Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Peugeot 308 premiata de Bild
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
T u d o r
Bild, cel mai important ziar din Germania, a acordat premiul "Volanul de Aur" lui Peugeot 308. Mașina franceză, care se vinde în Germania din 15 septembrie, a fost desemnată cel mai bun autovehicul din segmentul compact, depășindu-le pe Hyundai i 30 (locul 2) și Toyota Auris (locul 3). Peugeot 308 s-a regăsit cel mai bine în 9 din cele 15 criterii de selecție legate de stil, design, confort, ținută de drum, siguranță, protecția mediului și calitate.

Sursa gsp
ncristi
Era intr-un fel de asteptat...masina este excelent lucrata, motorizari f bune care satisfec toate preferintele. O masina frumoasa thumbsup.gif
ValiR

Designul exterior nu ma impresioneaza, prinde bine pe 207 dar pe 308 personal nu imi place.
La interior sunt de acord ca e elegant.
Iar la motorizari... are concurenta si din partea lui Fiat Bravo de exemplu care vine de asemenea cu optiuni bune.
Poate noul 308 va fi mai fiabil decat 307 dar ramane de vazut. Ca vanzari in Romania, 307 nu a excelat(Megane, Focus, Golf si Astra fiind in fata).
Oricum nu stiu daca i30 sau Auris reprezenta o concurenta serioasa, insa cam astea sunt noutatile la clasa compacta.
KIA Cee'd e de asemenea o masina de luat in seama, e posibil sa castige titlul de masina anului in Romania, bineinteles, ramane de vazut si asta.
ncristi
QUOTE(ValiR @ Nov 13 2007, 02:48 PM) *
KIA Cee'd e de asemenea o masina de luat in seama, e posibil sa castige titlul de masina anului in Romania, bineinteles, ramane de vazut si asta.


308 este la ani lumina fata de cee'd in cee ace priveste calitatea materialelor folosite...cel putin la interior.
Hoinar
QUOTE(ValiR @ Nov 13 2007, 08:48 PM) *
...Oricum nu stiu daca i30 sau Auris reprezenta o concurenta serioasa, insa cam astea sunt noutatile la clasa compacta. ...


De ce ai dubii? nu-ti par masini serioase demne de o concurenta solida pt Peugeot? smile.gif

Tre' sa recunosc ca designul exterior la 308 nu-mi place deloc, dar nici Auris-ul nu-i vreun monument al frumusetii, asa ca asta trece pe planul secund smile.gif. Am sa trec si eu de curiozitate pe la dealer s-o studiez mai bine.
Laurentiu_007
Nu sunt surpins deloc de faptul ca a castigat 308. Sunt surprins insa de locul lui Cee'd. Nu stiu cum voua vi se pare o masina reusita. Am avut ocazia sa intru in ea la SIAB si nu ma impresionat deloc. Materialele nu mi s-au parut prea reusite, iar imbinarile perfectibile. Lucru care la Auris si 308 nu l-am intalnit. In fine, eu pariez pe 308 si la "Car of the year" si "Masina anului in Romania". Mi se pare un concurent foarte putenic in clasa compacta.
________________
off topic:puteti vota masina anului prin UZEAR la www.masinanr1.ro
T u d o r
Ascultati-ma, stiu ca sunt subiectiv, dar mergeti cu el. Nu am intalnit asa confort la rulare pana acum, in clasa asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.