Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Audi A6 2.7 V6 twin turbo din 2001
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Audi > A6/Allroad
Mihnd
sal tuturor cunoscatorilor si necunoscatorilor.
as vrea sa imi dati si mie cateva pareri despre masina asta.este modelul N american.are 40000miles (64xxx KM), unic proprietar,fara accident,pret 18000+taxe (cam 3000 $canada) + un an garantie. stie cineva cat consuma?cam ce probl ar putea sa aiba sau sa apara? masina oricum va fi verificata total inainte de a fi cumparata (in caz ca o cumpar). masina e full options, piele..bla bla bla..cutie automata.
merci. noroc tuturor
Dany_s
O masina excelenta chiar daca acelui motor i se potriveste mult mai bine transmisia manuala.

Tre sa fi atent la maf, turbo-uri, cam seals, cv-joints (tre sa fi sigur ca propietarul a fost la recall cand a fost facut). Alta chestie e ca mi se pare cam scumpa masina.
In Canada asa ceva ar trebui sa gasesti la ~ 12 000 euro in stare foarte buna si cu acel kilometraj. Si kilometrajul tre sa fie in kilometri. Daca e in mile si masina o iei din Canada, inseamna ca e masina importata din SUA, ceea ce inseamna de cele mai multe ori ca a fost o masina accidentata/furata/inundata si apoi reparata si importata in Canada, deci fi atent la asta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.