Help - Search - Members - Calendar
Full Version: i have a dream
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A6/Allroad
chanito
salutera frati acceleratori

am un vis.vreau sa-mi cumpar un A6 quatro de 180cp.n-am decat 12000e deci doar un second-hand.de ce A6?pt. ca o vara intreaga(5000km) i-am condus masina unui prieten care a fost vaduvit de carnet.m-am indragostit de masina aia.A6 era din 2003 cu vreo 1500000km facuti,de 180cp,motorina.
in afara de o mica problema la aerul conditionat masina mergea ca-ntru-un vis frumos.O tineam numai cu 200 pe autostr.
ce ma sfatuiti?am vazut toate anunturile de pe net si la banii astia nu pot sa ma ating de una facuta mai tarziu de 2002.totusi am vb cu un mecanic serios care mi-a zis ca acest model este foarte reusit fata de alte A6 cu puteri mai mici.problema e de intretinere.sal meu e undeva la 1200e pe luna.ma incadrez sa mentin masina in stare buna?daca o sa o am ,numai ma intereseaza alte cheltuieli.stau in casa sambata seara(numai iarna smile.gif) numai sa o pot conduce in stare brici.
daca ma puteti sfatui rational(eu nu mai sunt)sa o cumpar sau sa ma duc spre alte marci.....
niste costuri de revizii mai concrete(am citit tot topicul vostru) sa imi fac o ideee....
deci am innebunit ...vreau A6

domo arigato gozaymashta
sili1169
Salut,

Eu zic ca merita, este o masina superba si reusita.
HalbaSus
Pai daca pe langa cei 12 mii de euro (care mie mi se par cam putini pt un A6) ai un venit care sa-ti permita cateva reparatii serioase atunci nu vad de ce nu ti-ai urmari "visul" (cand e vorba de masini cu totii suntem putin irationali).
Ideea cu SH-urile e ca au o perioade de "maxima nefiabilitate", cand ii pica toate: suspensie, injectoare, debitmetre, dupa care parca se potolesc si urmeaza inca vre-o 50-100k fara probleme majore... Oricum trebuie sa te gandesti ca intr-o perioada de 1-3 ani va trebui sa bagi undeva intre 1000 si 4000 de euro in masina... depinde si de noroc. Partea buna e ca pentru A6 gasesti usor si piese si mecanici.
ionut_marius
si eu zic ca 12000e sunt cam putini pt un a6 din 2002 quattro,cam tot ce este ieftin fie este lovit fie are o buba ascunsa

cu 1200e luna iti permiti cu siguranta intrrtinerea lui
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.