Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Volkswagen Bulli Party
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
adi.mitrea
Ieri s-au împlinit 60 de ani de la fabricarea primului Volkswagen Transporter, eveniment sărbătorit și de fanii mărcii germane de aici din România. Deși sărbătoarea a fost dedicată Transporter-ului, la eveniment au venit mai multe broscuțe.

Coloana, care a numărat circa 35 de mașini VW de epocă (Beetle, Karmann, Transporter) a plecat din Piața Constituției pe la 12.00 și a ajuns la sediul Porsche București Nord (sponsor al evenimentului) pe la 14.00. Ce vreau să spun cu asta? Am mers în dreapta două ore într-o broscuță. thumbsup.gif

Sunetul motorului este foarte foarte frumos, îl știm cu toții. Ce mai impresionat în mod deosebit a fost că mașina în care am mers eu, deși trecuse de 40 de ani, nu avea binecunoscuții "greierași". Suspensia mi s-a părut destul de rigidă și fără niciun fel de zgomot. Plasticele de la interior nu avea pentru cum să scârțâie pentru că în Beetle-ul original nu o să vezi așa ceva. rolleyes.gif

Dintre toate broscuțele, trei mi-au plăcut foarte mult. Le vedeți în ordine, apoi alte poze de la eveniment.

Acum înțeleg de ce mașina asta naște obsesii. rolleyes.gif
adi.mitrea
Asta mi-a plăcut cel mai mult
adi.mitrea
Transporter
adi.mitrea
Broscuța din imagine este a fetei care apare în poză. Pe lângă ea, mai am văzut vreo 3-4 posesoare de broscuțe. Respect!
adi.mitrea
Alt Transporter
adi.mitrea
Broscuțe
Baby Blues
Foarte frumoasa...broscuta.
adi.mitrea
Iată aici un link cu poze mai inspirate. Pentru pasionați.

http://www.aircooled.ro/fol474739/evenimente2007/bulli
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.