Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Megan Sedan 1,5 Dci varianta Prestige... Merita?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
Radu Gabriel113991
Salutari tuturor...
Ce problema am si eu?
Vreau sa-mi achizitionez prima masina si dupa tot felul de masini avute in vizor, am dat de acest model de la Renault la o colega de munca (doctorita) care ar vrea sa o vanda. Masina e din august 2004, are 85 de cai putere si are 54000 de km la bord. Pe site la renault.ro scrie ca la varianta prestige ar avea si jenti de aluminiu, dar a ei pare sa aiba de otel si o alta chestie ar fi ca trebuie reparata inchiderea electrica a geamului lateral dreapta, cica se mai bloca la jumatate geamul inainte si a decuplat contactele de la buton... Si altceva ar mai fi ca nu sunt cauciucurile noi, cica la ultima verificare i s-a spus ca sunt inca bune. Cat costa 4 cauciucuri noi? Pretul cerut este de 10000 de euro si as vrea si parerea voastra despre masina, mai ales de aceasta in special.
Merita sau nu?
Mi-e imi place ca si exterior si ca si interior, acum ce spuneti si voi... Mai ales ca voi avea de plata revizia de 60000 de km si inscrisul masinii si Casco si ce o mai fi mai departe. Mentionez ca nu am dus-o inca intr-un service sa vad ce spun si un specialist.
Apropo, cam cat ar costa o verificare a acestei masini intr-un service si unde imi recomandati sa fac asta?
Astept parerile si sfaturile voastre... rog seriozitate!!! thumbsup.gif
petre 1
Salut, masina merge foarte misto eu am una de o saptamana si imi place foarte mult.Defectele de cara ai spus tu nu sunt prea grave si usor de remediat.La modelul acesta intradevar jantele de aluminiu sunt standard dar poate in 2004 nu era oferta asta.
Exista o firma la care poti face un test al masini adica motor,caroserie si cam tot ce se poate spune despre trecutul masini,stiu ca au sediul in incinta targului auto Vitan.
ionut_marius
confort privilege a avut jante din aliaj de cand a iesit pe piata rolleyes.gif
la reprezentanta o janta este 700lei,o anvelopa 600lei

insa in comert vei gasi anvelope de firma la 350-400lei/buc
balanel
Esti sigur ca are 85 de cai nu 80?
msch
Salutare,
De curand am facut comanda la un Renault megan sedan expression 105 hp + faruri de ceata+ mp3 player. Desi s-ar putea spune ca m-am pripit, m-a atras look-ul extraordinar la aceasta masina(parerea mea, ca design este foarte frumoasa), bineinteles dupa aceea am incercat sa ma orienteze asupra motorizarii si mi-am pus un motor diesel, iar acest diesel ca sa aiba si ceva putere, am decis sa-l dotez cu un motor de 105 cai si asa am ajuns la configuratia actuala. Ce parere aveti de elegerea facuta?
treno
Ai facut o alegere foarte buna,masina frumoasa ,eleganta,spatioasa,confortabila cu interior foarte placut .Sa o stapinesti sanatos ! thumbsup.gif
msch
Mersi, mi-ai dat incredere smile.gif
Sper sa am noroc la ea, desi am vazut ca unii au probleme cu meganurile lor, dar cred eu trebuie sa ai si bafta ca sa o prinzi o masina buna.
treno
Mie,sincer,mi-e sila de masinile anoste (vw,opel...).Sa nu crezi ca masinile nemtesti nu au probleme ! Au ,dar rumanul sta prost la capitolul "estetica" vrea doar un "obiect" nemtesc, ca de,numai astia fac masini bune .Francezii dau o nota de prospetime,tinerete,te fac sa conduci masina cu placere ,cu drag...masinile lor(nu toate) sint frumoase ,deosebite,cu linii moderne si interioare "aerisite" . thumbsup.gif
treno
Inca ceva...cum iti explici ca in Germania au scazut vanzarile masinilor produse de ei ? Cum de se vinde Loganul acolo ? Si se vinde bine ,iti spun din sursa sigura !
Cipp
Crezi ca in Germania nu sunt oameni care castiga putin sau amatori de lucruri ieftine? Ia uita-te la stiri sa vezi cand sunt magazinele pline - in sezon sau cand sunt reduceri? Nu toti au nevoie de masini din clasa premium, vor doar un mijloc de deplasare ieftin, usor de intretinut, care sa nu crape la 120 km/h si sa aiba si spatiu cat mai mare! Iti spun eu ca neamtul care isi ia Logan nu sta la vila, nu poarta Rolex la maini si nici nu fumeaza trabuc! Apropos, stii cati africani, asiatici, sud-americani sau alte natii lucreaza in Germania in industrie, servicii si in alte domenii unde se castiga intre 800-1000 de E? La banii astia, daca dai la o parte chiria si cheltuielile normale pentru o familie, iti raman bani exact cat sa platesti o rata la ... LOGAN! Fara poante!

On topic: mie unu' nu-mi place estetica Megane-ului, poate doar pretul sa fie atragator, dar nici asa n-as da 15.000 de E pe o masina doar fiindca francezii fac masini "altfel". Ce Dumnezeu, ne-am saturat de masini bune dar "inexpresive" si suntem gata sa ne luam masini "superbe" dar sa suportam deficientr tehnice doar de dragul...fuduliei?
Hoinar
QUOTE(Cipp @ Jan 7 2008, 07:57 PM) *
...Ce Dumnezeu, ne-am saturat de masini bune dar "inexpresive" si suntem gata sa ne luam masini "superbe" dar sa suportam deficientr tehnice doar de dragul...fuduliei?


Daca pe ea scrie Alfa GT...da smile.gif. Imi place prea mult masina aia si probabil la un moment dat o voi cumpara, chiar de dragul look-ului, cu riscul de a merge mai des prin service..
treno
Da,cred ca masina trebuie sa placa,sa ma uit cu drag la ea ,nu? Si,de ce sa nu-ti iei o masina ieftina ,practica...ce naiba faci,defapt ,cu o masina...? Mie imi plac masinile sport (sa traiasca BMW-ul!) dar ... rolleyes.gif
treno
nfuz
QUOTE(treno @ Jan 7 2008, 06:44 PM) *
Da,cred ca masina trebuie sa placa,sa ma uit cu drag la ea ,nu? Si,de ce sa nu-ti iei o masina ieftina ,practica...ce naiba faci,defapt ,cu o masina...? Mie imi plac masinile sport (sa traiasca BMW-ul!) dar ... rolleyes.gif Cred ca am fost cam confuz ,scuze, dar asta gandesc acum. whistling.gif

treno
Am vrut sa spun ca am fost cam confuz,scuze! whistling.gif
Cipp
Cand a aparut Opela Astra II era o frumusete de masina. Acum... a ajuns ca magaru'! Unde-i adevarul? Azi e frumos, maine e demodat. Asa e si cu Alfa (bine, recunosc, si eu vreau una!)
treno
Problema este ca ne plictisim prea repede de TOT ...masina a ajuns un simplu obiect ,in esenta este un obiect dar demult ti-o luai pe viata. Recunosc ca azi posibilitatile sint incomparabile cu "atunci" dar ,ce facem cu placerea de a avea o masina ,de a o "bijuterii" ...Masina ,acum ,cred ca este doar o carte de vizita si prin ea ne aratam "muschii".Interesant este ca dam bani foarte multi pe motoare puternice (adrenalina) dar nu le putem folosi (legal) ,pana la urma te deplasezi mai repede din punctul A pana la punctul B.Eu am un Renault Twingo si recunosc ca am inceput sa o "respect" .De ce ? Pentru ca este mica pe exterior ,mare pe interior ,demaraj foarte bun ,la 170 km/h se comporta perfect ,consum foarte mic ,intretinere usoara si foarte fiabila chiar daca este frantuzeasca . thumbsup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.