Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cutii de viteze automate
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Autotransonline
m citit tot felul de probleme pe forum care apar la cutiile de viteze automate si nimeni nu poate sa dea explicatii corecte referitor la modul in care se poate rezolva un anumit tip de problema la o cutie de viteze automata si costurile aferente.

Firma noastra este membra ATSG (Automatic Transmission Servie Group) din SUA ofera in Romania servicii specializate de Diagnosticare/Testare/Reparare pentru cutii de de viteza automate fabricate in Europa, America, Japonia.

Avind in vedere numarul mare de vehicule care se gasesc in Romania, si traficului foarte aglomerat, conducatorul auto este eliberat de o munca inutila de a schimba vitezele si frana pe distante foarte scurte. Acest ciclu se repeta zilnic, ducand la obosirea conducatorului auto, care nu se mai poate concentra 100% la urmarirea traficului, si, de multe ori, accidentele au loc pentru ca timpul de reactie scade, franarea se face cu intarziere si nu mai poate fi evitat un impact, care duce la vatamari corporale sau daune altor vehicule sau proprietati.

Ne propunem prin acest topic sa informam publicul si firmele care se ocupa/se vor ocupa de acest tip de service, despre problemele care apar la o cutie de viteze automata, cauze si remedieri. In acelasi timp, vrem sa diminuam si sa scoatem "frica" de a cumpara si conduce o masina cu o cutie de viteze automata.

Ca ASE Certified Master Technician and Advanced Engine Performance Specialist va stau la dispozitie pentru orice intrebari sau sfaturi ati avea nevoie pentru intretinerea si repararea cutiilor de viteze automate.

Have fun!
Constantin Popescu
mike.omega
Poate nu s-a inteles!
Reclama pe acest forum este interzisa!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.