Help - Search - Members - Calendar
Full Version: So much about rules
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1
guerilla
si uite asa s-a dus naibii contestatia lui mclaren la fia. ieri s-au intalnit astia sa dezbata si azi au dat verdictul - ca nefondat. de ce, cum ,detalii - CANCI. ca sa nu mai spun ca au dat stirea vineri seara cand mai are timp draq sa ceara explicatii de la FIA.
si uite asa, ma intreb iar, de ce naiba m-as mai uita la rahatu de formula 1 cand regulile sunt facute doar pentru unii, cand daca Bernie ameninta ca pleaca, lucrurile ii sunt asezate dupa dorinta. hai sictir formula 1 si FIA masii ca v-ati facut de toata jena.

ps. nu mi-as fi dorit ca ferrari sa piarda titlul la constructori sau piloti, dar nu asa se trateaza o contestatie care avea chiar ceva fondat la mijloc.
20krpm
zdau dreptate sa nu fii de acord cu decizia asta, precum ti-as fi dat dreptate sa nu fii de acord si cu decizia cealalta care putea fi luata. sau la fel de bine, ti-as fi dat dreptate daca ai fi stat de partea pozitiva a lucrurilor si ai fi fost de-acord cu oricare din decizii. in ultima vreme fia a dat in damblaua asta de a se baga singura in probleme in care orice arbitraj se transforma intr-un tradeoff intre pastrarea prestigiului, si aplicarea unui regulament mult prea stufos.

si fotbalul are arbitri. toata lumea in europa ii injura in sus si-n jos, dar in continuare merg pe stadioane, se uita la meciuri la televizor, si comenteaza tot pina-n pinzele albe. poate daca ai incearca sa te uiti la un sport (formula 1, fotbal, sau ce vrei tu) doar din perspectiva sportului si a competitiei, si ai ignora mizeria care domneste in jur, n-ai mai fi asa de frustrat si sictirit. daca nu poti, mai bine inchizi televizorul cind mai vezi masini de formuila 1, decit sa strigi "huo" si sa iti faci nervi din cauza lor.

edit: mie gramatica imi iese corecta numai dupa o editare smile.gif
guerilla
la fotbal nu ma uit biggrin.gif
la formula 1 nu ma mai uit tocmai din cauza regulilor astea care se tot schimba de vreo 3 ani incoace si care au dus spectacolul in alta parte, nu inspre bine.
ma uit la alte sporturi insa. mai alese din cele care nu includ seminte, injuraturi si arbitri idioti.
f1anatic
si totul pleaca de la Ferrari si Schumi cind au invins asa usor campionatul in 2002 de s-au pus FIA pe niste cretinisme incepind cu sezonul 2003 (de la metoda de calificare la sistemul de punctaj la...tot ce a urmat).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.