Help - Search - Members - Calendar
Full Version: FORMULA 1 - Mai suportam mult comentarii idioate?
Masini.ro Forum > Auto Motor Sport > Formula 1
Don-2
Deschid acest topic exasperat fiind de comentariile facute curselor de catre D.A. si V.B., "monstrii sacri" ai sporturilor cu motor.
D.A. se plimba tot sezonul pe banii TVR (de fapt ai nostri) pe la toate cursele de F1, iar comentariile sale sunt mai proaste si mai deplasate decat a unui posibil comentator care ar privi transmisiunea la Tv. Cand ne va lasa oare sa savuram spectacolul F1 linistiti?
stefan_ieu
Alexandrescu e penibil in majoritatea cazurilor. Victor Bonifaciu nu e chiar asa de rau. E loc si de mai bine, dar sa ne gandim ca sunt multi comentatori care fac gafe. De-aia nici nu am votat. Eu as fi de parere ca ar trebui schimbat (URGENT) doar Alexandrescu.
M i h a i
sunt de acord cu schimbarea lor si de fapt as vrea ca sezonul viitor sa transmita PRO TV-ul cursele de F1. Nu neaparat ca aia ar fi experti in comentarii dar pur si implu stiu sa creeze o atmosfera placuta si de interes pe marginea curselor. Oricum de Alexandrescu m-am asturat pana in gat.
cristianc
Nu sunt chiar comentatori impartiali ci mai degraba fani Schumacher si Ferrari care sufera vizibil cand cei mentionati au probleme si sunt entuziasti cand lucrurile merg cum trebuie!
Don-2
Dragii mei,
ideea acestui topic este de a gasi impreuna o cale sa scapam de chinul auditiv la care ne supun periodic cei doi comentatori ai F1. Ce e de facut? Daca nu ma insel, acum o vreme a mai fost un scandal de aceeasi natura legat de Dan Alexandrescu. Nu s-a rezolvat nimic atunci si noi continuam sa ascultam ineptiile si fabulatiile sale. Cred ca sunteti de acord cu mine ca de cele mai multe ori, noi, ca si telespectatori, ne dam seama mai bine cine intra la standuri, cat timp a petrecut acolo, ce pilot realimenteaza, ce s-a intamplat de a pierdut mult timp la pit-stop, care e ordinea in cursa s.a.m.d. Ce nevoie mai avem atunci de un trimis "special" la fata locului care sa ne cheltuie banii? Prezenta sa acolo este chiar nejustificata atata timp cat nu aduce nimic, chiar nimic, in plus fata de ceea ce vedem din transmisia TV.

Una peste alta, ce e de facut sa scapam de el?
Laurentiu_007
Pana nu de mult admiram comentariile lui miki, insa duminica chiar ma enervat la culme.Sunt de acord cu voi ca trebuie schimbat, insa nu sunt de acord ca F1 sa fie transmisa de alt post, pt. ca la TVR avem acces mult mai multi.
guerilla
Eu vad aici cateva aspecte care trebuie luate in calcul la schimbarea comentatorilor:
1. cine are drepturile de transmitere ale F1 pt. Romania? nu cumva o firma ce are legatura cu mr. D.A ?!?!
2. exista niste "zvonuri" cum ca tvr oricum considera ca aceasta emisiune nu aduce audienta pe masura si o va trece pe linie moarta. deja e pe tvr2
3. pe cine ati pune in loc? daca tot e sa schimbati oferiti niste solutii. de dat afara e usor.... de dorit, e adevarat, dar ce veti face daca in loc vor veni niste nulitati care se vor abera si mai mult? stim cu totii cum se fac numirile in functii la stat :evil:
4. daca nu va place de da si vb de ce nu va uitati pe posturile straine in cazul in care aveti acces la ele? acolo aveti si comentarii pertinente. Sau si mai simplu, opriti sonorul :cheers:
f1anatic
:brilsmurf: :brilsmurf: Ca va plingetzi de comentarii partiale...Echipa de comentatori aici in State este alcatuita din ex-pilotzi de F1 si ex-mecanici. Ex-mechanicul Steve Matchet a fost mechanicul lui Schumi la Benetton. Ghici cu tine tine ? Mai partiali ca oamenii astia nu se poate. Ma rog...pentru mine e ok...ca doar sint cel mai mare fan al lui Michael. Echipa de comentatori este grozava...dar recunosc ca este prea partiala lui Schumi.
Don-2
f1anatic,
nu stiu daca ai ascultat vreodata comentariile facute curselor F1 de pe aici, din Romania. Nu sunt numai partinitoare ci si stupide, prostesti, neprofesionale, pe langa subiect, aiurea, imbecile si epitetele ar putea continua.
E clar ca e deosebit de greu sa fi obiectiv ca si comentator intr-o cursa, ca ai si tu ca om favoritii tai, dar daca esti platit sa comentezi trebuie sa incerci macar sa-ti ascunzi cat poti favoritii. Dar nu despre comentarii partinitoare e vorba aici.
Te sfatuiesc, daca poti sa receptionezi TVR1 pe acolo pe unde esti tu, si ai chef sa-ti strici buna dispozitie de duminica, urmareste comentariile lui Michi si ale lui Victor B. O sa vezi lumea altfel dupa asta...
Viorel5
Am citit comentariile voastre legate de comentariile F1 de la TVR 1.
Legat de mutarea transmisiei pe ProTV acolo unde a mai fost acum cativa ani nu cred ca as fi de acord pt ca respectivul post de tv. nu acorda timp suficient pt. curse iar calificarile mai mult nu le prezenta ,maxim 15 minute pe final sau deloc.
comentariile erau ok dar cred ca si atunci daca nu ma insel colaborator era acelasi Miki.
Cu privire la comentatorii de la TVR1 ar fi loc de mai bine, Victor este cat de cat ok .Miki ne exaspereaza ca de obicei asta e!?!
Cat priveste partinirea fatisa sau nu a unor piloti sau echipe nu prea sunt de acord.
Cat priveste faptul ca au o atitudine pro Ferrari si Michael Sch. nu sunt de acord,mai mult datorita seriei de victorii a tandemului rosu comentatorii sunt pe fata pentru orice rival care incearca ceva si in special pt Montoya
Asta e si la vara cald!
v_ilie
Daca cei de la TVR primesc pomana abonament RadioTV oare n-ar trebui ca cei care platesc acest abonament sa aiba macar un vot in alegerea prezentatorilor TVR?
cristianc
QUOTE(CristianT)
4. daca nu va place de da si vb de ce nu va uitati pe posturile straine in cazul in care aveti acces la ele? acolo aveti si comentarii pertinente. Sau si mai simplu, opriti sonorul :cheers:


CristianT, sunt de acord in cazul unor posturi TV (sau forumuri) private ca atunci cand ceva nu iti place nu te uiti sau nu postezi! Cazul TVR nu este identic deoarece o mare parte din populatie este obligata sa plateasca si atunci lucrurile ar trebui sa devina mai nuantate, adica TVR ar trebui sa urmareasca parerile (sondaje) majoritati celor care il urmaresc, nu?
Argumentul ca si alte posturi au comentatori partizani nu este un argument pozitiv ci clar negativ. Comentatorii comenteaza si fanii isi iubesc favoritii asta este regula!
krysty
Pentru cei care nu stiu Valentin Nicolau este presedintele Televiziunii Romane. De ce il felicitam? Pentru ca in sfarsit a facut dreptate si incepand de duminica, fanii Formulei 1 se vor putea uita din nou linistiti la sportul lor preferat. Cosmarul fiecarui fan, “comentatorul” Dan Alexandrescu nu va mai fi prezent la microfon! Este adevarat, desi nu stim cat va dura. Speram noi ca pentru totdeauna. |ncepand cu Marele Premiu al Frantei, cuplul de comentatori se schimba. Sesiunea de calificari va fi comentata de Victor Bonifaciu impreuna cu Radu Grozea, gazda Studio-ului Formula 1, iar pentru cursa de duminica acelasi Victor Bonifaciu va face pereche cu celebrul ziarist de motorsport Alexandru Dobai de la agentia Motorscope. Felicitat de noi la telefon, Alexandru Dobai s-a aratat bucuros si fericit de faptul ca va comenta duminica cursa de Formula 1 dar inca nu stia daca va fi prezent la microfon la toate cursele din acest sezon. Este posibil ca Televiziunea Romana sa invite la pupitrul de comentator de Formula 1 pe rand si alti ziaristi specializati in motorsport.
Decizia de a il inlocui pe Dan Alexandrescu a venit si in urma emiteri unui comunicat de presa de catre Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) si Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania (UZEAR) in care se lua pozitie fata de interviul acordat de Dan Alexandrescu revistei “Supercar”, unde a adus defaimari grave colegilor de breasla. Decizia Televiziunii Romane face astfel dreptate pentru presa auto din Romania.


SURSA: Revista Autoshow
guerilla
QUOTE(cristianc)
QUOTE(CristianT)
4. daca nu va place de da si vb de ce nu va uitati pe posturile straine in cazul in care aveti acces la ele? acolo aveti si comentarii pertinente. Sau si mai simplu, opriti sonorul :cheers:


...
Argumentul ca si alte posturi au comentatori partizani nu este un argument pozitiv ci clar negativ. Comentatorii comenteaza si fanii isi iubesc favoritii asta este regula!


pai si unde am adus eu argument pozitiv "comentatorii partizani"?!?!?
am spus "comentarii pertinente"!!!
Alecs
asa m-am obisnuit sa-l aude pe nea miki la tv ca mi s-ar parea ciudat sa vad o cursa fara sa-i aud vocea cristalina..
G e o r g e
eu vad cursele cu sonorul pus pe MUTE :roll:
Gociu75
am scapat de Imbecil!!! :cheers: :cheers: :cheers:
de la cursa urmatoare nu mai comenteaza MiKi, prietenul tuturor!
hip hip uraaa
Alex26444
:cheers: mmmm, ce bine ar fi sa fie asa, dar tare mi-e teama sa nu fie doar plecat in concediu omul si peste 2 sau 4 saptamani sa ne socheze din nou cu aparitia "domniei sale" :shock: Miki, lasa-neeeee, lasa-neeeee laugh.gif Dar nici noii comentatori nu si-au facut debutul prea bine... :roll: ..... la calificari se consumau momente fierbinti pe pista, timpii intermediari erau la blana unii de altii si dragii de Bonifaciu si Grozea cred ca se uitau pe geamul studioului dupa tipese, ca de comentat.....cand si cand erau si ei in ton cu ce se intampla pe pista sau povesteau pe langa subiect - vechea boala {transmisibila?} a lui Miki! :evil: Oricum, mai bine sa-l puna pe Miki co-prezentator la Surprize Surprize, ca ar face echipa buna cu moldoveanca.... laugh.gif :blackeye: :cheers:

Hai pa
ALEX
Laurentiu_007
bai da chiar nu poate nimeni sa comenteze fara probleme macar o cursa??????????? :?:
Nicoleta-20
Pai fratilor, noi trebuie sa platim de doua ori la TVR (o data abonamentul radio TV si o data abonamentul la cablu TV) pentru ca dl. Miki sa se poata plimba prin toata lumea si sa aiba un salar care ne sparge pe toti (noi doar putem visa la suma pe care el o chiar are). Si dupa ce ca noi il imbuibam cu bani el ce face cu urechile noastre? Ni le zgarie :violent1: in cel mai barbar mod posibil cu tot felul de expresii romanesti care nu au existat vreodata in aceasta dulce limba sau expresii preluate din alte limbi si adaptate dupa cum ii suna lui bine (ex. fenomenul aqua planning, poate are el nevoie de vreun planning... :scratch: ).
Oricum dl. Miki merita sa fie.... :rock:
James Kilowatt
Dan Alexandrescu trebuie musai sa se pensioneze, si eventual sa consulte un psihiatru.... Grandomania si mitomania domniei sale ar putea fi data de referinta in manualele pentru studenti.... :bounce: Ca sa nu mai comentam gafele care le face....
Don-2
Fratilor!!!! Michi s-a intors...
Si nu oricum, ci cu noi si noi aberatii ! Pentru cine a urmarit GP-ul de ieri, mai tineti minte idiotenia cu cuplul maxim al masinilor de serie comparat cu al celor de F1?????
Gociu75
te rog, nu-mi adu aminte ca s-a intors Mitomanul!
M-au apucat dracii sambata cand i-am auzit glasiciorul
Viorel5
Da asa este a revenit mr. Micki cu idioteniile lui cu tot.
Cand i-am auzit glasul am dat tv-ul pe "mute" si am pus ceva muzica .
Era un refren la moda acum ceva timp -stelistii stiu de ce- lasa-ne lasa-ne :!:
Alex-F1
.......fuck......damn it, :evil: V-am zis io ca a fost in concediu idiotul, era prea fain sa dispara forever.....vorba aia: tot ce-i frumos dureaza putin.... Nici nu mai vreau sa ma gandesc la idiotenia cu cuplul motoarelor de F1 vs. masinile obisnuite, dar si mai tampita a fost faza cand a vorbit putin despre Schumi si printre altele a zis ca are un puls de doar 47 batai/minut :shock: :shock: :shock: ....... fratilor, ce draq, nu ne mai intelegem......la un HR (Heart Rhythm) de 47 bpm esti pe duca, idealul fiind intre 70 si 75 :cheers: Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune...... Deci Miki, "romaneste iti spun, daca este sa compari, ar trebui eliberati toti cei din penitenciar"....... laugh.gif Asa ca lasa-neeee, lasa-neeeeeeee...... Mah, io lucrez in televiziune, asa ca cred c-o sa dau chiar acuma un telefon sa "ma plang" de comentariile idioate ale domnului X si sa ma pun si io pe lista (daca este vreo lista, daca nu, o creem) celor care cer schimbarea de urgenta a comentatorului....ce ziceti? :idea: Si-un mail la TVR ar merge, dar ala nu-i sigur ca ajunge unde trebuie......mai mult ca sigur ca sta un meseriash "la intrare" si sorteaza mail-urile in functie de continut, iar asta sigur ar primi urgent un "DELETE", asa-i? Mai vorbim!

Hai pa
ALEX

Hai pa
ALEX
Echo
Oameni buni, am auzit duminica 29 august unul dintre cele mai idioate comentarii din viata mea la TVR1. Am ras cu lacrimi, am strigat la TV, pana la urma am schimbat potul pe RTL unde o cursa e un adevarat show cu comentarii pertinente venite nu de la "specialisti" (phui) de genul Miki ci de la un Lauda. M-am lecuit de TVR, ca norocul ca stiu limba germana.
Viorel5
Da Echo ai dreptate.
In cazul nostru care nu cunoastem limba germana mai avem solutia sa ne impuscam laugh.gif
Glumesc e pacat totusi ca in 4 ani sau mai multi de cand tvr ne transmite F1 nu au reusit sa aiba un comentator pertinent al curselor de unde rezulta ....... incompetenta
Salutare
Liviu-98
Uite ca am "nimerit" si eu pe aici si, desi e cam tarziu ca sa-mi exprim parerea, vreau sa spun raspicat ca sunt satul pana peste cap de incompetentii astia doi cu aere de atoatestiutori. Dar nici nu sper in vreo schimbare, pilele la TVR sunt mai presus de orice. :cry:
gabriel32493
Stai sa vezi si alte pile...........poate acum dupa alegeri .....ne mai bucuram de aceleasi pile....HA AhahaHhaahah CAH

Sunt pentru comentatori care vad cursa, nu pentru idioti care reactioneza in timpul reluarilor....desigur cu exceptia lui michi care STIE STIE EL DE IERI ca a vorbit cu prietenul lui Shumi ...........

Sunt incapabili sa te faca prin comentariul lor captivat de cursa, ba mai mult cand ii auzi iti vine sa schimbi CANALUL TVR ..DA DA am zis canalul !

D-l Michi este platit din bani publici nu? gresesc? deci si banii mei..

D-LE PRIM SINISTRU LUATI D-LE UNA DOUA MASURI CU ASTIA !!!!!
MA FU. LA CREIER DE FIECARE DATA CU PROSTIA LOR


Astia trebuie sa comenteze cursele de MELCI , FIRA-TI VOI AI DRACU~~
James Kilowatt
VREAU SI EU SA VOTEEEEEEZ!!!!! :evil:
gabriel32493
Stie cineva cand incepe sezonul.....dar fara specialistii formulei unu ..Alexandrescu?
Alex-F1
Cum sa nu stim, ca io unu' numar fiecare zi de la sfarsitul unui sezon pana la inceputul celuilalt.... :oops: Sezonul 2005 incepe pe 6 martie cu cursa din Australia (Melbourne) :cheers: Pt. orice informatie + stiri zilnice din lumea F1 va recomand cu caldura cel mai tare site: www.f1-live.com! Ultima stire: zilele astea McLaren (Montoya si Raikkonen) testeaza pt. prima oara impreuna pe circuitul de la Jerez si spera ca din 2005 sa opreasca dominatia absoluta a tandemului Schumy & Ferrari :cheers: Io le doresc succes maxim.....speram sa reuseasca (ei sau alta echipa)......pt. binele sportului :joker: Mai vorbim!

Hai pa
ALEX
calin39201
QUOTE(Don-2)
Deschid acest topic exasperat fiind de comentariile facute curselor de catre D.A. si V.B., "monstrii sacri" ai sporturilor cu motor.
D.A. se plimba tot sezonul pe banii TVR (de fapt ai nostri) pe la toate cursele de F1, iar comentariile sale sunt mai proaste si mai deplasate decat a unui posibil comentator care ar privi transmisiunea la Tv. Cand ne va lasa oare sa savuram spectacolul F1 linistiti?


Esti sigur ca DA merge la cursele de F1 pe banii mostri !? Adica platit de TVR ? Dupa cate stiu eu, nu TVR ii plateste deplasarile ci sponsorii ! Si DA nu este nici pe departe un comentator slab! Vezi gafele de la ultima olimpiada si ai sa-ti dai seama si singur de adevar. Si slava domnului, au fost destule.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.