Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ford nu renunta la Volvo
Masini.ro Forum > Masini.ro > News/Noutati
Laurentiu_007
Chiar dacă în ultima vreme zvonurile privind o vânzare a mărcii Volvo erau tot mai intense, oficialii Ford au anunțat că nu au de gând să renunțe la marca suedeză. Pentru moment.

Ford a decis să pună capăt tuturor zvonurilor cu privire la vânzarea Volvo. "Planul nostru nu este de a vinde Volvo, ci de a-i îmbunătăți costurile și poziția pe piață" a declarat Alan Mulally, CEO Ford. Acesta consideră că în viitor Volvo se va descurca mai bine decât acum. Pe de altă parte, Mulally a refuzat să nege complet o posibilă vânzare în viitor, acesta spunând că Ford își revizuiește continuu portofoliul.

Sursa:
http://www.promotor.ro/articol/1033562/nou...ri-n-lumea-auto
Baby Blues
Pacat! Parerea mea este ca Ford face acum cu Volvo cam ceea ce au facut GM cu Opel prin anii 90 chiar daca la alta scara si cu alte modalitati. daca Audi nu ar fi independenti din multe puncte de vedere fata de VW banuiesc ca una dintre cele doua marci n-ar supravietui Sa fim seriosi la banii cu care iti iei un Passat full, iti poti lua un A4 poate mai putin dotat dar..este Audi.
florin55503
ford a cam maturat pe jos cu imaginea volvo dar mai ales cu cea a jaguarului. in afara de design si cine stie ce gadgeturi chiar ai impresia ca de fapt conduci aceiasi masina. chiar mi-as dori ca ford sa reuseasca sa individualizeze cum trebuie atat volvo cat si ford
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.