa am intentia sa-ti jignesc tie masina, sa incercam sa ne pastram in sfera obiectivitatii. Plus ca probabil nu ai inteles exact ce am scris eu, pentru ca mie masina chiar imi place.
petre 1
alecsandru daca esti din bucuresti da-mi un mesaj si ne vedem si iti arat cam cum merga masina si alte chestii interesante care te pot ajuta in ceea ce priveste decizia ta.
petre 1
CITAT(petre 1 @ Dec 12 2007, 01:00 AM) *
alecsandru daca esti din bucuresti da-mi un mesaj si ne vedem si iti arat cam cum merga masina si alte chestii interesante care te pot ajuta in ceea ce priveste decizia ta.

http://www.masini.ro/forum/content/Totul-d...n-Sedan-1-5dCi/

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.