Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Fiesta 2003 TDCI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
liviualee
Am un Fiesta din 2003 TDCI; in ultimul timp are anumite momente cand, dupa ce pun contactul pentru pornire si dupa ce se sting martorii de la bord, persista un zgomot ca un huruit, un bazait, mai multe secunde; ce poate fi? pompa injectie? Multumesc.
ionut1410
NO nu bazioe pompa de rail eventual vb de pompe poate fi pompa ajutatoare din rezervor dar asta ar insemna ca bazitul sa se auda in spate!! cered ca vreo una din role (de la curele) e pe moarte si de aia bazie!
liviualee
Merci Ionu ! Nu sunt sigur ca sunetul ala ciudat vine din spate, dar mai degraba ar putea fi o pompa din rezervor decat rolele, cred. Problema am observat ca apare dupa ce merg mai mult cu ea si vreau sa o pornesc iarasi. Cat de scumpa poate fi reparatia ( tester , piese , manopera? - o parere. Pana acum am avut un cielo pe care il duceam regulat la service, dar nu parea chiar scump de reparat. Multumesc!!!
ionut1410
pompa iaia apoate ajunge si 5 mil dar nu am o ideie exacta acuma cat costa pe modelul tau de masina!!

ideia e ca se mai repara nu necestit schimbare obligatorie decat in unele cazuri!!

cand poompa aiai nu mai lucreaza nu mai porneste nici masina!!!

ca manopera mai mmult de 50 ron nu cred ca poate costa ai de dat bancheta spate jos si de desfacut un capac ca la ,,canistrele de muraturi,,2 mufe si 4-5 suruburi si e gata !!despre testare nu cred ca tear ajuta ff mult !din cate stiu eu rar pompa aiai are vreun senzor care sa masoare un eventual debit bagat (parca la mercedes am vazut asa ceva) iar la marea majoritate a masinilor nu apare nici eroare in momentul defecetari ei !!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.