Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme electrice la 206
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Peugeot > 206/207
cllaaudiu
Am un 206 1.4 HDI din 2002 cumparata la 50000 km anul acesta. aseara am avut surpriza sa opresc masina, ma rog am incercat, am scos cheia din contact dar motorul nu s-a oprit. aveam luminile aprinse si ramasesem cu piciorul apasat pe frana. pana cand n-am ridicat piciorul de pe frana sau stingeam luminile nu mi se oprea motorul. daca apas pedala de frana cat timp sunt luminile aprinse mi se aprinde si bordul ca si cum incerc sa pornesc masina. plus de asta lampa de la usa portbagajului ce de deasupra lunetei imi sta aprinsa la fel cand am luminile aprinse. parca nu e normal. ati patit asa ceva pana acuma?
dan_me
Am si eu un Peugeot 206 HDI de vreo luna jumate, luat nou, si a inceput sa curenteze ca vechiul Matiz care avea scurt pe bobina de inductie.
Consumul de asemenea mi s'a parut aproape dublu fata de specificatii, ramane sa il masor exact si sa il comunic la service.
De asemenea simt ca o mica explozie sau ca o vibratie puternica dupa ce opresc motorul. Mi s'a spus de la service ca asa se manifesta toate motoarele diesel. Al tau la fel?
Acum trebuie sa ma astept - dupa cum spui - si la o dereglare totala de calculator - lol Peugeot, ce a ajuns, sper sa ma insel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.