Help - Search - Members - Calendar
Full Version: peugeot 308,o masina scumpa???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 307/308
ionut_marius
am intrat de curiozitate pe site-ul pejo si am configurat un 308,am ramas surpins un 1.4 benzina 95cp (0-100km/h=14.3s) =14432e ddp si are abs,ebd,afu,2airbag,computer,cd-player +ac manual,ca esti nevoit si ajungi la aproape 15400e ddp

am intrat pe clubpeugeot si celor de acolo pretul li se pare ok,isi configurase cineva un 308 hdi BVA 110cp premium pack +xenon,scaune incalzite,senzori parcare si ajunsese la 23500e;la care cineva zice ca e mult la care altul zice :"pai ce voiai moka".
mie mi se pare enorm,voua????
T u d o r
E un model abia iesit pe piata, de curiozitate configureaza-l cu 1.6 thp, ca dai pe spate. biggrin.gif Vor veni cat de curand "superofertele", conform obiceiului casei. Oricum, masina e super. Cand va fi si pretul, va fi o oferta excelenta.
ionut_marius
Nu indraznesc sa configurez un 1.6thp ca imi e firca sa nu ajung la pret de leon FR
stefan96343
mi se pare f scump.
la 23500 euro poti sa iei linistit o octavia ceva cu destul de multe optiuni.
parerea mea ninja.gif
DRAGOS
la 23500 te infigi bine in clasa medie. Iei Avenesis full la banii astia, Accord, tot full cred, si versiuni destul de bine dotate de Mondeo, Vectra etc.

Tudor, am vazut 308, e superba ca masina. Cand am vazut-o prima oara, fara sa stiu pretul, intrase in shortlist langa Kia cee'd, dar cand am vazut preturile m-am desumflat rapid. O masina probabil buna, dar mult, mult prea scumpa.

T u d o r
Stiu fratilor, n-am facut-o eu. biggrin.gif Si mie mi se pare scumpa, dar in curand, conform obiceiului, importatorul va baga un 5% reducere, apoi cateva pachete standard cu reducere de 1-2 mii euro. 307-le meu, ca pret de lista, nu era mai ieftin, dar beneficia de discount de 1700 sau 2000 euro, ca nu mai tin minte. smile.gif Si asa am luat-o la 16 mii si nu la 18.

Stefan, ai zis ca-ti poti lua Octavia de parca ai fi zis Audi sa Mercedes. biggrin.gif Octavia 2 nu o vad peste 308, cu scuzele de rigoare daca prin asta jignesc pe cineva. Calitatea interiorului pur si simplu nu se compara, va rog sa va urcati in ea si sa-mi impartasiti impresiile voastre. Mie asa mi s-a parut. Iar aspectul exterior si motoarele nu sunt mai jos decat la Skoda, cel mult comparabile.
308-ul e la pret de Golf la ora asta, probabil ca e un dezavantaj, pentru ca VW e marca-simbol in Romania si am auzit pe multi care o comparau cu BMW. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.