Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme cu clima?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Potzocul
de 3 zile incoace.... am sesizat un usor miros de ars cand pornesc masina. mirosul persista cam 2-3 minute apoi dispare (sau ma acomodez eu cu el) am deschis capota, am pornit motorul insa nu se simte nimic sub capota
insa in interior, pe gurile de iesire a aerului se simte. se poate sa se fi umplut filtrul cu ceva fum?sau incepe sa cedeze compresorul ? inca nu am verificat cum e aerul care intra de afara cand clima este oprita...oricum dupa un timp nu se mai simte nimic miros. am incercat si cu recircularea insa tot cam asa, mirosul usor mai scazut in intensitate. a mai patit cineva? stiti care ar fi cauzele?
ionut1410
compresorul nu are teaba ce pleca din el merge prin conducta si prin radiatoare deci no sa ajunga nici o data la nasul tau decat in situatia in care compartimentul motor se umple cu fum si atunci intra si inauntru!!

ca posibile cauze filtru de habitaclu imbacsit cu fum! sau inclin sa cred ca ventilatorul care baga caldura in masina e pe moarte (sau face vreun scurt sau un contact imperfect!!)
Potzocul
deci...chestia devine ciudata...am fost si am facut o programare pt o verificare la o firma specializata in domeniu. la prezentarea simptomelor cei de acolo au ridicat din umeri spunand ca nu stie din ce cauza ar putea fi.
initial am crezut ca e de vina filtrul si anume asa cum spui tu este imbacsit. filtrul este relativ nou (maxim 2 luni) dar dupa 10 min de circulat mirosul dispare. de ieri, mirosul a disparut. nu mai miroase absolut de loc. ma gandeam sa nu ma mai duc la verificat dar totusi prefer sa stiu ce anume e problema.
Potzocul
traiasca inteligenta umana!
am fost azi la service specializat pe astfel de probleme si nu numai ... dupa vreo 5 minute de manevre intr`o curte supraincarcata cu masini, a reusit sa introduca masina mea intr`o boxa, pentru a constata ca NU stie ce ar putea fi ... POATE din cauza curelei de la alternator, eu i-am spus ca sunt cam duse rolele si intinzatorul, si astfel am platit 8 lei pt constatare si am plecat fericit spre casa. poate pe maine dimineata imi gasesc doar scheletul ars al masinii mele...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.