Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mecanic fiat vechi
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Fiat
baboon4
Am si eu o mare rugaminte, poate sa-mi spuna cineva unde as putea sa ma duc cu un Fiat Regata din '86 sa o repar fara sa-si bata aia joc de ea (si de mine)?

Am mai fost pe la vreo 2 service-uri in Bucuresti de cand am masina (de un an) si de fiecare data aveau o atitudine de "hai ma, cu masina asta vii aici?"

Si il caut pe Horia cu Lada rosie, daca cumva citeste forumurile astea, care mi-a recomandat la un moment dat un mecanic mai in varsta care lucra la service-ul fiat de pe timisoara si care se pricepe la fiat-uri mai vechi.

Apreciez mult orice ajutor. Mersi.
Mariustom
Salut, și bine ai venit smile.gif

Pentru mecanic, citește aici și/sau aici.

Iar ca să dai de Horia, îi citești profilul unde în stânga jos ai ID-ul lui de Yahoo, pt contact wink.gif

Baftă thumbsup.gif
baboon4
Mersi mult de raspuns.

Pana la urma am reusit sa vb si cu Horia si cu Patru.

Problema e ca Patru mi-a spus ca nu se poate ocupa de masina mea pentru ca e frig afara. Foarte amabil din fire, Horia s-a oferit sa se uite la masina, dar cum Fiatul meu e pe injectie a zis ca nu prea crede ca poate face ceva.

Alte sfaturi pentru un mecanic aveti cumva?

Singura solutie acuma e sa ma duc la Bujoreni, dar totusi as prefera sa ma duc la un mecanic decat sa ma duc la ditamai service-ul.

Mersi mult.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.